Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni Aker veya Şenol Güneş olmasını istemiyorum şahsen. Birincisi şehir Avni Aker'e diyet borcunu zaten mevcut stadyum isim hakkıyla ödedi, dolayısıyls abartıya gerek yok. Şenol Güneş ise mevcut haliyle bir şikeci istanbul takımını çalıştırmıyor olsaydı olabilirdi. Benim önerim bu şehirde doğmasına rağmen reklamını yapamadığımız Kanuni Sultan Süleyman'dır. Batılıların deyimiyle 'Muhteşem 'Süleyman' stadyumu
    Yuh artık kendinden sonra tahtın varisini bir kadınin gönlü olsun diye öldüren bir Padişahin adını Stad ismi yapmak kadar saçma birşey varsa oda aktüel Cumhurbaşkanın isminin konulmasıdir.
    Not: Türk geleneklerinde Devletin bekası için kardeş, evlat, amca, dayı öldürülmüştür ama haremindeki bir devşirme kadının hırsı ve ihtirası için Şehzade öldürülmez, bu Türk örf ve adetlerinde affedilmez bir olaydır eşi benzeri de yoktur zaten.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Arkadaşlar bu son çıkan haber stadın ilk kaba inşaatı ortaya çıktığı zamanda konuşuldu hatta değiştirilmesi istendi fakat toki nin projesi o şekilde bildiğim ve hatırladığım kadarıyla çünkü o zaman da buna bir çözüm istendi hem eski yönetim hem yüklenici firma tarafından ama bir değişiklik yapılmadı ve proje tokinin istediği gibi uygulandı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçende aklima geldi yazmayi unuttum, o sivas belediye'ye yenilip 1461'in turu geçmemesine sebep olmasini... rezil herif, yaziklar olsun, berabere bile kalamadi, saçma sapan oyuncu degisikligi yapti, resmen satti maçi
        camia komple mideyi aldırmış heralde neyse belki bahane olur bırakırım futbol işini

Yorum

• Dostum Şenol Güneş Hoca Trabzonlu bir spor adamıdır, başarılı olmuş bir sporcu, aynı zamanda bu memleket de taraflı tarafsız sporseverlerin gönlünü kazanmış beyefendi bir insandır.Tabii ki Trabzonspor dan büyük değildir, Trabzonspor sevdasından değerli değildir. Ancak Trabzonspor'un lütfetmesi ile bir tribüne adının verilmesi olsa olsa Trabzonspor'un büyüklüğü olacaktır. Güzel bir gelenektir klüplerin kendilerine mal olmuş isimleri yaşatması . Hataları sevapları kendi boynunadır bazıları da teknik konulardır bizim ekrandan izlediklerimizle çözülecek işler değildir.
          İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya ne bıraktı gitti diye üzülücez abi üzülen varsa gitsin bjk yi tutsun gittiği gün bayram ettim ben bir daha da Allah inş. bu takımda hoca olarak gelmesini nasip etmez. Para için emeğini satmış bir adam bu her yeri efsane olsa ne olur. Ayrıca bizde havasını atıp colmanı bitirdi quaresmayı bitirseydiya görseydim ben onu veya bizde şak diye yabancı oyuncuları keserdi kessin bakalım şak diye abubakarı göreyim hocalığını tolgayı bile kesti be Trabzonsporda olsa inadına tolgayı kaptan yaptırırdı. Defolsun gitsin bir daha bu takıma yanaşmasın birde isim verecekmişiz şimdi diyeceğim onun ismine layık bir yer ama neyse

Yorum

• İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dostum Şenol Güneş Hoca Trabzonlu bir spor adamıdır, başarılı olmuş bir sporcu, aynı zamanda bu memleket de taraflı tarafsız sporseverlerin gönlünü kazanmış beyefendi bir insandır.Tabii ki Trabzonspor dan büyük değildir, Trabzonspor sevdasından değerli değildir. Ancak Trabzonspor'un lütfetmesi ile bir tribüne adının verilmesi olsa olsa Trabzonspor'un büyüklüğü olacaktır. Güzel bir gelenektir klüplerin kendilerine mal olmuş isimleri yaşatması . Hataları sevapları kendi boynunadır bazıları da teknik konulardır bizim ekrandan izlediklerimizle çözülecek işler değildir.
            ben kendi adıma böyle bir yalamalığa göz yumamam şenol güneş gibi istanbul yanaşması olmuş bir adamın ismini heleki aynı ligde şike yapan bir takımın hocası iken hiç bir yere konulmasına gönlüm razı olmaz kimsenin umrunda olurmu onuda bilmem ama bu iş olursa benim için Trabzonspor da biter futbolda biter ne halleri varsa görsünler

Yorum

• şenol güneş mi ?
              yok ali sami

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                camia komple mideyi aldırmış heralde neyse belki bahane olur bırakırım futbol işini
                Sorma gitsin... topçularla ve kadro disilarla ilgili yazdiklarina da 100% katiliyorum, ve zaten benzer seyleri 61bin kere yazmisimdir yillardan beri
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sorma gitsin... topçularla ve kadro disilarla ilgili yazdiklarina da 100% katiliyorum, ve zaten benzer seyleri 61bin kere yazmisimdir yillardan beri
                  dur bakalım belki bir hayır işlerler her sene bu takım için girdiğim günahlardan kurtulurum.

Yorum

• Buldum

Stockholm Spor Yerleşkesi
                    Midesi Hoş Arena
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu Muharrem Usta ve Yönetimi beni bitirecek anlasilan. yumlu, zeki akbasi tut, cardozoyu gönder yetmez tabi simdide hainlik yapan senol günese Stadi he.
                      BUna izin vermemeliyiz, bunu istemeyen cooook kisi vardir.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dur bakalım belki bir hayır işlerler her sene bu takım için girdiğim günahlardan kurtulurum.
                        Olmaz herhalde öyle bir saçmalik yaa
                        İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buldum
                        Stockholm Spor Yerleşkesi
                        Midesi Hoş Arena
                        10 numara Yanindaki baskana sormak lazim gerçek mi diye.. gerçi en çok sevdigi adamlardandir SG, dolayisiyla Muharrem baskan hayir demez böyle bir seye... olacak is degil
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• valla siyaset artık karışmasın isim olayına, ne güzel AKyazı gibi bir yere yapmışlar stadı ismiyle yaşar gider...
                          Şenol Güneş Trabzonspor için önemli bir isimdir, stad içinde resimlerde kendisi kullanılabilir..

Yorum

• Bence bi Recep Tayyip Erdoğan Spor Yerleşkesi çıkar burdan.

Yorum

• Ali Savaş şenolun isminin kesinleştiğini söylüyor.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Stad ismi konusunda;

1- Ilk tercihim Hüseyin Avni Aker. Ama belli ki olmayacak. Niye yeni bir isim arayışı var anlamıyorum.

2- Hayatta olan birinin adının verilmesini istemem. Ancak öyle naif, öyle mütevazi, öyle güzel, bir o kadar da öyle başarılı insanlar vardır ki bu kişileri hayattayken onore etmek çok yakışır. Bana göre bu isim Ahmet Suat Özyazıcı'dır. Yaptıklarını anlatmaya gerek yok. Böylesi efsanevi işler yaptıktan sonra kemeraltındaki dükkanına çekilip kimsenin kuyusunu kazmadığı için, kapı kapı kulis yapmadığı için, kulüpten bir menfaat beklemediği için ve kimseye yalakalık yapmadığı için bu ismin de düşünüleceğini tahmin etmiyorum.

tv de taraftara atarlanırken ben olmasaydım Trabzonspor olmazdı diyen serdar bali zıplamadı mı bir yerlerden?
                                There is no spoon...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X