Valla ben yedek kulübesini çok beğendim koltuk renklerini koltukları da süper olmuş. Formada asıl rengimiz daha güzel ama bu tarz şeylerde ton çok da önemli değil bence.
Koltuklar guzel de yanindaki duvari acik mavi boyamislar. Zaten orda oyle bir duvar olmasina gerek de yok. Hadi duvari koydular bari mavi boyamasinlar.
Hayir duvari koymamis olsalar..
2017 2018 sezonundan itibaren 18 kisilik degil 22 kişilik olacak kadrolar diye söylenti cıktı ama tam emin degilim.belki bu baz alınmıs olabilir gercekten cok şık olmus.
Malesef bu koyu mavi/lacivert hastalığını uzun süredir atamadık Uzun bir dönem forma renklerindeki yanlış mavi için savaş vermiştik. Şimdi bu tip temel durumlarda ister istemez seçici davranıyoruz. İnşallah bir ayar çekilir o mavilere.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Takım gelene gidene yenilince biz de hırsımızı yedek kulübesinden alıyoruz. Çatacak yer arıyoruz. İnanın takım iyi olsaydı yedek kulübesi 10 numara olmuş diyecektik. Çünkü iyi hisseden iyi görürmüş. Şu an iyi hissetmediğimize göre eleştiriler normal.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] ben senin kulübelerle alakali mesajini okumadim bile kaldi ki sana laf sokayim. acikca durduk yere alinganlik yapmissin. begenip begenmemen senin sorunun. benim yazma sebebim birkac arkadasin israrla vay efendim nasil begenmezsiniz diye diretmesi.
Bazı insanlar çok detaycı oluyor,iş yerinde de var bu tarz arkadaşlar,ilk başlarda kıllığına yapıyorlar sanıyorsun ama adamın tüm hayatı böyle olduğunu anlayınca da yapacak bir şey yok diyorsun.Saygı duyup,geçiyorsun.
Beğenmeyene de beğenene de laf etmem,stadı ilk gördüğüm andan itibaren en beğenenlerden birisi olarak,bence dünyada sayılı stadlardan birisi oldu.
Tam bir futbol stadyumu burası,futbolcu olsam oynamak için can atardım.
Can lar öyle dimeyin yav,
ben de stada olumlu baktığım için üzerime alındım
gerçekten anlattığınız kadar değil,
eleştirmek ayrı,
art niyet veyahut ne biliyim her şeyi eleştirmek ayrı,
yoksa normal eleştilere kimsenin bişi dediği yok,
ya da en azından ben sizin dediğiniz durumu hissetmedim diyim,
aman abi lütfen üzerine alınma sen. yukarıda bir arkadaş alınmış mesela, tabii ki dalarız diyor. yahu öyle bir hakkın yok ki senin kardeş? ben beğenen ile burada gelip kavga ediyor muyum? sallıyor muyum? senin de öyle bir hakkın yok. en fazla eleştiriye aynı nezaket içinde cevap verirsin. bu eleştiriler, pireyi deve yapma olayları biraz da taa baştan geliyor sanırım ağabey. muhtemelen insanlar da benim gibi baştan localarından tut da mimarisine kadar hiçbir yerini beğenmedi stadın, ama sonuçta stadımız bu olacak, yapacak bir şey yok diye sineye çekti, bekledi. her gün takip etti, sevmeye çalıştı. belki de sonra sonra birçoğumuz da olumlu baktı, bari içini düzelttirebilir miyiz diye düşündü, ama iç dizaynda en küçük bir olumsuzluk oldu mu insanın aklına perde çekmeye çalıştığı eski mevzular geliyor. bana öyle oluyor en azından. başkalarını bilemiyorum.
Yorum