Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çimlerin durumu ne olur kimse kahin olmadığına göre bilemeyiz
    hibrit bitince çimler toparlayacak mı maç oynanır hale ne zaman gelir bilinmiyor
    bence Adana maçına yakın bir zamanda belli olur sanki ertelenecekmiş gibi geliyor bana

Yorum

• Allahi var stad guzel duruyor..

Çatının da icerden.iskelet dahil ayri bir havasi var..

Localarda zamanla cok daha iyi kamufle edilir..

Benim tek elestirim tribunlerin sahaya mesafesi bjk de ki gibi olsa muazzam olurdu..

Yorum

• küçük bir alanda koltuk yok uzun zamandır,koltuk mu bittdi yoksa,
        çok güzel olacak bir an önce kulube devredilsin gerisini biz hallederiz,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Stadyum genel olarak cok güzel oldu keşke dediğim 2 konu var
          1. Localar keşke kat arasında olsaydı böyle alt tribünle birmiş gibi duruyor.
          2. Üst tribündeki merdivenler tek olsaydı.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah aşkına şunlar nedir yazık günahtır ya ?? Sıfırdan çim serimi böyle iş olur mu ??

[ATTACH]11451[/ATTACH]

Çimin şuan ki hali;

"Küçükken afacanlık yapıp kafasında harita gibi yara izleri olan çocugun büyüdüğü zaman 3 vurunca yara çiziklerinin sırıtması."
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bizim yedek kulubemizde de basamaklar ayni.
              2 katli oturma duzeni olmayacak yani.

Yorum

• Allahi var stad guzel duruyor..

Çatının da icerden.iskelet dahil ayri bir havasi var..

Localarda zamanla cok daha iyi kamufle edilir..

Benim tek elestirim tribunlerin sahaya mesafesi bjk de ki gibi olsa muazzam olurdu..

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yedek kulübeleri pek kaliteli olacakmış gibi durmuyor. merakla bekliyoruz.
                  Once beton atiyorlar.
                  Sonra yedek kulubesinde ki betonu 3. basamak icin kiriyorlar.
                  Akil ermez.

Yorum

• k.arkası ilk sıranın önünde koridor işi bozdu.tıpkı fb nin kale arkası gibi olmuş. 1.sıranın önünde yol var.arti cit Parmaklıklar yapılacak. ilk 5 sırada mac özellikle oturarak izlenmez
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 2016 yılında bir stat ancak bu kadar rezalet yapılabilir. Her şeyiyle berbat. Harcanan paralara yazık günah, milyon dolarların bu kadar umarsızca çarçur edilmesi de ancak devlet eliyle olurdu zaten. Sevilecek beğenilecek tek bir yanı yok bu ucube yapının. 40 50 yılda bir yenilenen bir yapı türü bu. Bu kadar özensiz, sırf "yapmış olmak için yapılan" bir stat olamaz. Bunca süre içinde kimse de çıkıp biz ne yapıyoruz demedi galiba, resmen övenler bile olmuş stadı. Zaten futboldan ve Trabzonspor'dan soğumuştum, tuz biberi oldu bu stat. Bir de lütufmuş gibi sunulmuyor mu...

Neyse... En azından kendi kendini temizleyen bir çatısı var.

Yorum

• Ben dar bir koridordan genis bir stad a giris yapmalarini cok begendim. Sanki eski Roma da Kolezyumdan gladyatörler in girisi gibi. Gladyatör filmi aklima geldi.
                        Ilk girdiklerin de bogmamiz gerekiyor rakip oyunculari.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim yedek kulubemizde de basamaklar ayni.
                          2 katli oturma duzeni olmayacak yani.

O basamaklardan bahsetmiyoruz abi.
                          İç basamaktan bahsediyoruz. Bu basamaklar her inmeli yedek kulubesinde var zaten.
                          Bu bjknin kulubesinin arka bombesi bizimkine göre cok küçük kalıyor ve bizimkinde bombenin içinde doğru bir basamak daha var.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O basamaklardan bahsetmiyoruz abi.
                            İç basamaktan bahsediyoruz. Bu basamaklar her inmeli yedek kulubesinde var zaten.
                            Bu bjknin kulubesinin arka bombesi bizimkine göre cok küçük kalıyor ve bizimkinde bombenin içinde doğru bir basamak daha var.
                            O kısım benimde aklimi kurcaladi.
                            Hesapsiz yapmislardir diye dusundum.

Yorum

• Stadi stad yapan taraftardir. Gerisi faso fiso.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kısım benimde aklimi kurcaladi.
                                Hesapsiz yapmislardir diye dusundum.
                                O kadarda değildir ya. Çalışma sırasında çok aykırı şeyler gördük ama bunu sanmıyorum. Tek sıra olacak ama baya içeride olacak belkide, comfortable gözükür hemde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X