Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stad isim hakkı işi çok uzadı. Bjk bizim stad şu aşamaya gelmeden çok öncesinde sponsoru açıkladı ve Vodafone bangır bangır reklamı yaptı stadın. Nitekim Beşiktaşın stadı ülke gündeminde tutuldu. Umarım en kısa zamanda sponsor açıklanır
    onlar stadyum insaati baslamadan acikladi
    cünkü stadyumu kendileri yaptilar, vodafone gelirinide stadyuma hipoteklediler

bu stadyum halen tokinin, daha onlar gsm e devir edecek, onlarda bize kiralayacak
    İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]11248[/ATTACH]
    İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sahayı görmede bir engel teşkil etmediği görülüyor. he evet şunu diyebiliriz kapılar biraz daha aşağıdan olabilirdi, evet. boyunuz 1,50 değilse sıkıntı çıkmaz herhalde. yine de bunlar düşünülebilirdi.

bu hal edilir, dennilen gibi agir vaka degil
    bi 10 santim kesersin
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 18:59.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• dostlar bizim stad sponsoru hala aciklabmadi mi sanki biraz gec oldu bu is halbuki sponsor ile iyi bir stad lansmani olurdu.

O ruh geri gelecek
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dostlar bizim stad sponsoru hala aciklabmadi mi sanki biraz gec oldu bu is halbuki sponsor ile iyi bir stad lansmani olurdu.

O ruh geri gelecek
        quatar airways olabilirmi acaba

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güvenlik görevlileri orada otursun sağda solda durmasınlar.

Birde bişey farkettim bu forumda, bu çıkış kapısı işi ciddi bir problem hani keyfi böyle sen beğendin ben beğenmedim gibi bir durum yok bildiğin bir hata bu. Ve bütün çıkış kapılarında bu böyle.
          Hal böyleyken madem burası forum bunu tartışmamız dile getirmemiz gerek ya da biri çıkar der ki kardeşim hemen panik yapmayın orası güvenlik görevlisine ayrıldı ya da oraların değişmesi için çalışmalar 3 gün önce başladı bişey desin konu kapansın, ama hal böyleyken biri çıkıp hava bozuk diyor biri gelip 885.kere hibrit çim soruyor.. e noluyor sonra kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..

Burada en başından beri yapılması gereken stad ilerleyişiyle ilgili onaylı bilgi ve fotoğraf haber içerikleri ayr ı bir başlıkta, sağdan soldan tanıdıktan gelen bilgiler yorumlar tartışmalar beğendin beğenmedin muhabbeti ayrı bir başlıkta olacaktı ama olmadı stad bitti zaten..
          O zaman da forumun bir anlamı kalmaz dimi? Forumun amacı bu zaten.
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Selçuk bey işi bu kadar sahiplenmeniz,benimsemeniz yeri gelince bilgilendirmeniz cidden takdire şayan...ama samimi olarak soruyorum meraktan sadece,projede biraz da olsa beğenmediğiniz hiç bir yer yok mu? Sizin de eleştirdiğiniz bir nokta olmadı mı hiç?bu kadar kusursuz bir stad mı?hiç bir eleştiriyi kabul etmediniz gördüğüm kadarıyla...

Yorum

• dünayada çok stad gezdim hatta maç bile izledim, mesela Juventus stadı, emirates , chelsea nın stadı vs.. resimlerden anladığım kadarıyla bu akyazı stadı 100 üzerinden 60-65 'lik orana sahip.....

beni en çok etkileyen 2 stad vardı birisi juventus stadı ötekiside allianz arena, bu iki stadın seviyesine gelecek stad yapılırmı dünyada şüpheliyim.
              County of Essex

Yorum

• Photo_Christian_Nesset.jpg

Juventus arena.
                County of Essex

Yorum

• San mames var bence futbol için yapılmış en iyi stadyum
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünayada çok stad gezdim hatta maç bile izledim, mesela Juventus stadı, emirates , chelsea nın stadı vs.. resimlerden anladığım kadarıyla bu akyazı stadı 100 üzerinden 60-65 'lik orana sahip.....

beni en çok etkileyen 2 stad vardı birisi juventus stadı ötekiside allianz arena, bu iki stadın seviyesine gelecek stad yapılırmı dünyada şüpheliyim.
                    benim üzüldüğüm noktada o. Üstelik aynı kapasite neredeyse. Birçok klüp kapasitelerini bu seviyelere indirdi.
                    Ama boğucu dik tribünlerle bir bütünlük oluşturmuşlar. Ne yapalım geçti artık 3-4 sene aynı şeyleri söylemeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dünayada çok stad gezdim hatta maç bile izledim, mesela Juventus stadı, emirates , chelsea nın stadı vs.. resimlerden anladığım kadarıyla bu akyazı stadı 100 üzerinden 60-65 'lik orana sahip.....

bir san siro, theatre of dreams, mestalla, san mames ikisindende cok önde
                      anfield ve westfalen stadiona deginmiyorum bile
                      beni özellikle juventus stadyumu hayal kirikligina ugratmisdi

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk bey işi bu kadar sahiplenmeniz,benimsemeniz yeri gelince bilgilendirmeniz cidden takdire şayan...ama samimi olarak soruyorum meraktan sadece,projede biraz da olsa beğenmediğiniz hiç bir yer yok mu? Sizin de eleştirdiğiniz bir nokta olmadı mı hiç?bu kadar kusursuz bir stad mı?hiç bir eleştiriyi kabul etmediniz gördüğüm kadarıyla...
                      takip etmediniz icin böyle yaziyorsunuz
                      bende cok seyi elestirdim, hatta yöneticilerlen yazismalarim var görsen bu delimi dersin

örnegin loca tribününü bende begenmiyorum ama kulübün finansal yapisi icin önemli oldugunu kabul ediyorum

soyunma odasi cok abartildi, stüdyo gibi, nou campda oldugu gibi basit olmasini isterdim

5 suni cim saha olusunu cok elestirdim, degisti zaten

gsm binasida alindi

gri boyayi hic begenmedin, ben olsam parlak kuyu bordo komposit panellerlen döserdim stadyumu, ucuz ve her zaman reklam yapistirabilirsin

akilli stadyumda aciklanan özellikleri az buluyorum, cok daha fazlasi var

maratonun tepesine köselere büfe yapildi, ortalar kabak gibi ortada, oralara cok kez burada hazir skyboxlar yapilmasini önerdim

catal merdivenler kötü secim

isitma sistemi ve cephe isiklandirmasida olmazsa olmazim

deniz tarafindaki foodcourt icin semsiyelerde alinmali

en cok istedigim dolgu sahil boyu 61 bayrak diregi Türk ve cesitli Trabzonspor bayraklarinlan...

yeni fotosop sosyal medyadan

İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      san siro - mestalla ya birşey demeyeceğim ama anfield ın neresini beğendin orası ilginç, görüşler değişebilir, zaten yazdığın stadyumların hepsi birbirine yakın kalitede, çok fark yok aralarında, bu akyazıdaki dolgu alanına çok çok daha iyisi yapılabilirdi, mesela krasnadarın stadına bak, ona benzer yakın kalitede bir stad olabilirdi mesela, ama çok üstün körü yapıldı bu akyazı stadı, şahsen ben hiç beğenmedim projeyi,gerçi çokda umurlarında değildir stadı yapanların ama gerçek bu..
                      anfield ruhu yeter, birde you will never walk alone basladimi uyusturucu almis gibi transa giriyorsun

bir stadyumda sadece betonu görmemek gerek
                      orayi his edeceksin
                      akyazida bize 1. sinif yuva olacak hersey var

burasi bir el madrigal, bir wembley, anfield, theatre of dreams olmaya aday
                      avni akeri yasattigimiz gibi akyaziyida yasatacagiz insallah
                      onlarin bir önemi yok bizim icin
                      biz kendi isimize bakmaliyiz
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 21:51.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dostlar bizim stad sponsoru hala aciklabmadi mi sanki biraz gec oldu bu is halbuki sponsor ile iyi bir stad lansmani olurdu.

O ruh geri gelecek
                        Stadın devrini almadan sponsor açıklanmıyor bilin lütfen. Galatasaray Türk Telekom isim hakkını ne zaman açıkladı bir bakın derim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu işin özü taraftardır.
                          Dünyanın en gelişmiş stadını yap,görsel anlamda da gayet doyurucu ve heyecan verici olsun,o stada seyirci gitmezse bi anlami yok. Hatta seyirci gitse fakat etkin bir taraftar davranısı sergilemese de bir anlami yok.

Dunyada ortalama bir stadi hinca hinc doldurup takimi atesleyen bir taraftar toplulugunun oldugu her stad dunyanin en iyi stadir.

Gerise faso fiso gerisi süs.

Burda bahse girerim akyazınin bir yilda full olacagi mac sayisi 5 i gecmeyecektir.

O yuzden kisa vadede bu tartismalar elestiriler beyhude.

Taraftar,taraftari elestirmezse bir yere gelemeyiz. Ben dahil.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir san siro, theatre of dreams, mestalla, san mames ikisindende cok önde
                            anfield ve westfalen stadiona deginmiyorum bile
                            beni özellikle juventus stadyumu hayal kirikligina ugratmisdi

takip etmediniz icin böyle yaziyorsunuz
                            bende cok seyi elestirdim, hatta yöneticilerlen yazismalarim var görsen bu delimi dersin

örnegin loca tribününü bende begenmiyorum ama kulübün finansal yapisi icin önemli oldugunu kabul ediyorum

soyunma odasi cok abartildi, stüdyo gibi, nou campda oldugu gibi basit olmasini isterdim

5 suni cim saha olusunu cok elestirdim, degisti zaten

gsm binasida alindi

gri boyayi hic begenmedin, ben olsam parlak kuyu bordo komposit panellerlen döserdim stadyumu, ucuz ve her zaman reklam yapistirabilirsin

akilli stadyumda aciklanan özellikleri az buluyorum, cok daha fazlasi var

maratonun tepesine köselere büfe yapildi, ortalar kabak gibi ortada, oralara cok kez burada hazir skyboxlar yapilmasini önerdim

catal merdivenler kötü secim

isitma sistemi ve cephe isiklandirmasida olmazsa olmazim

deniz tarafindaki foodcourt icin semsiyelerde alinmali

en cok istedigim dolgu sahil boyu 61 bayrak diregi Türk ve cesitli Trabzonspor bayraklarinlan...

yeni fotosop sosyal medyadan

san siro - mestalla ya birşey demeyeceğim ama anfield ın neresini beğendin orası ilginç, görüşler değişebilir, zaten yazdığın stadyumların hepsi birbirine yakın kalitede, çok fark yok aralarında, bu akyazıdaki dolgu alanına çok çok daha iyisi yapılabilirdi, mesela krasnadarın stadına bak, ona benzer yakın kalitede bir stad olabilirdi mesela, ama çok üstün körü yapıldı bu akyazı stadı, şahsen ben hiç beğenmedim projeyi,gerçi çokda umurlarında değildir stadı yapanların ama gerçek bu..
                            County of Essex

Yorum

• Dik tribün konusunda Mestalla 1 numara

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Facedeki akyazi arena sayfasi aciklama yapti.

Kulübümüzle görüştük. Sorun TOKİ'den kaynaklı ve durumun farkındalar. En kısa sürede düzeltilecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X