Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadın içinden gökdelen çıkıyor gibi bence saçma.
    bana da şu anki o çapraz boş duvarlar çok saçma geliyor.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana da şu anki o çapraz boş duvarlar çok saçma geliyor.
      O da saçma ama bu bir tık üstü gibi koç holding binalarına benziyor bu.. Zaten gönül isterdiki ovalli bir tribün tasarımımız olsa böyle baştan sona ama köşeli bir trübün yapımız varsa neyse artık umarım bir çözümü bulunur.
      m
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O da saçma ama bu bir tık üstü gibi koç holding binalarına benziyor bu.. Zaten gönül isterdiki ovalli bir tribün tasarımımız olsa böyle baştan sona ama köşeli bir trübün yapımız varsa neyse artık umarım bir çözümü bulunur.
        m
        Oval statların da handikapları var, köşeler sahaya çok uzak kalıyor ve yeni statların çoğu o şekilde.
        Ben stadımızın köşeli olmasından memnunum hem bize özgü bir yapısı oldu hem de atmosfer açısından daha sıcak ve boğucu olacak (dolarsa).
        Söylediğim gibi sadece loca katlarının full koyu cam kaplama ile daha şık bir hal alabileceği düşüncesindeyim. Düz duvar görüntüsünden kurtulurduk, yansıyacak ışıklarla da pırıltılı bir görüntü elde edebilirdik.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• stad işini biz beceremiyoruz güzel oldu ama dahada iyi olabilirdi.

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Cw-4eBfXgAA_TU1.jpg
              Çatıda iskeletin gözüktüğü yerleri "photoshop" ile membran yaparak kapattım. Bilerek üstlerde boşluk bıraktım ki nasıl gözüktüğü belli olsun diye.

membran.jpg
              En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 11.11.2016, 19:33.

Yorum

• 20161111_193054.jpg
                20161111_193024.jpg
                20161111_193043.jpg
                20161111_193100.jpg
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Şunu gördükten sonra, Aziz Yıldırım şüpheli ama tüpçüye davet gitmiştir diye tahmin ediyorum...

Twitter i olanlar Akyazı hesabına ve yöneticilere, bu konuyla alakalı kelime dağarcıkları yettiğince bütün düşüncülerini güzelce ifade etsinler. Belki o zaman bu saçmalığı ve rezaleti yaşatmazlar, vazgeçerler.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şunu gördükten sonra, Aziz Yıldırım şüpheli ama tüpçüye davet gitmiştir diye tahmin ediyorum...

Twitter i olanlar Akyazı hesabına ve yöneticilere, bu konuyla alakalı kelime dağarcıkları yettiğince bütün düşüncülerini güzelce ifade etsinler. Belki o zaman bu saçmalığı ve rezaleti yaşatmazlar, vazgeçerler.

sadece bir taraftarin hesabi degilmi o
                    kulübe atin itirazlari

@AkyaziArena
                    Akşam çalışması - 11/11/2016

UğurPehlivan

antalya icin göz kirpiyor, 10 güne olabilir yani

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulübe atılan yazıların okunduğunu sanmıyorum, muhtemelen bireysel mesajların hiçbiri de yöneticilere ulaşmıyor ama sosyal medyada taraftar yorumlarını dikkate alan yöneticiler mevcut.
                    hic denedin mi
                    cevap gelmeyenler oluyor, önemli konularda cogu zaman geri dönüs oluyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.11.2016, 21:00.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ya bişi sorucam ama abez kaçıcak taç çizgileri ile out çizgileri bu çizdikleri çizgimi acaba bilgilendirme olursa memnun olurum...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadece bir taraftarin hesabi degilmi o
                        kulübe atin itirazlari

Kulübe atılan yazıların okunduğunu sanmıyorum, muhtemelen bireysel mesajların hiçbiri de yöneticilere ulaşmıyor ama sosyal medyada taraftar yorumlarını dikkate alan yöneticiler mevcut.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İnşallah yarına hibrit çim uygulamasına geçilir..
                          Membran araları ve ledlerin son durumu hakkında bilgi var mı arkadaşlar....
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İnci gibi parlıyor....
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• CxAB4sBW8AAqCvC.jpg

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hic denedin mi
                                cevap gelmeyenler oluyor, önemli konularda cogu zaman geri dönüs oluyor

Tamam mail atmak isteyen mail atsın, twit atmak isteyen twit atsın, isteyen güvercinle mesaj yollasın ama bir şekilde şunu kulübe ulaştıralım. Rıdvan, Tanju mu açacak Akyazı Stadını böyle bir rezaleti konuşacağımıza yok çim yamuk olmuş yok koltuk ters olmuş, enteresan yorumlar okuyoruz şurada. Şaşırıyorum hakikaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X