Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne senolu bjk li şenolun ismi ne alaka verilecek stadımıza yine mi muharrem yine mi hata...Şamil ekincinin ismi verilsin stada adam en çok şampiyonluk kazandıran başkan hemde kırşehirli biri olarak....Şenolun alikemalden necmi perekliden neyi üstün.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Stada şahıs ismi verilmez zaten, Sponsor Arena/Stadı olur. Komplekse de Avni Aker dışında bir isim verilecekse bize en çok şampiyonluk kazandıran t. direktör Ahmet Suat Özyazıcı olmalıdır.

En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 17:32.

Yorum

• Ya arkadaşlar ben siyaset yapmayı sevmiyorum sadece düşüncelerimi söyledim davulun sesine uzaktan bakılınca bana öyle gözüktü neden bukadar büyüttünüz herkesin fikri düşüncesi olabilir fakat ben kimseyi ima etmedim yada bu böyledir demedim kendi düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme huyunuzdan vazgeçin lütfen.

Yorum

• Akyazı Stadı’nın ismi Şenol Güneş Turkcell Arena olacağı kaydedildi.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/cumhurb...i-h366274.html

61SAAT.COM
          Bu saçmalık gerçek değildir umarım.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç sanmıyorum. %0 bile ihtimal vermiyorum. Asparagas haber.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 18:08.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Mehmet demirkolun söylemediği kelimeleri söylenmiş gibi yayan hesaplar ve yerel medya garip garip haberler filan sadece ve sadece tıklanmak için yapılıyor doğru ve dürüst habercilikten bir haber yerel siteler.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stada şahıs ismi verilmez zaten, Sponsor Arena/Stadı olur. Komplekse de Avni Aker dışında bir isim verilecekse bize en çok şampiyonluk kazandıran t. direktör Ahmet Suat Özyazıcı olmalıdır.

Stad için yapılan reklam panosuna nedenforma sponsorumuzun loglsu konulur ki?

Yorum

• Avni Aker'de zaten hayaldi de, Akyazıda bu görüntüleri görebilecek miyiz çok merak ediyorum. BMN bunun için bir şeyler yapmalı kareografi kolumuz olmalı kulüp ve taraftarlar olarak kaliteli işlere imza atmalıyız. [Embed(alıntı) kodu ile attıgım için tapatalk gibi programlarda video gözükmeyecektir.]

En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 18:54.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• eğer türkcell ile anlaşıldıysa ismi turkcell arena olsun.. ne öyle şenol güneş falan ismin önüne.. rakip takımın profesyonel hocasının ismini stada vermek de ancak bizim kulübe özgü bir davranış olurdu zaten!!
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ledlerin arada kalan boşluğu ivedilikle kapatılmalıdır..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 61saatin haberi tamamen asparagas
                          Stad ismi beşirlideki yol bağlantısında tabelada yazıyor
                          Merak eden gider bakar

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            RTE'den iyidir!

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              61saatin haberi tamamen asparagas
                              Stad ismi beşirlideki yol bağlantısında tabelada yazıyor
                              Merak eden gider bakar
                              istanbul da yasadigim icin gidemiyorum, mesaj kismindan yollayabilir misin ne yazdigini?

Yorum

• Fırtına ön ismi gayet güzel ve değişik.

Loading %61..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X