Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burasi köse
    koltuklarin araliklari ne kadar degisken oldugunu rahatca görülebilinen bir aci, bu calisma sayesinde genel görünüs pürüzsüz

buda kaynaklan kapatilan membran araligi

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    6 kasımda mı? 5 kasımda bjk deplasmanı var sanmıyorum. 6 aralık olmasın o ? ama o da haftasonuna denk geliyor.

Yine eski futbolcuların oynayacagı bir gösteri maçı olmasında .
    yukardaki videoda diyor
    zaten 17 günde bitmesi ve üzerinde oynanmasi bence imkansiza yakin
    8yk da oldugu gibi politikacilar tur atar, aralarinda paslasirlar en fazla

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hibrit uygulaması yetişmez diye endişe etmeyin. Bu işin tavsiye edilen şekli çim serimi yapıldıktan sonra, henüz hibrit uygulanmamışken 1 maç yapmak ve sonrasında hibrit uygulamak daha sağlıklıymış.

Ayrıca diyelim ki hibrit uygulaması başlandı ama yarım kaldı. Henüz %20, %50, %75 vb benzeri bir orandayken maç günü geldi... Bu durumda hibrit işlemine ara verilip maç oynanmasının hiçbir mahsuru yok.

Hibrit çakma uygulaması tam 15 gün süren bir işlemmiş. Önemli olan doğal çimin ne zaman serildiği kısacası. Doğal çim ve stadın diğer işleri Antalya maçına yetiştikten sonra hibrit uygulamasının hangi aşamada olduğunun önemi kalmıyor.
    evette hibrit bitmeden oyadinmi sahanin hibrit bitmeyen taraflarinin ne hale gelecegini düsünebiliyormusun

suni lifler islenmemis bir taze cim sahada zaten en azindan 2 hafta oynanmaz
    İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Püf noktayı kaçırıyorsun. Doğal çim serildikten sonra oynanmaya hazır oluyor zaten.
    teknoloji okadar ilerledimi

ben daha 2 haftadan önce oynanabilecek dogal cim görmedim, duymadim

insallah öyledir, ama hic sanmiyorum
    İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz zamanında çimi yenilemiştik ş.ligi döneminde. adamlar çimi 2 günde serdiler, 3 gün sonra da lig maçına çıkmıştık o zeminde.
    milli arada yenilemisdik
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 15:58.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evette hibrit bitmeden oyadinmi sahanin hibrit bitmeyen taraflarinin ne hale gelecegini düsünebiliyormusun

suni lifler islenmemis bir taze cim sahada zaten en azindan 2 hafta oynanmaz
      Püf noktayı kaçırıyorsun. Doğal çim serildikten sonra oynanmaya hazır oluyor zaten.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• biz zamanında çimi yenilemiştik ş.ligi döneminde. adamlar çimi 2 günde serdiler, 3 gün sonra da lig maçına çıkmıştık o zeminde.

10 ekim http://www.haber61.net/foto-galeri/a...r-1274-p22.htm

12 ekim http://www.haber61.net/sener-aakeri-...79.html#galeri

14 ekim http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=98902

http://www.ligtv.com.tr/haber/senerden-zemin-esprisi
        En son danger00 tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 12:41.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bir şey merak ediyorum.
          Bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

Stad içindeki zeminin aynından, alttan ısıtma sistemi ile birlikte, idman sahası planlanıyormu?
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz zamanında çimi yenilemiştik ş.ligi döneminde. adamlar çimi 2 günde serdiler, 3 gün sonra da lig maçına çıkmıştık o zeminde.

10 ekim http://www.haber61.net/foto-galeri/a...r-1274-p22.htm

12 ekim http://www.haber61.net/sener-aakeri-...79.html#galeri

14 ekim http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=98902

http://www.ligtv.com.tr/haber/senerden-zemin-esprisi
            orda sadri senerin kayma espirilerini kaciriyprsun
            neden acaba
            o zemini maf ettinmi 1-2 hafta onarima zamanin yok, suni lifleri ekmelisin

ben sahsen lif ekimi bitmeden o sahada top kosturulmasini sorumsuz buluyorum
            1,5- 2 milyon avro arasi külfeti var

En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 15:32.

Ünal Karaman

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] dostum teşekkürler paylaşımlar için. Yalnız, flood yapmamak için yaptığını biliyorum ama çok fazla edit yaptığın zaman bazı paylaşımlarını ve mesajlarını kaçırıyoruz bilgin olsun.
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• hani bu zıkkım kuleler sökülmeye başlamıştı.
                  ben bi fark göremiyorum resimlerde.
                  herşey aynen duruyo yerli yerince
                  BMN İZMİR

Yorum

• Arkadaş, panaromik fotoğraf beni yedi bitirdi resmen
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Piksel olmasın diye kampanya başlatacaktık ama Piksel çok daha güzel olmuş.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şu apartmanların bittiği yerde alt sıradaki mavi koltukların dönme noktasında bir simetri bozulması var sanki. Daha yukarı çıkmış mavi koltuklar diğerlerine göre.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• o değilde asıl o katlı locaların beton görünen yerleri boyanmayacak mı.
                          en altı maviye, en üstü bordoya, orta katı da piksel gibi karışık boyasalar çok güzel kamufle olur.
                          resimden gözümde canlandırdım müthiş olur keşke yapılsa
                          BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hani bu zıkkım kuleler sökülmeye başlamıştı.
                            ben bi fark göremiyorum resimlerde.
                            herşey aynen duruyo yerli yerince

catinin temelindeki makaslar oturmus
                            simdi üstten aletlerlen baslarlar sökmeye

su an buna göre cati artik kendini tasiyor

vinc hemen kuleye saldirmis
                            kirkodan baslar

En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 17:53.

Ünal Karaman

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne dersiniz locaların üçüncü katını ilerde tribüne çevirebilirler mi?

Yorum

• Çatının indirilmesi tamamlanmış, artık kendi ayakları üstünde duruyor çatımız. Şimdi sırada destek kulelerinin sökülmesi var, 10 güne kadar onlar da biter.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 18:09.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X