Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su sol alt köseye bakarmisin! borularin altinda toprak yok. borular havada duruyor. hic icime sinmedi yapilan calisma. diger yeni stadyum altyapi calismalarinda düzgün is ve profesyonellik gözlemleye biliyorduk.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesis pitches adi üzerinde pitches yapiyor, altyapi yapan bir sirket degil
10 binden fazla vida var deniliyordu.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıda ki vidaların sıkma işlemleri tamamlandı mı?
10 binden fazla vida var deniliyordu.
dün gördügüm son resimde 10 celik plaka kalmisdi
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanki antreman sahalarıda hibrit olacaktı yoksa benmi yanlış biliyorum...
hoca istedigi icin yönetim bir sahayi cepten yapmak istiyordu, bakalim ne olacak
---------------------------------------------------
bugün jet hizindalar
8 tane
armaya dikkat, etrafi sarilmis direklerlen
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 20:17."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
TRABZONSPOR yazısındaki pikseller bile hatalı nasıl bir düzenlemedir, kimse görmüyor mu piksellerdeki hatayı; baştaki R harfinin üst tarafı ile B harfinin üst tarafı aynı olması gerekirken B nin üst tarafında R nin üst tarafına göre piksel eksikliği var...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildiOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerin en üst kısmına portatif olarak bir sıra daha mı ekleniyor. Wowturkey de öyle bir paylaşım yapılmış. Bilgisi olan arkadaşımız var mı. Selçuk bey siz bilirsiniz.
simdi ekleniyor, portatif degil standart raylarda
stadi 40 bin koltuk´a tamamlamaya calisiyorlar sanirim
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar ayak koymak için olmasın !?!
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO rayların mantığını çözemedim ben.
c90 görüs acisini garanti edebilmek icin kücük bir alan var, onun icin bu alanda yere monte edebilmek icin bu profiller kullaniliyor
cok basit
burasi en üst prekast
koltuklari arka tarafda takacak yer olmadigindan, profiller yere takilip koltuklar onlara monte edilecek
bu kadar basit
bu arkadan montaj sekli
bu profile montaj sekli
En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 00:44."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kac kere yazmisdim eklenmesini gerektigini
simdi ekleniyor, portatif degil standart raylarda
stadi 40 bin koltuk´a tamamlamaya calisiyorlar sanirim
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
En ust siraya da koltuk koyulmasi iyi olmus onlarla 40bini bulur da ben de o raylari anlamadim. Normalde ust tribunlere dikliginden dolayi korkuluk konulur acaba onlarla mi ilgili yoksa o araya biraz zor olur ama koltuk mu ekleyecekler ayrica catinin on taraftan 40 cm asagiya inmesi de iyi olmus oldtrafford taki cati gibi olcak bizim catida yani biraz asagiya dogru egik olmasi iyi oldu ben ilk basta catinin altini membranlar ile kapatalim diordum ama vazgectim madem 40 cm asagiya inecek bide alt tarafi kapatirlarsa insanlar bogulurayrica memran aralarida yeni membran ile kapanacak 13 dklik video var akyazi facebook sayfasinda orda soyledi hatta gosterdi
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
bu linkte bir mühendisin çektiği görüntüler ve bilgiler mevcut. 6 kasımda stadın açılacağından bahsediyor.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu linkte bir mühendisin çektiği görüntüler ve bilgiler mevcut. 6 kasımda stadın açılacağından bahsediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ycDEpLy-WGA
simülasyonlarda cok iyi akustige sahip oldugunu görmüsler
ses sistemi 105 dezibel
aydinlatma sistemi türkiyedeki en cok aydinlatan
catinin 15 santimi kalmis
skorbordlar 77 kare metre
6 kasimda gösteri maci olacakmis
betonlar kalacak, saha kenarlari suni cim olacak
catinin öne egim yükü beklenilenden azmis, yikilmasini öngören arkadaslari bu durum üzer
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGece çalışması var mıEn son selcuk tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 02:15."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum