Masada tek sponsor kaldı deniyordu. Demek birkaç talip vardı. Son aşamaya gelindi açıklama bekleniyor. Neden qnb olmasın?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam çime bile laf etmiş, her şeyi siz biliyorsunuz be.
ederim kardeşim sanane ben biliyorum her şeyi, mecburmuyum herşeye eyvallah demeye.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu bölgeye koltuk dizilimi yapılmayacak mı ?
[ATTACH]11231[/ATTACH]
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam çime bile laf etmiş, her şeyi siz biliyorsunuz be.
Bu arada çim serilirken üzerine kar yağarsa sıkıntı olmaz inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık dalga geçmeye başladınız bencede
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon ?
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk takılmayacak he
Seni buralarda çok yazıp çizerken görmedim bunda kastım yazılanları ne kadar takip edersin araştırırsın bilmiyorum ama 2 yukarısında alıntı yapılarak soruma cevap verildiğini görebilirsin, yani senin hayal edemediğin ya da şaka ? Falan diyeceğin bi durum yok, takılmamasıda gayet muhtemel.
Gece gece bu saatte dalga geçen sensin sanırım.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Bu başlıkta maalesef Trabzon insanının zekasını mı trollüğünü mü gördüm desem bilmiyorum. Binlerce sayfa boyunca. Görmekten de hiç memnun kalmadım.
Gerçekten Ozan Güven gibi bunlar ne salak salak sorular ya diye başlıyacam şimdi. Ne mantıklı soruyosunuz. Ne de adam gibi soruyosunuz. Sonra tepki gelince atarlanıyosunuz. Allah akıl fikir versin.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11225[/ATTACH]
Değerli futbolcumuz Zeki'nin kanadı tamamlandı
Süper!..Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Şaka maka çimler yamuk mu geldi; yoksa abiler koparıp koparıp mı seriyor
Her neyse inşallah en sonunda bahsedilen görüntülerdeki gibi canlı ve sorunsuz çimlere kavuşuruz.En son Erkin tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 01:18.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok güldüm akşam vakti.
Allah da seni güldürsün"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Ciddi ciddi Akyaziya gectigimizde yeni stad yeni bir sinerji ile taraftar destegimizi arkamiza alip cok daha iyi futbol oynayacagimizi falan sanan var mi ? Umarim öyle olur ama bu takimda zerre isik görmüyorum degil Akyazi, Marsa yeni stad yapsak bu takimin en fazla ederi 40-45 puan alir.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum