Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çimleri zaten düz serdiler burada eleştirenler art niyetli çizgilere bakarak anlaşılıyor zaten. Çok biliyorlarsa gitsinler kendileri yapsınlar bu işi.
    Burda kimsenin art niyetli falan olduğu yok. İlk serilen çimler gayet düzgündü, sonlara doğru saçma sapan bir şekilde aldı çimler, alttaki fotoğrafta net bir şekilde görülüyor. Ha bu çok mu önemli bence değil. Çimler 15 günde oynanacak seviyeye gelecekti şimdi ise 30 günde kendine gelir. Sıkıntılı bir durum yok yani. Ama yok düz seriyorlar, düzgün iş yapıyorlar siz yanlış görüyorsunuz demeyin bari.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burda kimsenin art niyetli falan olduğu yok. İlk serilen çimler gayet düzgündü, sonlara doğru saçma sapan bir şekilde aldı çimler, alttaki fotoğrafta net bir şekilde görülüyor. Ha bu çok mu önemli bence değil. Çimler 15 günde oynanacak seviyeye gelecekti şimdi ise 30 günde kendine gelir. Sıkıntılı bir durum yok yani. Ama yok düz seriyorlar, düzgün iş yapıyorlar siz yanlış görüyorsunuz demeyin bari.

Herşey eleştirildi burada renginden tutunda, çimlerin engebeli olduguna kadar. Çok değil 10-15 sayfa öncesini okuman yeterli olacaktır. Burada çoğu kişi dediğim gibi art niyetlidir. Takım vs umurlarında olduğunu da düşünmüyorum.

Yorum

• Ve bu stadı bilerek yavaşlatıyorlar ben artık buna kesinlikle emin oldum 18 Aralıkta resmi açılış için ağırdan aldığını düşünüyorum TOKİ ' nin. Hep birlikte göreceğiz bu stadı bırakın Antalya maçına yetiştirmeyi Adana maçına bile birşey bahane edilerek yetiştiremeyecekler.

Yorum

• Ben, devre arası yapılacak 3-4 iyi ve isim yapmış futbolcular kadroya dahil edilerek, stadın ikinci devre açılmasından yanayım. Aksi takdirde tribünler boş kalacak ve buda hoş görüntü olmayacak.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben, devre arası yapılacak 3-4 iyi ve isim yapmış futbolcular kadroya dahil edilerek, stadın ikinci devre açılmasından yanayım. Aksi takdirde tribünler boş kalacak ve buda hoş görüntü olmayacak.
            şikeci fenerbahçe maçıyla açmakla 2. yarı açmak arasında herhangi bir fark yok yine devre arası transfer yapar o stadı doldurursun abi 3-4 iyi futbolcu transferi yapılır mı bilmem ama forvet ve sağ bek şart oğlu şart

Yorum

• Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum. Bizim taraftarımız gibi sabırsız bir kesim görmedim. Kuleler kaldırılmadan önce bir an önce açılsın diye eleştiriler vardı. Sürecin hızlandırma gayreti ile çimler bir an önce gelsin serilsin dendi sonuç ne oldu kuleler kaldırılmadan başlanmadı hatta son 5-6 tane kaldığında serilmeye başlandı haliyle yer yer sistematik olarak serilmediği için gecikmelere neden oldu bunun sonucunda çimlerin hali ortada hemen eleştirilere başlandı.

Merak ediyorum bu çimler öyle kalacak diye mı hayal ediyorsunuz zamanla düzelecek inşallah ama ne yazıkkı eleştiri için fırsat kolluyoruz. Bir diğer konu ise o kadar zengin işadamlarımız var ama malesef Trabzonspor için görevden kaçıyorlar ve haliyle stadımızı TOKİ yapıyor eeee gelelim asıl konuya Yok Beşiktaş böyle yaptı öyle yaptı diye hiç mi araştırma yapmıyorsunuz Beliktaş kendisi yaptı Haliyle istedikleri gibi süreci yönettiler bizimkiler de hem taşın altına elini sokmuyor hemde çok şey istiyor....

Valla bazen düşünüyorum yapılan çalışmalara gölge etmeseniz karışmasanız daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. işimiz gücümüz eleştirmek ....

Yorum

• artisina eksisine baktigimizda son tahlilde güzel bir stadimiz olacak bu kesin. ileride günün gereksinimlerine göre klübün bütcesi dahilinde düzetmeler yenilemeler yapilabilir. bunlara cok takilmaya gerek yok. her ne olursa olsun önemli olan taraftarlar olarak o stada bir ruh asilamak.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• kuleler kalktıktan sonra çatı çökmediğine göre çimler de yakında pürüzsüz olur

Yorum

• fenerbahce macına hazır olur stad.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kuleler kalktıktan sonra çatı çökmediğine göre çimler de yakında pürüzsüz olur
                      Çatı için çöker diyenler vardı değil mi birde

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şikeci fenerbahçe maçıyla açmakla 2. yarı açmak arasında herhangi bir fark yok yine devre arası transfer yapar o stadı doldurursun abi 3-4 iyi futbolcu transferi yapılır mı bilmem ama forvet ve sağ bek şart oğlu şart
                        Evet şikecilerle olan maçımız ilk devre Trabzon da son maçımız. Stad kısmen dolar gibi Çağdaş. Fikstürde Maçın pazartesi olması kötü olmuş. inşallah tarihi değişir. Transfer sayısından ziyade kaliteli olması ve takıma güç katması önemli.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu slalom olusu bir sorun teskil etmiyorki
                          önemli olan girdiler, ciktilar olmasin
                          yatay düz oldugu sürece bu zemine tesir etmez, kendini bulma sürecinide uzatmaz

her neyse
                          mescid len basliyalim

En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.11.2016, 12:24.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şikebahçe maçının pazartesi olmasına takılmayın. Sezon başında tffenerasyonu belirlemişti.
                            TS aşkı yer ve zaman dinlemez.
                            Avni Aker'i doldurup 6 yıldır gol atamadığımız şikecileri eze eze uğurlamalıyız.
                            Provokatör Volkan DEMİREL'in tahriklerine kapılmadan yenelim şunları artık (şu lanet takıma hem de sahamızda yenilmek çok koyuyor bana)
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Şu stadda 41.061 kişinin aynı anda yapacağı tezahüratları hayal ediyorum da tüylerim diken diken oluyor.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• kulüp stadyumu devraldıktan sonra ilk yapacağı iş şu çıkış kapılarının arkasında iki taraflı olan merdivenleri ortada toplaması olmalı

hem görüntü daha hoş olur

hem de çıkış kapısının arkasına koltuk gelmeyeceği için sahayı görememe gibi bir dert olmaz

osu eksik busu kötü saymaya başlayınca gerçekten insanı soğutacak çok problem var ama

aslında bu stadyumun boş halinin hiçbir önemi yok

bu stadyum dolu olduktan sonra gerisi hikaye. stada hava katacak koltuk rengi, duvar rengi vs değil dolu tribünlerdir.
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X