Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Katar Emiri sırf Qnb 2.5 milyon dolar verecek diye geliyorsa pes derim valla. Kulübü falan satın alacak bence.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Neden hep bir vefat edenin ismini yaşatma zorunluluğu hissediyoruz. Vefat edenleri Tribünlerde yaşatırız.
      Bizi yıllardır simgeleyen "Fırtına" stada kötü bir isim mi?

["Etraf düzenlemesi fotomontajdır."]
      En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 11.12.2016, 12:52.
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o saygı gösterecek ki ben de saygı duyacağım.

ayrıca bu konunun başlığı siyaset değil ama zat siyasete çevirmiş.

ve size ne oluyor, avukatı mısınız? onun yazdığı saygısız ifadeye gıkınızı çıkarmadan, direk benim mesaja atlamışsınız. size bu küstahça davranma hakkını kim veriyor. anlıyorum ki bir yaranız var ve gocundunuz. lakin başka kapıya lütfen.
        O arkadaşın yazdığından herhangi bir saygısızlık görmüyorum ben. Kendi ve kendi gibi düşünenler adına gelmesinden memnun olacağını yazmış.
        Burayı siyasete çeviren o arkadaş değil, ondan önce yazılan " o zat gelmesin" le başlayan onlarca mesajı atan arkadaşlardır. Ama aradan bi tanesi çıkıp da gelmesinden memnun olacağını söylediğinde buraya siyaset mi sokmuş oluyor? Önceki onlarca mesajın siyasetle ilgisi yok mu? Ama bunu duymaya bile tahammülünüz yok.
        Size gelirsek bence sadece size özel yazılan birşey sayılmazdı. Siz sadece o arkadaşın yazdıklarına tahammülü olmayan ve o arkadaşa saygısızlık yapanlardan bir tanesisiniz. Kişisel algılamayın.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O arkadaşın yazdığından herhangi bir saygısızlık görmüyorum ben. Kendi ve kendi gibi düşünenler adına gelmesinden memnun olacağını yazmış.
          Burayı siyasete çeviren o arkadaş değil, ondan önce yazılan " o zat gelmesin" le başlayan onlarca mesajı atan arkadaşlardır. Ama aradan bi tanesi çıkıp da gelmesinden memnun olacağını söylediğinde buraya siyaset mi sokmuş oluyor? Önceki onlarca mesajın siyasetle ilgisi yok mu? Ama bunu duymaya bile tahammülünüz yok.
          Size gelirsek bence sadece size özel yazılan birşey sayılmazdı. Siz sadece o arkadaşın yazdıklarına tahammülü olmayan ve o arkadaşa saygısızlık yapanlardan bir tanesisiniz. Kişisel algılamayın.
          bakın benim orda saygısız diye nitelendirdiğim bölüm "riv riv" bölümüdür. kendi gibi düşünene alkış, aksi yöndekilere "riv riv". bu mudur düşünceye saygı anlayışı.

ve o arkadaşın mesajlarına bakın. böyle "riv riv" li aklı sıra dalga geçen kaç tane var. (benim son bir haftada böyle iki tane okumuşluğum var.) ondan sonra cevap verme tenezzülünde bulunun.

şayet siz bu "riv riv" li kısma saygısızca diyemiyorsanız, benim size söyleyecek zaten bir kelamım olamaz.

ayrıca o arkadaşın yazdığı yazılara bir göz gezdirirseniz kendisinin CB'lığı makamını değilde o makamdaki kişiyi savunduğunu görürsünüz. (yani benim ona verdiğim cevaplardaki kısımlar buna istinaden).

gelelim gelip gelmeme mevzusuna;
          bir ülkede bu büyüklükte bir yapı açılıyorsa tabiki oranın açılışında bir Cumhurbaşkanı bulunabilir. hiçbir mahzuru yok bunun.
          lakin o cumhurbaşkanı, bir kesime (TS) aleni haksızlık yapmışsa o açılışta ona karşı söylemler de olabilir. bu da çok normal karşılanmalı. gelirken açılışa bunu da aklında bulundurmalı. haa bugünkü konjonktürde karşı söylemde bulunacak (hakkımız nerde sayın Cumhurbaşkanım diyebilecek) insanları o açılışa alırlar mı orası da müphem.
          Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
          Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o saygı gösterecek ki ben de saygı duyacağım.

ayrıca bu konunun başlığı siyaset değil ama zat siyasete çevirmiş.

ve size ne oluyor, avukatı mısınız? onun yazdığı saygısız ifadeye gıkınızı çıkarmadan, direk benim mesaja atlamışsınız. size bu küstahça davranma hakkını kim veriyor. anlıyorum ki bir yaranız var ve gocundunuz. lakin başka kapıya lütfen.
            ben kimseye küstahça davranmıyorum senin küstah hareketini yapmaman gerektiğini savnunuyorum benim ne yaram olacak ki gocunucam saçma saçma yazıp gereksiz muhappetlere çekme ortamı kendi yaralarını başkasının yarası gibi gösterme hadi güle güle ...
            www.akyuzkalip.com
            www.facebook.com/akyuzkalip
            www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Arkadaşlar 20-30 yaşındaki insanların liseli çocuklar gibi tartışması çok komik oluyor.Lütfen kendinizi küçük duruma düşürmeyin.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Devamlı stadımızın çatısının türkiyenin en iyisi olduğu, ingiltereye benzediği gibi yersiz abartmalar görüyorum. Bunun tek nedeninin ise iyi örnekler yerine kötü stadlarla kıyaslandığı için olduğunu düşünüyorum. Özellikle boş stad üzerinden yorum yapmakta gereksiz bence, stad full doluyken nasıl bir izlenim veriyorsa bence karşılaştırma olarak o örnek alınmalı, mesela burda çok kez yerin dibine sokulan boş hali hiç beğenilmeyen gs stadının dolu haldeki şu görüntüsüne bu tribün ve çatı yapıısyla bizim ulaşabilmemizin mümkün olduğunu düşünmüyorum.
                Demek istediğimi daha iyi anlamanız için önce kendinizi bu stadda rakip takım kalecisi olarak hayal edin sonra da akyazıda hangisi sizi ürkütür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 11.12.2016, 17:57.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıkçası şike muhabbeti yüzünden antipatikleşsede ülke sevgisinden kuşkum yok sadece biz bedel ödedik bazı şeylerin düzelmesi için diye düşünüyorum ve bu bedelinde meyvelerini alıcaz önümüzdeki 10 sene boyunca hep birlikte görücez
                  Doğrusu şu ''Çoğunluğun ferahı ve mutluluğu için çoğunluğa göre azınlık olan Trabzonspor kurban edilmiştir.''

Düzelen şeyler ne mesela? Ne düzeldi?

Meyvelerini alacağız demek? Yani seni şampiyon yaptılar diyelim ve ekonomin büyüdü, artık daha güçlüsün. Sence böyle bir şeyi isterler mi?

Amaçları seni sıradan bir anadolu takımına dönüştürüp taraftar sayını azaltıp, etkinliğini azaltmaktır. İster inan ister inanma.

Bu ülke senin şampiyonlar ligindeki gruptan çıkma maçının olduğu güne derbi maçı koydu. Bence bunu bir kez daha düşün.
                  En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 11.12.2016, 18:07.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neden burada siyaset yapılıyor? Böyle bir şeye gerek var mı? (Yapmıyorum demeyin. Mesajınız siyasi bir içeriğe sahip)
                    Yanlış anlaşılmasın bu sözlerim sadece size değildir. Siyaset yapan herkesedir.
                    Ayrıca köprü açılışında ben kimsenin oynadığını görmedim. Siz kimi oynarken gördünüz merak ettim.
                    Son olarak, Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir. Ve o reflekse hareket etmek zorundadır.
                    Açılışlar yapılmak zorundadır. Terör eylemi nedeniyle ülkeyi kitlemek ve iş yapılmaz hale getirmek doğru değildir.
                    Kimse oynamadi ama Kenan Sofuoglu motoruyla düz yolda bilmem kaç km/s yapti diye sevinç gösterisi yapiyordu... ona ne demeli ? Haydi onu da savunun bakalim...
                    Unutmadim o rezilligi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devamlı stadımızın çatısının türkiyenin en iyisi olduğu, ingiltereye benzediği gibi yersiz abartmalar görüyorum. Bunun tek nedeninin ise iyi örnekler yerine kötü stadlarla kıyaslandığı için olduğunu düşünüyorum. Özellikle boş stad üzerinden yorum yapmakta gereksiz bence, stad full doluyken nasıl bir izlenim veriyorsa bence karşılaştırma olarak o örnek alınmalı, mesela burda çok kez yerin dibine sokulan boş hali hiç beğenilmeyen gs stadının dolu haldeki şu görüntüsüne bu tribün ve çatı yapıısyla bizim ulaşabilmemizin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Demek istediğimi daha iyi anlamanız için önce kendinizi bu stadda rakip takım kalecisi olarak hayal edin sonra da akyazıda hangisi sizi ürkütür?
                      Bu konuda sana katılıyorum. TT Arena, Türkiye'deki en devasa görüntüye sahip stadyum.
                      Tam olarak dolu olduğunda gerçekten ürkütücü bir atmosfere sahip oluyor! Haklısın.
                      Fakat bu kadar büyük stadyumları doldurmak o kadar kolay olmuyor. 55.000 kişiyi oraya getirmek büyük iş!
                      Bu stadyuma 40.000 kişi gittiğinde bile boşmuş gibi görünüyor. Ve o devasa stadyumun ambiansı bozuluyor.

TT Arena gibi stadyumlarda büyüklük nedeniyle boğucu bir atmosfer oluşturma zorluğu yaşanıyor.
                      Bu büyüklükte bir stadyumda boğucu ve sıcak bir atmosfer yaratmak için daha fazla seyirciye ihtiyaç var.
                      Mesela Vodafone'da daha az seyirci ile boğucu bir atmosfer yaratmak mümkünken TT Arena'da bu mümkün değil.
                      Üstelik Vodafone Arena'da oluşturulan ambians TT Arena'dan çok daha boğucu oluyor.
                      Yani büyüklük devasa bir görüntü sağlarken atmosferin boğuculuğu anlamında da olumsuzluk oluşturabilmektedir.
                      O nedenle benim tercihim her zaman Vodafone ve Akyazı gibi 40.000 civarında olan stadyumlardır.
                      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 10:55.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimse oynamadi ama Kenan Sofuoglu motoruyla düz yolda bilmem kaç km/s yapti diye sevinç gösterisi yapiyordu... ona ne demeli ? Haydi onu da savunun bakalim...
                        Unutmadim o rezilligi

Sefer burada kimse savunulmuyor veya yerilmiyor.
                        Bu forumda siyaset konuşmayalım diyorum. Söylemek istediğim şey gayet açık sanırım.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Unutmadim o rezilligi
                          +1967
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açıkçası şike muhabbeti yüzünden antipatikleşsede ülke sevgisinden kuşkum yok sadece biz bedel ödedik bazı şeylerin düzelmesi için diye düşünüyorum ve bu bedelinde meyvelerini alıcaz önümüzdeki 10 sene boyunca hep birlikte görücez
                            Bir de böyle düşünenler var... :-S

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Hala daha hayal dünyasında yaşayanlara laf anlatmaya çalışmayın bence. Yıl olmuş 2017, Türkiye'nin durumu ortada malesef.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğrusu şu ''Çoğunluğun ferahı ve mutluluğu için çoğunluğa göre azınlık olan Trabzonspor kurban edilmiştir.''

Düzelen şeyler ne mesela? Ne düzeldi?

Meyvelerini alacağız demek? Yani seni şampiyon yaptılar diyelim ve ekonomin büyüdü, artık daha güçlüsün. Sence böyle bir şeyi isterler mi?

Amaçları seni sıradan bir anadolu takımına dönüştürüp taraftar sayını azaltıp, etkinliğini azaltmaktır. İster inan ister inanma.

Bu ülke senin şampiyonlar ligindeki gruptan çıkma maçının olduğu güne derbi maçı koydu. Bence bunu bir kez daha düşün.
                                Bir alkış da size...

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X