Ne senolu bjk li şenolun ismi ne alaka verilecek stadımıza yine mi muharrem yine mi hata...Şamil ekincinin ismi verilsin stada adam en çok şampiyonluk kazandıran başkan hemde kırşehirli biri olarak....Şenolun alikemalden necmi perekliden neyi üstün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya arkadaşlar ben siyaset yapmayı sevmiyorum sadece düşüncelerimi söyledim davulun sesine uzaktan bakılınca bana öyle gözüktü neden bukadar büyüttünüz herkesin fikri düşüncesi olabilir fakat ben kimseyi ima etmedim yada bu böyledir demedim kendi düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme huyunuzdan vazgeçin lütfen.
Yorum
-
Akyazı Stadı’nın ismi Şenol Güneş Turkcell Arena olacağı kaydedildi.
OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/cumhurb...i-h366274.html
61SAAT.COMBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saçmalık gerçek değildir umarım.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 18:08.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada şahıs ismi verilmez zaten, Sponsor Arena/Stadı olur. Komplekse de Avni Aker dışında bir isim verilecekse bize en çok şampiyonluk kazandıran t. direktör Ahmet Suat Özyazıcı olmalıdır.
Yorum
-
Avni Aker'de zaten hayaldi de, Akyazıda bu görüntüleri görebilecek miyiz çok merak ediyorum. BMN bunun için bir şeyler yapmalı kareografi kolumuz olmalı kulüp ve taraftarlar olarak kaliteli işlere imza atmalıyız. [Embed(alıntı) kodu ile attıgım için tapatalk gibi programlarda video gözükmeyecektir.]
Benfica - Sporting Lisbon maçında Benfica tribünleri. pic.twitter.com/yoCeYbUXV2
— Buzz Spor (@buzzspor) 12 Aralık 2016En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 18:54."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
eğer türkcell ile anlaşıldıysa ismi turkcell arena olsun.. ne öyle şenol güneş falan ismin önüne.. rakip takımın profesyonel hocasının ismini stada vermek de ancak bizim kulübe özgü bir davranış olurdu zaten!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saçmalık gerçek değildir umarım.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61saatin haberi tamamen asparagas
Stad ismi beşirlideki yol bağlantısında tabelada yazıyor
Merak eden gider bakar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum