Bir an heycan yapıyorum içime bir kırpırtı geliyor sonra TFF başkanı demirören geliyor aklıma herşey altüst.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de böyle bakalım, apartman diyenler haklı mı?
Baştan beri eleştirmiş olduğumuz iki konuda yanıldığımızı düşünüyorum. Birisi piksel diğeri apartman localar.
Localar stadyuma farklı bir hava katmış durumda.
Eleştirilere gelince ; Şahsi eleştirim çevre düzenlemesi stadyumun girişi konusunda. Rezil bir görüntü var.
Çim tartışmasından ziyade işçi kalitesi konusuna bakmalıyız. Şuan stadyumda çalışan işçilerin büyük bir bölümü vasıfsız eleman statüsünde olduğu için düzensiz kirli işçilik ve zaman sorunu ortaya çıktı. Çime baskı uygulanmama sebebi sonradan yapılacak hibrit uygulaması diye düşünüyorum. Örnek verdiğiniz stadyumların çim serim işlemleri çoğunlukla doğal çim serimiydi. Ekstra işlem olmadığı için çim makine yardımıyla stadyuma bastırıldı. Beşiktaş stadyumunda ise Hibrit uygulaması çim serim işlemi ile aynı anda başladı. Bizde ise önce çim sonra hibrit yapılacak. Bu yüzden farklı olduğunu düşünmek istiyorum.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Tribün uzaklığı ile taraftar baskısının sahaya yansıması konusu farklı bir konu. Beşiktaş'ın Stadyumu sahaya yakın olmasına rağmen stadyumda ses duyulmuyor. Konya ve Galatasaray stadyumu daha uzak olmasına rağmen baskı konusunda çok iyi durumdalar. Fenerbahçe stadyumu tribünleri sahaya çok uzak fakat inanılmaz bir baskı oluşuyor stadyumda. Bunun farklı nedenleri mevcuttur. Bu yüzden bu konuyu stadyum bitip ilk maç oynanana kadar fark edemeyiz.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
farklı bir çalışma yapılıyor çimlerde, yeşilin tüm tonları zeminimizde mevcut...koyu yeşille başlayıp sarıya dönen sanatsal bir çalışma...yalnız bu gidişle son çimler beyaz çıkacak demedi demeyin...şaka bi yana zamanla rengini bulacaktır umutluyum...
Yorum
-
Yahu bırakın bu sahaya yakınlığı uzaklığı, yok çatı yüksekmiş alacakmış düşüncesini.
Sahada topcun yoksa ne fayda.
Basaksehir in kaç bin seyircisi var?!
Herşey 3 kizkardeslerin etrafında dönüyor
Hakemleri sen etkileyemeyeceksin bu stadda
Bu tiyatroda hakemlerin rolleri belli
Ha küçük takımlara karşı belki hakemleri biraz etkileyeceksin, izin verirlerse
İyi topçu alacaksın ki bu şerefsiz düzene en azından biraz kafa tutacaksınEn son TS-AKCAABAT-61 tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 18:17.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarfi: sunun surasinda ne kaldi ki (temsili degil)
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Bazı arkadaşlar Sadri Şener i suçluyor
Neden Akyazı yi devlete vermiş
Burayı Trabzonspor kiminle kendi imkanlarıyla yapabilirdi?
Hükümet te ver bana burayı yapayım dedi
Bu kadar basit
Hatta Avni Aker + Akçaabat stadı + garajlari da aldılar
Kıyı kanunları değişti vs vs
Keşke biz yapabilseydik
Bütün gelirleri biz alabilseydik
Gelirlede ayakta durabilirdik
Ama bizim camia nin önde gelenleri ya kefen giyer ya da 3 kizkardeslerin taraftarı
Not: benim partim sadece Trabzonspor!„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina cim fotografi atmayin, sinirlarim zipliyor. Böyle berbat bir görüntü olamaz.
Cimin tipinde-renginde degilim, adamlarin calisma tarzi rezalet ötesi.
Ayrıca, birisi neden bu çimlerin bir türlü serilemediğini açıklasın lütfen.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 18:43.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum