Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu akşam oynanan Bursaspor-Yomraspor maçına gittim.. Stad da dikkatimi çeken bazı yerlerin fotoğrafını çektim.. Özellikle bizim stadda olabilecek eksi ve artıları görebilmek açısından fotoların önemli olduğunu düşünmekteyim. Çektiğim fotolar forumda sıkça konuşulan başlıklar.. ( Merdiven renkleri, Led panolar, Tribün mesafeleri vb.)

1- Merdivenlerin sadece uç kısmı renkli ( bizdede böyle olabilir )
    2- bir avuç seyirci bütün stadı inletti Ses akustik gayet iyi ( umarım bizdede böyle olur ).Ayrıca reklam ledleri köşeden dönmeli.
    3-Kat araları Led aşağı yukarı 1 metre sonra başlıyor
    4-Maraton uzaklığı kaç metre bilgim yok ama gayet ideal ( bizimkiyle karşılaştırmak lazım )
    Ekli dosyalar
    bordomavi.net
    https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @selcuk
      Abi uefa fifa hikâye, her seye de bahane üretmeyi birakalim... bjk stadi daha 6 ay olmadi biteli, herifler sahaya epey yakin tribün yapmis, ne oldu yani maç mi oynatmadilar ? uefa fifa seneler boyunca bir seyler düsünür, sonra hayat geçirir ya da geçirmez... hacan alani beyutmek isderler bagaruk o ise, nedu yani... biz simdi yakin yapalim da sonra 1 sira iptal edilecekse edilir... bjk ile neden 2 3 metre fark olsun bizimki niye uzak olsun 10 metre nedir yahu ? oldu olacak biraz daha büyütüp kosu pisti yapsinlar, olimpiyatlar için lazim olur a aaa bak onu da düsünelim ne olur ne olmaz
      sefer ben bahane üretmiyorum
      tt arenaylan aramizda 2-3 degil sadece 1m fark var, onlarda minumumun üzerinde
      minimuma inen 8jk sadece, onlarda bunu yer olmadigindan mecbur yaptilar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

koskoca google var
        proje 2012
        degisen kapasite, platform ve kat arasi localar
        Sayin koskoca google kullanmayi bilen renktasim, o proje Mete Arat tarafindan cizildi ve 2009 da Mainz klübüne önerildi..Önerilen 7 projeden biriydi ve bunlardan 4 tanesi ilk etapta elenmisti..bu elenenler arasinda bu proje de vardi..2007 de cizildi sanirim ve tribünler sahaya cok daha yakindi..orijinali 33 binlikti..bizim icin ilk ortaya atildiginda farkli tribün - saha mesafeleri konusuyorduk burda..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

sefer ben bahane üretmiyorum
          tt arenaylan aramizda 2-3 degil sadece 1m fark var, onlarda minumumun üzerinde
          minimuma inen 8jk sadece, onlarda bunu yer olmadigindan mecbur yaptilar
          Timsah arena da kale cizgisi - tribün mesafesi ne kadar?

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayin koskoca google kullanmayi bilen renktasim, o proje Mete Arat tarafindan cizildi ve 2009 da Mainz klübüne önerildi..Önerilen 7 projeden biriydi ve bunlardan 4 tanesi ilk etapta elenmisti..bu elenenler arasinda bu proje de vardi..2007 de cizildi sanirim ve tribünler sahaya cok daha yakindi..orijinali 33 binlikti..bizim icin ilk ortaya atildiginda farkli tribün - saha mesafeleri konusuyorduk burda..
            tamam abi
            okadar iddialisin 6 metre oldugunu gösteren bi link at, bayagi eminim bu konuda
            almanyada hic yakin stadyum yokken, herseyin normu varken, hic sanmiyorum

yanlis hatirliyorsam kusura bakma
            ama yok olamaz

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Timsah arena da kale cizgisi - tribün mesafesi ne kadar?
            bizlen ayni ortalamasi
            795 santim köseler, 895 ortasi dogru hatirliyorsam
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 01:28.

Ünal Karaman

Yorum

• Linç edilmek istemem ama ben bu stadın dışını, mebranları hiç beğenmedim. Beğenenler eminim 2-3 sene sonra beğenmeyecekler. Hemen modası geçecek. İhtişamlı olmalıydı, ürkütücü. Resmen çocuk parkı yapmışlar. Beğenmemek bi tarafa, açıkçası iğrenç.

Yorum

tamam abi
                okadar iddialisin 6 metre oldugunu gösteren bi link at, bayagi eminim bu konuda
                almanyada hic yakin stadyum yokken, herseyin normu varken, hic sanmiyorum

yanlis hatirliyorsam kusura bakma
                ama yok ]
                Nasil yok Allianz Arena, Volkswagen Arena etc.

Yorum

• stadyum açılıs tarihi tam olarak netleşmeli artık uçak biletlerini almak için sabırsızlanıyorum

Yorum

• İlk olarak Yusufİhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Linç edilmek istemem ama ben bu stadın dışını, mebranları hiç beğenmedim. Beğenenler eminim 2-3 sene sonra beğenmeyecekler. Hemen modası geçecek. İhtişamlı olmalıydı, ürkütücü. Resmen çocuk parkı yapmışlar. Beğenmemek bi tarafa, açıkçası iğrenç.
                    Bana başka takımın taraftarlarıda aynısını dediler. Stadınızın dış görünüşü ne öyle diye. Bi b ka yaramıyor dediler. Biriside güzel demedi. Ama koktukları güzel görünüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Linç edilmek istemem ama ben bu stadın dışını, mebranları hiç beğenmedim. Beğenenler eminim 2-3 sene sonra beğenmeyecekler. Hemen modası geçecek. İhtişamlı olmalıydı, ürkütücü. Resmen çocuk parkı yapmışlar. Beğenmemek bi tarafa, açıkçası iğrenç.

aynı fikirdeyim
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasil yok Allianz Arena, Volkswagen Arena etc.
                        allianz 7,5 bizimki 8,5

ben burada tartismadan cikarim abi
                        bosuna zaman harcatiyorsun

Ünal Karaman

Yorum

Çok doğru. Stadımızın iç kısmı iyidir. Fakat dışı böyle yapılırken ne amaçlandığını anlamış değilim. Bununla yapımcı firma tasarruf mu yaptı? Halbu ki en çok çelik malzeme kullanılan stadlardan biri olduğu söyleniyor.

Yorum

• demekki antalya maçına oynanacak ilk maç büyük ihtimalle..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mücahit Tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              demekki antalya maçına oynanacak ilk maç büyük ihtimalle..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Allah bakanımızı başımızdan eksik etmesin, çok emekleri oldu, onlar olmasaydı böyle bir stadı rüyamızda bile göremezdik, bizim için büyük nimettir bunlar büyük.

Yorum

• Berat Bey'den Allah razı olsun.
                                Çok emeği ve katkısı var.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X