Spor Toto bayılsın paraları ona dokunmaz, ismi biraz kötü onun dışında sorun yok bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım siz neyin tribindesiniz anlamıyorum. Yıllık 10 milyon gelsin de gerekirse OMO olsun. Bu kadar sığ düşünmeyin yahu. Bu çark para ile dönüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanki buyuk firmalar az verdi de sportoto 10 katini teklif etti..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat isim sponsoru Spor Toto oldu!
Alınan haberlere göre stadımızın ismi Spor Toto Arena oldu
"VİZYON"
İsim mi önemli yoksa para mı ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım siz neyin tribindesiniz anlamıyorum. Yıllık 10 milyon gelsin de gerekirse OMO olsun. Bu kadar sığ düşünmeyin yahu. Bu çark para ile dönüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Spor Toto Arena hayırlı olsun
O değilde Spor Toto bi anda küçük gösterir açıklamalarla karşılaşıyorum enteresan yorumlar
Süper Ligin iki sponsoru oldu biri Türkcell diğeri Spor Toto
Spor Toto'nun spora yaptığı yatırım ortada
Kimse Stadının ismi Türk Telekom diye ağlamıyor
Para para para hafız anladın
Bütün mesele bu
klas olsun diye isim hakkı satılmıyor
Yorum
-
-
Levhada stadın ismi yazıyorsa neden gizliyor olabilirler?
a) Taraftar tepkisinden çekiniyorlar.
b) Lansmanla duyurmak istiyorlar.
c) Büyük bir sponsorla anlaştılar, hedef şaşırtıyorlar.
d) Karayollar yanlış/hatalı yazmış.
e) HiçbiriEn son merdeme tarafından düzenlendi; 10.12.2016, 00:35.
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11646[/ATTACH]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Spor Toto'nun kulüplere destek olması manasında tribün sponsorluğu anlaşılabilir ama Stad için isim sponsoru olmasını etik bulmuyorum.Beni rahatsız eder açıkçası.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum