Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kazım koyuncu sahil yoluna karşıydı, bu stad için ne düşünürdü tahmin etmek zor değil.
    ne düşündüğü önemli değil.eğer o yol yapılmasaydı,şuanki ana yoldan 5 dk lık mesafeyi en az 1 saat te gideceğin kesin.ve kaldıkı şuandaki yol bile yetmiyor..
    kazım koyuncuyu severim fakat görüş ve düşüncelerini benimsemem
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Stadyumun adı "15 Temmuz" olabilir diye bir mesaj yazdım. Nedense mesajım silindi.
      Bu mesajda nasıl bir sıkıntı görüldü anlamış da değilim.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ordu nasıl buna izin vermeyip tünellerden geçiş yaptırttıysa öyle. Trabzon'da kolay olan seçildi ve buna tepki bile gösteren olmadı.

Ayrıca H.Avni Aker ismi kalması ideal olanı bence.
        bizim köylerde devlet yol yapacak adam 1 metre yer vermiyor banane geçmesin diyor yol tünel falan girdimi yer istimlak yapılması gerekmeyecekmiydi bizim oranın insanın böyle acaip huyları var o riske girmemiştir kimse veyada ses etmeyin bak yerinizi alır ucuza devlet demişlerdir.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'da ulaşım engeli olmayan arkadaşlarımızdan biri gidip levhada ne yazdığına bakabilir mi acaba? Girişe yasak bir alanda mı levhanın bulunduğu yer?
          Akyazı Spor Kompleksi yazıyor.

Yorum

• Zamanında Avni Aker'in kat-otopark sistemiyle ve istimlak açısından nasıl yerine yapılabileceğini izah etmiştim bu başlık altında. Çok da basitti.

Takım sistemli olarak şehirden kopartılıyor. Bu çok açık. Bilinçli yapılıyor...

Sebepleri ve sonuçlarına dair fikirlerimi burada yazmayacağım. Başka yönlere çekilmemesi için. Merak edene özelden izah ederim.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akyazı Spor Kompleksi yazıyor.
              Onu neden gizlemişler ki acaba? Avni Aker Spor Kompleksi de güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim köylerde devlet yol yapacak adam 1 metre yer vermiyor banane geçmesin diyor yol tünel falan girdimi yer istimlak yapılması gerekmeyecekmiydi bizim oranın insanın böyle acaip huyları var o riske girmemiştir kimse veyada ses etmeyin bak yerinizi alır ucuza devlet demişlerdir.
                devlet eğer gerçekten isterse, adamın ne dediğinin bir önemi kalmaz.
                acil kamulaştırma kararı çıkarıldı mı önünde durulamıyor bildiğim.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kamulaştırmada esas "kamu yararı kararı" (imarsız kesimlerde) ya da "kamulaştırma işlemine başlama kararı" (imarlı kesimlerde)dır.

Acele kamulaştırma, normal kamulaştırma gibi konular sadece sürecin ne uzunlukta olacağını belirler.
                  En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 14:35.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu mesaj siyasi değilse başka birşey demiyorum. Yazık sana
                    Ne alaka ya sizde herşeyi siyaset sanın. 2010-11 Şampiyonluk kupasının şu an hala fenerbahçe de olmasının nededini Ridvan Dilmen defalarca dile getirdi Melih Gökçek dile getirdi. İstiyorsan aç bak. İşine gelmeyene siyaset de. Ne bir siyasi partiye birşey dedi ne insanların ideolojilerine.

Recep Tayyip Erdoğan kupamızı gasp etmiştir bunu ya kabulleneceksiniz ya da samimiyetsiz olmaya devam edeceksiniz.

Stadın ismi RTE stadı olsa burada mutlu ölecek olanlar olduğu sürece ne o hak ettiğimiz sezonun haklarını alırız ne de o eski Trabzonspor geri döner.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zamanında Avni Aker'in kat-otopark sistemiyle ve istimlak açısından nasıl yerine yapılabileceğini izah etmiştim bu başlık altında. Çok da basitti.

Takım sistemli olarak şehirden kopartılıyor. Bu çok açık. Bilinçli yapılıyor...

Sebepleri ve sonuçlarına dair fikirlerimi burada yazmayacağım. Başka yönlere çekilmemesi için. Merak edene özelden izah ederim.
                      Ben yeni yerin ulaşım yolları tam anlamıyla bitirilirse şehri daha çok kapsayacağını düşünüyorum,Akçaabat gibi bir potansiyeli kullanmış olacağız.
                      Şehri de bütünleştirecek.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben yeni yerin ulaşım yolları tam anlamıyla bitirilirse şehri daha çok kapsayacağını düşünüyorum,Akçaabat gibi bir potansiyeli kullanmış olacağız.
                        Şehri de bütünleştirecek.
                        Sürekli göç verme rekoru kıran ve sanayisi olmayan bir şehrin -yakında balon gibi patlayacak- sunî imar-iskan politikalarıyla şehirleştiğini mi savunuyoruz?

Yok, o öyle değil. Boş araziden, inşaat sektörü için rant doğuruldu sadece. Birileri kaymağını yedi. Hem maddî hem manevî...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sürekli göç verme rekoru kıran ve sanayisi olmayan bir şehrin -yakında balon gibi patlayacak- sunî imar-iskan politikalarıyla şehirleştiğini mi savunuyoruz?

Yok, o öyle değil. Boş araziden, inşaat sektörü için rant doğuruldu sadece. Birileri kaymağını yedi. Hem maddî hem manevî...
                          Trabzon şehrinin sanayi ile olan ilişkisi arazi şartları nedeniyle kısıtlı ama toplam ihracat ve ithalat rakamlarına bakarsanız Türkiye'nin ilk 15 şehri arasına girer.
                          Sanayi özellikle demiryolu gelirse arazi şartları daha uygun olan Bayburt,G.Hane'nin ilçeleri gibi yerlere kayabilir ve bu da Trabzon şehrinin bu alandaki sıkıntılarını giderebilir.Bu şehirlerin teşvik imkanları Trabzon'a göre daha uygun,Trabzon'un para ve yatırımcı potansiyeli ile bu şehirler birleşirse maliyet ve işçilik ücretlerinin çok arttığı özellikle İstanbul'daki fabrikalar bu bölgelere kayacaktır diye düşünüyorum,Çin ve Uzak Doğu ile rekabet etmek isteyen sanayicinin tek çıkar yolu daha ucuz iş gücü olan yerlere gitmek,teşviklerden faydalanmak.
                          Son yıllarda turizmin etkisi ile de istihdam alanları açılıyor.On yıl öncesine göre çok yeni yatırımlar yapılıyor.
                          Rant olayına bakışım,nüfus arttıkça yeni alanlara ihtiyaç doğuyor bu da kısıtlı olan araziyi daha da değerli hale getiriyor,kaçınılmaz bir süreç.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadyumun adı "15 Temmuz" olabilir diye bir mesaj yazdım. Nedense mesajım silindi.
                            Bu mesajda nasıl bir sıkıntı görüldü anlamış da değilim.
                            Ben de Mustafa Kemal Atatürk diye yazdım. O da silinmiş. İlginç valla her ikisininde silinmesi.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon şehrinin sanayi ile olan ilişkisi arazi şartları nedeniyle kısıtlı ama toplam ihracat ve ithalat rakamlarına bakarsanız Türkiye'nin ilk 15 şehri arasına girer.
                              Sanayi özellikle demiryolu gelirse arazi şartları daha uygun olan Bayburt,G.Hane'nin ilçeleri gibi yerlere kayabilir ve bu da Trabzon şehrinin bu alandaki sıkıntılarını giderebilir.Bu şehirlerin teşvik imkanları Trabzon'a göre daha uygun,Trabzon'un para ve yatırımcı potansiyeli ile bu şehirler birleşirse maliyet ve işçilik ücretlerinin çok arttığı özellikle İstanbul'daki fabrikalar bu bölgelere kayacaktır diye düşünüyorum,Çin ve Uzak Doğu ile rekabet etmek isteyen sanayicinin tek çıkar yolu daha ucuz iş gücü olan yerlere gitmek,teşviklerden faydalanmak.
                              Son yıllarda turizmin etkisi ile de istihdam alanları açılıyor.On yıl öncesine göre çok yeni yatırımlar yapılıyor.
                              Rant olayına bakışım,nüfus arttıkça yeni alanlara ihtiyaç doğuyor bu da kısıtlı olan araziyi daha da değerli hale getiriyor,kaçınılmaz bir süreç.
                              Hizmet toplumu olduk. Benim olmayan sermaye ile şehirleşiyorum, bayındır hale geliyorum ya da öyle olduğunu zannettiriliyorum. Yarın sermayedar "ben sıkıldım bro, hadi eyvallah" dediği zaman -ki demeye başladı- yatırım dediğimiz şeyler sadece beton yığıntıları olacak.

Elimizde taşlar; ardımızda kültür, doğal kayıplar ve uzmanlaşamamış(mesleki) bir toplum kalacak. Yoz bir toplum...

Yoksa Trabzon'da da dağların denize paralel uzandığı inkar edilemez bir gerçek. Ama benim kastım o değil
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Her ne kadar deniz doldurulmuş olsa da stadyum Deniz üzerinde değil kenarında yapılmış izlenimi var. Bu yüzden çevre yapılanmasında Denizi kenarlara çekmek çok mantıklı bir hamle olacaktır.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X