Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açılış yaklaşırken CB

Ekran Alıntısı.JPG
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Akyazi acilmali, her geciken Gün külüp icin ekonomi bir kayipdir.

17 kisile yurt disindan geliyoruz sirf Fener Maci icin. Herkez ucak biletleri aldi, yurtdisinda kaliyoruz ama herkez kombine aldi. Muharrem Ustaya sesleniyorum, biz görevimizi yaptik.

O stad Fener macina acilmali. Kimden veya neyden korkuyorsunuz? TRABZONSPOR dik durusun simgesidir, korkan taraftar gitsin Istanbul takimi tutsun.."..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal takımı berbat yönetmiyor. Takımın önemli özgüven sorunu var. Takım iyi bir takımda değil fakat Fenerbahçe'den fark yiyeceğimizi bende düşünmüyorum. Yenileceğizdir fakat olayların olacağını da düşünmüyorum.
        Özgüven sorunu olayına katılmıyorum. Plansızlığın plan olduğu bi takımız. Geçen sene de olay çıkmaz demiştik. hakem dövdüler. Niye kendi topuğumuza sıkalım? Statla alacağımiz ivmeyi ucuz kahramanlıklarla çarçur edemeyiz
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.12.2016, 19:45.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• En son artvints tarafından düzenlendi; 07.12.2016, 20:04.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açılış yaklaşırken CB

[ATTACH]11626[/ATTACH]
            cumhur başkanı bize niasse yi alacakmış

Yorum

• Çim gayet iyi görünüyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• açılış fener maçında niye olmuyormuşmuş. fener maçında olsa ne varmış da.
                sizin ben aklınıza ne diyeyim nasıl söyleyeyim. takımın orta sınıf takımı bile değil küme düşme hesabını her hafta yapsın fneri yenme şansın olmasın açılış maçında yenil tarihe geç. evet tarihe geç yıllar sonra bile ne denecek .....stadında açılıştaki ilk maçta fenerbahçeye yenilen trabzonspor şu cümleyi kuracak bin tane basın mensubu bulurum sana. birde klasik cezamızı aldık mı tadından yenmez değil mi?
                aklını şuurunu sevdiklerim anladınız mı şimdi?

Yorum

• öyle olunca ne oluyor ki, kapatıyoruz mu klübü? açılış maçında fener'le maç yapmaktan korkan klüp olur benim gözümde gerçekler. tarihe yakışmayan odur, yenilgi değil. olumlu tarafından bakıp başlangıç için bir fırsat göreceğimize hep olumsuz düşünceleri öne çıkarıyoruz. ya kazanırsak nasıl ivme alacağımızı düşünüyor musunuz peki? stad tamamlanmasın o zaman.bu düşünceye büyük stad, büyük takım fazla.kendi aklınızla ilgilenin önce niye böyle korkaklık yapıyor diye.

Yorum

• Taraftarımız bu kadar korkak mıydı ya? Hani direk, kaldırım taşı, su, para, ayakkabı fırlatan taraftarımız hani.
                    Olsun varsın açılsın.
                    Bakın takımımız kötü durumda evet. Ama şansa veya taktiksel bir şekilde feneri yenersek bizi kimse tutamaz hakemler bile.
                    Yenilirsek ne olacak? Her zamanaki alışık olduğumuz tablo. Bu bir kumar ve BEN BU KUMARIN OYNANMASINDAN YANAYIM!
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Şamil Ekinci başkanımız olmasaydı, Trabzonspor Trabzonspor olamazdı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• cabuk lig tv acinnnnnn
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fener maçında açılsın ne olacak sanki ?
                          Yenilsek ne olacak ?
                          GS, yeni stadındaki ilk derbide yenilmedi mi şikecilere ? Peki ne oldu sonra ? GS 5 sezonda 10 kupa kaldırdı.
                          Şayet yetişecekse açılsın. Dünyanın sonu olmaz mağlup olmamız.
                          Hamiş

Yorum

• Zarar etmeniz büyük ihtimal bir işe neden gireceksiniz? Bas gaza ya ne olacak, korkuyor musun yoksa? Ya kaza yaparsak? Ne olacak ya, hem nasıl hava yapacağız 300 yaparsak, o havayla bizi kimse tutamaz, şampiyon oluruz. Hala korkuyor musun? Korkak korkak... :O
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• vay arkadaş alışmışsınız ya siz. 6-0'a 7-0'a tınmayan zihniyet tarihi açılış maçında "fenere yenilsek ne olur yeaa" demesi çok abes değil hatta tutarlı. alkış ulan size, alkış alkış.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                vay arkadaş alışmışsınız ya siz. 6-0'a 7-0'a tınmayan zihniyet tarihi açılış maçında "fenere yenilsek ne olur yeaa" demesi çok abes değil hatta tutarlı. alkış ulan size, alkış alkış.
                                He alıştım!
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X