Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @SonKale1967
    Akyazı'da Bugün

..

..

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu trübünde niye piksel yok,o bordo koltuklar kimin için,
    tamamen merakımdan soruyorum,çok fazla maç ve trübün kültürüm olmadığından çözmeye çalışıyorum
    abi,
    bordo koltuklar protokol, etrafi vip

protokol/ vip tribünleri cogu stadyumda farkli tutuluyor, fiyatida farkli
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 12:10.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @selcuk bu trübünde niye piksel yok,o bordo koltuklar kimin için,
      tamamen merakımdan soruyorum,çok fazla maç ve trübün kültürüm olmadığından çözmeye çalışıyorum

seelçuk.jpg

@OFLU sağol renktaşım,
      Selçuğum sağolasın gardaşım bilgi için,

makam ve para böyle bişi demek ki, totoları kıymetli
      hakları da ona bişi demiyorum da ayrı renklerde olup stad bütünlüğünü bozmaları garibime gitti.(eleştiri değil,sadece sesli düşündüm)
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 12:22.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• O bordo koltuklar protokol tribünü diye biliyorum
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• CxnLAoRXAAA5JQH.jpg

Locanın önündeki koltuklar sahanın görüş alanını kapatıyor sanki. Locayı alan kişi bunu sorun etmeyecek midir?

Yorum

• İlk olarak Erdal UZUNYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]11456[/ATTACH]

Locanın önündeki koltuklar sahanın görüş alanını kapatıyor sanki. Locayı alan kişi bunu sorun etmeyecek midir?
            Hocam cok sorun olursa sokeriz koltuklari yapmadigimiz is değil : )

Yorum

• Hayatta en sevdiğim renkler

Bordo, mavi, yeşil ve beyaz

Bordo-Mavi: Trabzonspor
              Beyaz: 7 tertemiz şampiyonluk
              Yeşil: Akyazı'nın muhteşem yeşil zemini
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• via yasar uzun

En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 13:04.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayatta en sevdiğim renkler

Bordo, mavi, yeşil ve beyaz

Bordo-Mavi: Trabzonspor
                  Beyaz: 7 tertemiz şampiyonluk
                  Yeşil: Akyazı'nın muhteşem yeşil zemini
                  Eflatunu da sevmen lazım abi oluyor mu hiç? Nerede kaldı Hopalılık Nerede kaldı Artvin Hopaspor
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• geriden geliyorum; zat kişi demek, öteki anlamlarını da vermiş arkadaşlar. tabii bu kelimeyi kullanan insan onu kullanırken ses tonunu ve mimiklerini öyle bir ayarlıyor ki kelime dağarcığı zaten sıfıra yakınsayan halk da bunu hakaret sanıyor. her tarafımızdan cehalet akıyor yani. kendimi hep tutuyorum ama yine susamadım.

Yorum

• stad hakkında bilgisi olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum

-membranlarla iş bitti mi? membran aralıklarındaki koyu çizgilere bişeyler düşünüyolar mı beyaz bi kaplama falan? aydınlatma olacak mı dışa dönük? gece stad resmen kayboluyo bi saha ışığı görünüyo. ayrıca membranlarda hala kırışıklık görünüyo böyle mi olcak hep yoksa en son düzenleme yapılcak mı? Mesela arma yerleştirilcek mi?

-ısıtma sistemi muhabbeti geçti bi yerde, çok önemli bir konu aslında hiç konuşulmuyo ama taraftarı stada çekmek için konfor şart. Deniz kenarında olan bi stadda kış ayları ve kasım-mart dahil en az 5-6 bin taraftar soğuk havalarda gelmemeyi tercih eder, şuan bile edenler var. Bişey diyemezsin. Bence bu çok önemli, kesinlikle olmalı. Ben hastayken de gidiyorum o ayrı

-ayrıca avni akerde olduğu gibi akyazıda da net-gsm sorunu yaşar mıyız. Bu konuda herhangi bir wifi çalışması falan var mıdır? merak ettiğim için soruyorum. Maç öncesi hepimiz elimize alırız telefonu, dönem gereği anlık haberleşmeye alıştık.

çok uzun oldu sanki, ama bilgisi olan biri yazarsa çok mutlu olurum her maç olacağım yeri bilmek isterim, sabırsızlanıyorum
                      En son Haluk DAĞ tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 13:45. Sebep: düzeltme
                      TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...

Yorum

• koltuklar gündoğdu mobilya falan herhalde,indirimden kapmış toki

Yorum

• Mavi gökyüzü ve denize bordo koltuklar olmalıydı. Trabzonspor yazısının beyaz olması tam felaket zaten ya beyaz ne alaka abi. Kulübün renkleri bordo-mavi değil mi biz niye beyaz kullanıyoruz. Vip tarafındaki mavi ile normal stadın mavisindeki ton farkı da acayip olmuş
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eflatunu da sevmen lazım abi oluyor mu hiç? Nerede kaldı Hopalılık Nerede kaldı Artvin Hopaspor
                            Mor Beyaz: Artvin Hopaspor (memleketim)
                            Eflatun Beyaz: Karadeniz Ereğli Belediyespor (yaşadığım kent)

Mor ve eflatunun yeri ayrı tabi
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mavi gökyüzü ve denize bordo koltuklar olmalıydı. Trabzonspor yazısının beyaz olması tam felaket zaten ya beyaz ne alaka abi. Kulübün renkleri bordo-mavi değil mi biz niye beyaz kullanıyoruz. Vip tarafındaki mavi ile normal stadın mavisindeki ton farkı da acayip olmuş
                              Kuruluş renklerimiz bordo, mavi, beyaz
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yumluya tuzak mı kurduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X