Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir stad icin aranilacak ilk 3 özellik ;

Stadin dolu olmasi

Tribunlerin sahaya yakınlığı ve ses ambiansi

Ve saha zemini..

Yoksa locayi falan gectim tribün yakin olsaydi benim icin yeterli olurdu..
    Mainz a önerilen asil projede sahaya yakinligi yanlis hatirlamiyorsam maratondan 6 kale arkalarindan 7,5 idi..bizde bu uygulanacakti ama sonra bi anda degistirdiler..yani stad da heryer yeniden düzenlenebilir ama zemini alcaltip yakinlastirmak cok basit degil..eger projeye sadik kalinsaydi mükemmel olacakti..

Gerci yeni yapilan stadlarin cogu bu sekilde..Krasnador un stadini cok begendim mesela ama orda da mesafe oldukca fazla..bizim trübünler saha zemine cok yakin oldugu icin belki uzakligi fazla göze batmayabilir..avni aker de suan 7 metre galiba kale arkasi ama zemine cok yüksek yapildigi icin farkinda bile olmuyoruz ekranda izlerken..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stadta calisan bir arkadasin dedigine göre baskan ve yönetim stadin ic kisimlarini hic begenmemis. hatta baskan "bu ne böyle, devlet daireleri gibi standtart ve özensiz" diye bir cümle kurmus gezerken. dedigine göre klüp devri aldiktan sonra ic kisimlari elden gecirmesi 1 seneyi bulurmus. ayrica 5 milyon avro ek maliyet kulübe.
      Yazık günah yine bir ton para çöpe gidecek
      Niye zamanında bakılmamış yahu
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mainz a önerilen asil projede sahaya yakinligi yanlis hatirlamiyorsam maratondan 6 kale arkalarindan 7,5 idi..bizde bu uygulanacakti ama sonra bi anda degistirdiler..yani stad da heryer yeniden düzenlenebilir ama zemini alcaltip yakinlastirmak cok basit degil..eger projeye sadik kalinsaydi mükemmel olacakti..

Gerci yeni yapilan stadlarin cogu bu sekilde..Krasnador un stadini cok begendim mesela ama orda da mesafe oldukca fazla..bizim trübünler saha zemine cok yakin oldugu icin belki uzakligi fazla göze batmayabilir..avni aker de suan 7 metre galiba kale arkasi ama zemine cok yüksek yapildigi icin farkinda bile olmuyoruz ekranda izlerken..
        yanlis hatirliyorsun
        öyle bisey yok

fifa ve uefa 6 metre reklam panosuna, 4 metrede güvenlik ve basin icin istiyor (kale arkasi) ama bunu yassallastiramiyor eski stadyumlar yüzünden

almanyada bütün yeni stadyumlarda bu ölcülerde

ilerde 8 metreden az olan stadyumlarda uluslararasi maclarda 1. siralarin iptali düsünülüyor

organizasyonlar her yil büyüyor, teknolojiyle beraber calisanlarda artiyor, herkesin yeteri alana sahip olmasi gerekecek

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evt bunu bizim yöneticilerde söyledi zaten degistirme gerekcesi olarak..vodafone ve tt arenanin kale arkalari yaklasik 8 m uzaklikta..bizimkide o mesafede olsa yeterdi..ama 10 m biraz uzak olmus..zaten basindan bu yana rahatsiz oldugum konu buydu..trübününlerimizin saha zeminine yakinligi mükemmel keske sahayada az daha yakin olaydi..

Orjinal projede böyle degildi ama o projenin hangi yilda cizildigini bilmiyorum..
        koskoca google var
        proje 2012
        degisen kapasite, platform ve kat arasi localar

saha ölcüleri hep ayniydi

Akyazı stadında 1.parti çimler Trabzon yolunda.İtalyadan son parti çimler Türkiye'ye doğru yola çıktı.Zemin hazırlığında durmak yok.

Akyazı Arena

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.10.2016, 20:01.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yanlis hatirliyorsun
          öyle bisey yok

fifa ve uefa 6 metre reklam panosuna, 4 metrede güvenlik ve basin icin istiyor (kale arkasi) ama bunu yassallastiramiyor eski stadyumlar yüzünden

almanyada bütün yeni stadyumlarda bu ölcülerde

ilerde 8 metreden az olan stadyumlarda uluslararasi maclarda 1. siralarin iptali düsünülüyor

organizasyonlar her yil büyüyor, teknolojiyle beraber calisanlarda artiyor, herkesin yeteri alana sahip olmasi gerekecek
          Evt bunu bizim yöneticilerde söyledi zaten degistirme gerekcesi olarak..vodafone ve tt arenanin kale arkalari yaklasik 8 m uzaklikta..bizimkide o mesafede olsa yeterdi..ama 10 m biraz uzak olmus..zaten basindan bu yana rahatsiz oldugum konu buydu..trübününlerimizin saha zeminine yakinligi mükemmel keske sahayada az daha yakin olaydi..

Orjinal projede böyle degildi ama o projenin hangi yilda cizildigini bilmiyorum..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sayın Başkan;

61 numaralı formayı emekli edin.
            61 numara Trabzonspor'un taraftarına ait olduğunu gösterir şekilde Akyazı'ya asılsın ve orada kalsın.

Yorum

• Adanaspor maçını Cumartesiye aldırmak için bir şey yapılsa iyi olur.

En güzel gün Cumartesi açılış için.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                stadta calisan bir arkadasin dedigine göre baskan ve yönetim stadin ic kisimlarini hic begenmemis. hatta baskan "bu ne böyle, devlet daireleri gibi standtart ve özensiz" diye bir cümle kurmus gezerken. dedigine göre klüp devri aldiktan sonra ic kisimlari elden gecirmesi 1 seneyi bulurmus. ayrica 5 milyon avro ek maliyet kulübe.
                avniakeri baz alarak yeni stat yapılıyor, daha ne istiyorsunuz anlayışı hakim. ancak gs ve özellikle bjk nin stadını gezen biri aradaki uçurumu çok rahat anlar. en azından yönetim adına gerek stat gerek tesislerin tekrar elden geçirilmesinin düşünülmesi sevindirici bir gelişme.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adanaspor maçını Cumartesiye aldırmak için bir şey yapılsa iyi olur.

En güzel gün Cumartesi açılış için.
                  Öyle bir şey yok hocam

3 ay önceden bilet aldık durup dururken suni gündem oluşturmayin Allah askina

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle bir şey yok hocam

3 ay önceden bilet aldık durup dururken suni gündem oluşturmayin Allah askina
                    3 ay önceden nasıl aldınız bileti açılış maçı akhisar deniyordu şimdi kesin mi adana maçı bende ona göre ayarlim kendimi
                    FIRTINA

Yorum

• Bişey diyicem akyaı arenaya isim sponsoru bulunucaktı ?? Stadın açılışına yakın zamanda sponsor açıklanıcaktı ?? Stadın açılışına 2 hafta falan kaldı nerde bu sponsor

Yorum

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bişey diyicem akyaı arenaya isim sponsoru bulunucaktı ?? Stadın açılışına yakın zamanda sponsor açıklanıcaktı ?? Stadın açılışına 2 hafta falan kaldı nerde bu sponsor
                        Aman sponsor bulmasınlar. Bu yönetim sponsor parasıyla takımı Jun Suklarla doldurur. Olan yine Trabzonsporun parasına olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Stadın devri yapılmadan açıklamak zor. Resmî prosedür bu. Toki gençlik spor müdürlüğüne devredecek onlarda bize. Sanırım stad yapım aşaması yüzde 90ı geçince bu işlemi yaparlar sponsorda buna paralel eş zamanlı açıklanır.

Yorum

• başkan geçen bir videoda localı apartmanın estetiği için birşeyler düşünüyoruz demişti. localı bölüm kamerada gözükmeyeceği için acaba o bölüme tüm kat aralarına borda yada mavi renk pano mu yaptırıyor. aklıma gelmiyor değil.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 ay önceden nasıl aldınız bileti açılış maçı akhisar deniyordu şimdi kesin mi adana maçı bende ona göre ayarlim kendimi
                              Kardes Bursa-Trabzon gidis dönüş ucak bileti 100 tl iken erkenden aldik..Ben.2 senedir ayni islemi yapiyorum...Lig ertelenmesin de gerisi problem degil..Akyazi olmazsa Avni Akere gideriz ama ben yeni stadin yetisecegini düşünüyorum. Ben.acilis icin gitmiyorum yanlis anlasilma olmasin

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
                                Abi uefa fifa hikâye, her seye de bahane üretmeyi birakalim... bjk stadi daha 6 ay olmadi biteli, herifler sahaya epey yakin tribün yapmis, ne oldu yani maç mi oynatmadilar ? uefa fifa seneler boyunca bir seyler düsünür, sonra hayat geçirir ya da geçirmez... hacan alani beyutmek isderler bagaruk o ise, nedu yani... biz simdi yakin yapalim da sonra 1 sira iptal edilecekse edilir... bjk ile neden 2 3 metre fark olsun bizimki niye uzak olsun 10 metre nedir yahu ? oldu olacak biraz daha büyütüp kosu pisti yapsinlar, olimpiyatlar için lazim olur a aaa bak onu da düsünelim ne olur ne olmaz
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X