Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Riv riv edenlere inat, Reis'in Trabzon'a gelmesi ve açılışa katılmasından son derece memnunuz.
    Kupamızı gasbetmiş olmasını alkışlamayı unutma memnun renktaş ( renktaşsan tabi )

Yorum

• O renkdaş değil renkdaş, paspasçı
      #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Havalimanı saldırısından iki gün sonra güle oynaya köprü açıldı.Yani bir sıkıntı teşkil etmiyor.
        Neden burada siyaset yapılıyor? Böyle bir şeye gerek var mı? (Yapmıyorum demeyin. Mesajınız siyasi bir içeriğe sahip)
        Yanlış anlaşılmasın bu sözlerim sadece size değildir. Siyaset yapan herkesedir.

Ayrıca köprü açılışında ben kimsenin oynadığını görmedim. Siz kimi oynarken gördünüz merak ettim.

Son olarak, Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir. Ve o reflekse hareket etmek zorundadır.
        Açılışlar yapılmak zorundadır. Terör eylemi nedeniyle ülkeyi kitlemek ve iş yapılmaz hale getirmek doğru değildir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden burada siyaset yapılıyor? Böyle bir şeye gerek var mı? (Yapmıyorum demeyin. Mesajınız siyasi bir içeriğe sahip)

Ayrıca köprü açılışında ben kimsenin oynadığını görmedim. Siz kimi oynarken gördünüz merak ettim.

Son olarak, Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir. Ve o reflekse hareket etmek zorundadır.
          Açılışlar yapılmak zorundadır. Terör eylemi nedeniyle ülkeyi kitlemek ve iş yapılmaz hale getirmek doğru değildir.
          Öncelikle son cümlenize katılıyorum ama açılış yapmamanın ülkeyi kitleyeceğini düşünmüyorum.En azından böyle bir olaydan iki gün sonra gayette şölen havasında geçen bir açılış gerekmiyordu.O törenle ilgili Mehmet Şimşek ve Topbaş'ın olduğu bir fotoğraf vardı baya mutlu görünüyorlardı hatırlarsınız belki.Oynamakta maalesef köprü açıldıktan hemen sonra köprüden geçen vatandaşlara kaldı.Köprüde arabalarını durdurup göbek attılar.Tabiki sizin de belirttiğiniz gibi böyle kalleşçe saldırılardan sonra zor da olsa hayat devam etmek zorunda maalesef.Bizim stadın açılışına da bir etki etmeyecek sonuç olarak.
          En son Ogün' tarafından düzenlendi; 11.12.2016, 03:06.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkiye Cumhuriyeti bir Devlet değildir, Türkiye Cumhuriyeti Laik ve Hukuk Devletidir, en azından Anayasada öyle yazıyor, en azından aktüel olanında öyle yazıyor, yanlış anlaşılma olmasın düzeltme babında yazdım.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katar emirinin stat açılışına gelecek olması stat sponsoru konusunda beni kuşkulandırıyor belki bir sürpriz olabilir.
              Ayrıca sivasın o zemini nedir yahu.bırakım şimdi şikeci takım muhabbetlerini .bu stat devletin milletin yerli kaynakları ile yapıldı.böyle mi olmalıydı.stat kimin olursa olsun yapılan harcama heba olmuş. Güya kış şartarına uygun yapılacaktı.
              Katar Emirinin stadin açılışına gelmesi en azından öldüğünde Ülkede 1 günlük resmi yas ilan etmemiz için bahane olur bırakın gelsin adam
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Stadyum bitti, tüm yolların bağlantıları bitti, kulüp taraftarın tüm isteğini yerine getirdi ve ufak tefek hiç bir şey kalmadı yapılması gereken. Peki bu başlığa ne olacak o zaman?

Alalım fikirleri efendiler.
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.12.2016, 03:51.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadyum bitti, tüm yolların bağlantıları bitti, kulüp taraftarın tüm isteğini yerine getirdi ve ufak tefek hiç bir şey kalmadı yapılması gereken. Peki bu başlığa ne olacak o zaman?

Alalım tahminleri efendiler.
                  İstekler bitmez.

insomnia club
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Stadyum bitti, tüm yolların bağlantıları bitti, kulüp taraftarın tüm isteğini yerine getirdi ve ufak tefek hiç bir şey kalmadı yapılması gereken. Peki bu başlığa ne olacak o zaman?

Bedava bilet bedava kombine bedava uçak bedava yemek
                    O kadar oyuncu yıldız şampiyonluk gol

Yorum

+ Bana göre en önemlisi Trabzonspor Taraftarımızın öyle adetleri yok ama koreografi gösterileri olursa burada düzenlemesinin ve tartışmasının yapılması.
                      + Stadyum içerisindeki gelecek kutlamalar.
                      + Taraftar deneyimine bağlı istekler ve uygulanırsa yapılış sürecindeki tartışmalar.
                      + Olası çim durumlarınnın değerlendirilmesi. Çim bakım tartışmaları.(Allah göstermesin tamamen telef olabilir.)
                      + Stadın gelir gider tartışmaları.
                      Ve daha bir sürü istek ve tartışma konusu.Bitmez yani. Hele ki stat bize devredildiğinde yapılacak zilyon tane düzenleme var.
                      En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 11.12.2016, 08:54.
                      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        liseli recep, akp gençlik kollarından bildirdi...
                        sana dalga geçme hakkını kim veriyor arkadaş adamın görüşüne saygı duymalısın bence
                        www.akyuzkalip.com
                        www.facebook.com/akyuzkalip
                        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sana dalga geçme hakkını kim veriyor arkadaş adamın görüşüne saygı duymalısın bence
                          Saygı... İnsanlarımız için ne kadar da uzak bir kelime.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o saygı gösterecek ki ben de saygı duyacağım.

ayrıca bu konunun başlığı siyaset değil ama zat siyasete çevirmiş.

ve size ne oluyor, avukatı mısınız? onun yazdığı saygısız ifadeye gıkınızı çıkarmadan, direk benim mesaja atlamışsınız. size bu küstahça davranma hakkını kim veriyor. anlıyorum ki bir yaranız var ve gocundunuz. lakin başka kapıya lütfen.
                            Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                            Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• mebran.jpg

Yorum

• Şu katar emiri boş gelmez inşallah. Bi oyuncu hediye etse ne olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X