Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 70086_27798_24102016134343_0.jpg
    70086_27798_24102016134343_6.jpg

Krasnador Arena

Futbolcuların soyunma odalarındaki ultra lüks konfordan, ısıtmalı ve soğutmalı seyirci koltuklarına, çim zemininden stadın iç kısmını saran dev LED ekranına, dışarda hava sıcaklığı eksi 25 iken içerde artı 10’dereceye kadar çıkarabilen sistemi ile görenleri şaşırtan Krasnodar Arena’yı yapan Türk inşaat firması, Rusya’da büyük ses getirdi.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      passo.com.tr ye girdiğinizde kombinelerim kısmında bende 2 kombine gözüküyor. biri yeni stad diğeri avni aker için. galiba kulüp kombine alanlara avni aker için de sabit yer yüklemesi yapmış yeni stad açılana kadar
      bende tek kombine gözüküyor avni aker için yapılmamış sanırım
      Ekli dosyalar
      En son oksoholu tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 15:22.
      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        avm diye proje mi olur allah aşkına? spor dışı yapılan şeylere proje demem ben. onlar kolay iş. spor nedeniyle o kompleks doluyorsa, spor turizmi oluyorsa proje vardır. avm falan zaten standart işler, büyük ihtimalle de boş kalır mağazalar. başka bir amaçla oraya gelir insanlar, bir kalabalık oluşur o zaman mağazalar, restoranlar iş yapar.
        Hocam yapmayın allah aşkına. Akyazı insanların haftasonu dolu dolu eğleneceği, alışveriş yapıp yemek yedikten sonra ailesiyle maça gideceği bir yer olmalı. Aileleri stada çekebilmek çok önemli. Orayı 24 saat yaşayan bir yer haline getirmelisiniz. Kulüp oradaki her işletmeden gelir elde edebilmeli. Ben kulübün geleceğini burada görüyorum. Bu öyle avm ne yeaa diye geçiştirilecek bir konu değil. Liman ihalesi sürecini çok iyi biliyorum. Trabzonspor'un nasıl dışlandığını gördüm. Yoksa şimdi çok başka bir yerde olurdu kulüp. Ben akyazıda da kulübün dışlanacağını, buranın rantının birkaç çakal arasında bölüşüleceğini düşünüyorum. Sonumuz hayrolsun ne diyelim.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam yapmayın allah aşkına. Akyazı insanların haftasonu dolu dolu eğleneceği, alışveriş yapıp yemek yedikten sonra ailesiyle maça gideceği bir yer olmalı. Aileleri stada çekebilmek çok önemli. Orayı 24 saat yaşayan bir yer haline getirmelisiniz. Kulüp oradaki her işletmeden gelir elde edebilmeli. Ben kulübün geleceğini burada görüyorum. Bu öyle avm ne yeaa diye geçiştirilecek bir konu değil. Liman ihalesi sürecini çok iyi biliyorum. Trabzonspor'un nasıl dışlandığını gördüm. Yoksa şimdi çok başka bir yerde olurdu kulüp. Ben akyazıda da kulübün dışlanacağını, buranın rantının birkaç çakal arasında bölüşüleceğini düşünüyorum. Sonumuz hayrolsun ne diyelim.
          avm ile dolmaz ki orası, bütün avm'ler boş. stadın altında bir sürü mağaza açacak alan var. restoran da olsun, millet yemek yesin, alışveriş yapsın ama bunlar proje değil. maç dışında insanlar oraya alışveriş için gelmez uzun vadede. orada 7, 24 müsabakalar oynanırsa, insanlar spor yapabilirse kalabalık oluşursa ticaret de olur. spor dışı faliyetleri projeden saymıyorum, yapılmasın da demiyorum tabi. mağaza açılsın, büyük bir oyun salonu yapılsın ama bunlar yetmez. sürekli kalabalık için başka birşey gerekiyor. spor klübünün projesi de spora dönük olmalı.başka sporlar için de tesisler yapılmalı. diğer fikirlere de saygım var.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 16:02.

Yorum

• led banner ran altyapi calismasi

su yolu yok diye aglayan mimarlar ve yerel basina selamlar

altlar sökülüyor

[MENTION=48230]taha küçük[/MENTION]
            bursaninki nasilki

bizimki bildigim köseler oval olan ilki zemin üzerinde
            kat aralarindakide standart olacakmis...
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 17:50.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• banner runların bugün takılacağı bilgisi doğru mu ?
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bakin cimler planlama dogrultusunda yola cikti ve yarin hazir. Ama serilemeycek neden? Cunku koordinasyon hatasi. Destek kuleleri ayni anda sokulmesi planlanirken hoooooooop beton ayakkardan vincler gecemiyir. Her kule sokulup beton kirildikca digerine gecilecekmis

anlamadan soyluyorum o gelen cimler curumezse! Insallah iyi yirttik

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abi led bannerlar bursa stadındaki gibi olmaz umarım yoksa çok kötü bir görüntü çıkabilir.
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakin cimler planlama dogrultusunda yola cikti ve yarin hazir. Ama serilemeycek neden? Cunku koordinasyon hatasi. Destek kuleleri ayni anda sokulmesi planlanirken hoooooooop beton ayakkardan vincler gecemiyir. Her kule sokulup beton kirildikca digerine gecilecekmis

anlamadan soyluyorum o gelen cimler curumezse! Insallah iyi yirttik
                    Cimler 29 ekimde gelecek Gökhan saral yazmıştı twitterdan.
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Akyazıya bir üst geçit yapılması planlanıyor mu ?

Stad açıldıktan sonra otobüsle minibüsle dolmuşla stada gelen insanların büyük bir çoğunluğu da maç bitiminde evlerine dönmek için rize istikametine yani yolun karşı tarafına geçmesi gerekecek. Bunun için en yakın üst geçit beşirli girişinde sahil camiinin önünde bulunan üst geçit. Oraya kadar bir hayli mesafe var kaldırım dahil herhangi bir yaya erişim alanı yok. Maç sonrası yoğunlukta düşünüldüğünde yol kenarında insanlar büyük yığınlar halinde yürüyecek bu da büyük bir tehlike oluşturacaktır. Ya da diğer ihtimalle uluslararası bu yolu Trabzonspor bulvarı edasıyla kullanmaya çalışacak tehlikeli bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalışacaktır.

Buradan ilgili bütün yetkililere SESLENİYORUM !

Akyazıda herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yayaların sağlıklı erişimi için gerekli önlemlerin alınması elzemdir !

konya7.jpg
                      " Konya Büyükşehir Belediyesi, Torku Arena Stadı'nın bulunduğu bölgede, gelenlerin kendilerini tribünde hissetmesini sağlayan, orijinal kale filesi, stat koltuğu ve suni çim kullanılan bir otobüs durağı yaptırdı. Durağı yeni transferlerden Abdou Razack Traore tanıttı. " kaynak:http://www.aljazeera.com.tr

Tasarımını rengini şeklini beğenin beğenmeyin önemli olan yerel yönetimdeki söz sahiplerinin bu konularda şehrin takımıyla ilgili bir çalışmalar içinde bulunduğu katkı sağlamaya çalıştığı..
                      darısı TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE...
                      En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 17:43.
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Profesörler çıkıyor sivil toplum örgütleri çıkıyor meslek odaları çıkıyor bu büyük proje üstünde fikirlerini endişelerini çekincelerini kendilerince mantıklı şekilde yeri geldiğinde bilimsel verilere dayandırarak dile getiriyor. Gerek Trabzonda yaşayan bir insan hassasiyeti diyin gerek Trabzonsporluluk diyin gerekse de meslek hassasiyeti diyin. Allah aşkına nedir bu herşeyi bilmişlik ? Kimse olumsuz bir fikir ya da sorgulayıcı bir şey söyleyemeyecek mi ? Kimse orada şu eksik bu eksik ya da yapıldı mı yapılacak mı diye soramayacak mı ? Kime ve neye bu öfke ? Ondan sonra yok efendim yüz yılın yağmuru yağdı yok görülmemiş felaket oldu yok 10 milyonda bir olur o da bizi buldu gibi komik durumu düşürecek açıklamalar yapılıyor..

Her gün stadla ilgili soruyoruz o yapıldı mı bu nasıl sökülecek bu geldimi şu gitti mi herşeyi soruyoruz Trabzonsporlu hassasiyetimizle.. Bakın fotoğraf çekimine izin vermediklerinde nasıl da kızıp söyleniyoruz ya da bilgi vermediklerinde.. Ama aynı şeyi biz başkalarına yapmaktan çekinmiyoruz. Lütfen bu kadar asıp kesmeden önce biraz açık fikirli olalım.. Farklı fikirlere saygı göstermesini bilelim.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Profesörler çıkıyor sivil toplum örgütleri çıkıyor meslek odaları çıkıyor bu büyük proje üstünde fikirlerini endişelerini çekincelerini kendilerince mantıklı şekilde yeri geldiğinde bilimsel verilere dayandırarak dile getiriyor. Gerek Trabzonda yaşayan bir insan hassasiyeti diyin gerek Trabzonsporluluk diyin gerekse de meslek hassasiyeti diyin. Allah aşkına nedir bu herşeyi bilmişlik ? Kimse olumsuz bir fikir ya da sorgulayıcı bir şey söyleyemeyecek mi ? Kimse orada şu eksik bu eksik ya da yapıldı mı yapılacak mı diye soramayacak mı ? Kime ve neye bu öfke ? Ondan sonra yok efendim yüz yılın yağmuru yağdı yok görülmemiş felaket oldu yok 10 milyonda bir olur o da bizi buldu gibi komik durumu düşürecek açıklamalar yapılıyor..

Her gün stadla ilgili soruyoruz o yapıldı mı bu nasıl sökülecek bu geldimi şu gitti mi herşeyi soruyoruz Trabzonsporlu hassasiyetimizle.. Bakın fotoğraf çekimine izin vermediklerinde nasıl da kızıp söyleniyoruz ya da bilgi vermediklerinde.. Ama aynı şeyi biz başkalarına yapmaktan çekinmiyoruz. Lütfen bu kadar asıp kesmeden önce biraz açık fikirli olalım.. Farklı fikirlere saygı göstermesini bilelim.
                          sen basin mensubuysan, mimar odalari üyesiysen bir aciklama yapmadan bu isi yüklenenlere bir telefon acip bu varmi yokmu sorma erdemine sahip olmalisin

öyle bos atamazsin, atarsanda vakti gelince hesabi sorulur

2kere bu insaati tedbir karariyla yalan, yanlis suclamalarlan durduranlari unuttuk mu saniyorsunuz

her geciken mac yüzünden 2m tl civari kayibimiz var

simdi ciksin bakayim o serefsizler, konussunlar
                          en büyük Trabzonsporluydular sözde

topunun Allah belasini versin, iki yakalari bir araya bir daha gelmesin

o serefsizler yüzünden en az 15 milyon tl kayibimiz var, bir gram adamsalar cikip o parayi verirler kulübe

buradaki siradan üye/ taraftar tabi soracak, endiselerini dile getirecek...
                          buna karsi kimsenin bir itirazi yok, tam tersi burada en cok o sorulari cevapliyanim
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen basin mensubuysan, mimar odalari üyesiysen bir aciklama yapmadan bu isi yüklenenlere bir telefon acip bu varmi yokmu sorma erdemine sahip olmalisin

öyle bos atamazsin, atarsanda vakti gelince hesabi sorulur

2kere bu insaati tedbir karariyla yalan, yanlis suclamalarlan durduranlari unuttuk mu saniyorsunuz

her geciken mac yüzünden 2m tl civari kayibimiz var

simdi ciksin bakayim o serefsizler, konussunlar
                            en büyük Trabzonsporluydular sözde

topunun Allah belasini versin, iki yakalari bir araya bir daha gelmesin

o serefsizler yüzünden en az 15 milyon tl kayibimiz var, bir gram adamsalar cikip o parayi verirler kulübe

buradaki siradan üye/ taraftar tabi soracak, endiselerini dile getirecek...
                            buna karsi kimsenin bir itirazi yok, tam tersi burada en cok o sorulari cevapliyanim
                            kaç kişi stadla ilgili telefonla açıp bilgi aldı acaba ? yöneticilere yapılan muamele bile ortada. Cevap verenlerde işsiz kalma tehdidiyle karşı karşıya oldukları için artık cevap bile veremiyor sorulara..

Bu kullandığınız dil hiçbir karşılığı olmayan çok bağıranın haklı olduğunun zannedildiği bir anlayışa sahip o yüzden tekrardan sadece..
                            En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 24.10.2016, 18:20.

Yorum

• edit.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazıya bir üst geçit yapılması planlanıyor mu ?

Stad açıldıktan sonra otobüsle minibüsle dolmuşla stada gelen insanların büyük bir çoğunluğu da maç bitiminde evlerine dönmek için rize istikametine yani yolun karşı tarafına geçmesi gerekecek. Bunun için en yakın üst geçit beşirli girişinde sahil camiinin önünde bulunan üst geçit. Oraya kadar bir hayli mesafe var kaldırım dahil herhangi bir yaya erişim alanı yok. Maç sonrası yoğunlukta düşünüldüğünde yol kenarında insanlar büyük yığınlar halinde yürüyecek bu da büyük bir tehlike oluşturacaktır. Ya da diğer ihtimalle uluslararası bu yolu Trabzonspor bulvarı edasıyla kullanmaya çalışacak tehlikeli bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalışacaktır.

Buradan ilgili bütün yetkililere SESLENİYORUM !

Akyazıda herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yayaların sağlıklı erişimi için gerekli önlemlerin alınması elzemdir !

[ATTACH]11153[/ATTACH]
                                " Konya Büyükşehir Belediyesi, Torku Arena Stadı'nın bulunduğu bölgede, gelenlerin kendilerini tribünde hissetmesini sağlayan, orijinal kale filesi, stat koltuğu ve suni çim kullanılan bir otobüs durağı yaptırdı. Durağı yeni transferlerden Abdou Razack Traore tanıttı. " kaynak:http://www.aljazeera.com.tr

Tasarımını rengini şeklini beğenin beğenmeyin önemli olan yerel yönetimdeki söz sahiplerinin bu konularda şehrin takımıyla ilgili bir çalışmalar içinde bulunduğu katkı sağlamaya çalıştığı..
                                darısı TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE...

onu bunu bırakın bu konu daha önemli birşeyler yapılmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X