Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Renkler piksel beyaz yazı hepsi güzel oldu ki dolunca bunların bir anlamı da olmayacak merak ettiğim apartman locaların en güzel şekilde nasıl kamufle edileceği..

Adanaspor maçına tam 2 ay var en kötü ihtimalle o maçta açılır 2.yariya sarkmaz..

Bir de çok konuşuldu ama unutuluyor... Tribünlerin sahaya yakınlıkları ne olacak acaba...Maraton uzak gibi geldi biraz bana..
    En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 21:44.

Yorum

• Stadyum ikinci yarıya ancak yetişir diye düşünüyorum. Stadyum bitse dahi çevre yolları ve bağlantı yolları bitmeden hiçbir şeyin önemi yok.
      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Artık daha koştur koştur iş yapmanın anlamı yok aynı tempo devam etsin 2. Yarı açılsın güzel bi açılış maçı ayarlanır yeni transfer olursa onlarla takım taraftar kaynaşır.
        İlk lig maçı için taraftar daha organize hale gelmiş olur.
        Takımın gidişat kötü ilkyarı sonuna kadar da öyle gider gözüküyor..
        O yüzden fırsata çevirelim hiç olmazsa belki yeni bir başlangıç hesabına güzel bir motivasyon olur.. ilk yarıdan 2 3 maç önce açıp o maçlarda da alınacak kötü saha sonuçlarıyla 2 yarıda valla stada gidecek taraftar bualmayız.

Bir de şu kompleks içinde diğer sahalar ne durumda onlardan eser yok.. 5 bin kişilik tribün falan ondan hiç eser yok..

Cumhurbaşkanı gelecek soracakmışta eyvah biz ne cevap verecez.. valla gülüyoruz ağlanacak halimize..

Federasyon başkanının hiç ya cumhurbaşkanı Trabzonsporun kupasını niye vermiyorsunuz diye sorarsa ben ne derim diye bir korkusu yok demek.. Belki de sormayacağını çok iyi biliyor.. kim bilir..
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• ben stad ve projenin bu kadar güzel olacağını ve bu kadar beğeneceğimi beklemiyordum, umarım camia ve trabzon şehri bunun kıymetini iyi biliriz, trabzon hep türkiye nin örnek takımı değil miydi, bu stadın en çok takımın kötü gittiği günlerde doldurulması lazım
          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
          2021-2022
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Isiklandirma buradaki gibi olsa daha iyi olmaz miydi? Yani iceride degil de catinin en uc kisminda.

ilerde bakim ücretleri kendini katlardi
            vincsiz ulasim cok zor oldugundan
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sorulmus olma ihtimalini goz onune bulundurarak hafiften bir linc edilme korkusu yasiyorum yalan yok ama sormadan edemicem bu mebranlarin aralarindaki bosluslari nasil, neyle kapayacaklar?

Yorum

• resim ve bilgiler için teşekkür ederiz SELÇUK
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Seneye aciliiir.

Yorum

• 2 yarı acılısın bari herseyi tam olsunda gerekirse seneye acılsın.

Yorum

• arkadaşlardrenaj bitince çim döşenecek yani zemin bihayli yükselecek değil mi?
                      yani tribünlerin ilk sırası biraz alçakta kalacak mı? ingilteredeki gibi
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlardrenaj bitince çim döşenecek yani zemin bihayli yükselecek değil mi?
                        yani tribünlerin ilk sırası biraz alçakta kalacak mı? ingilteredeki gibi
                        drenaj bitince iki tane pervaneli motor daha gelecek, üzerine isitma, sogutma sistemi ( evdeki yerden isitma sistemlerine benzer) ve sulama sistemi
                        üzerine en az 15 santim daha toprak (hibrit cimin suni lifleri dikilirken bisey yaralamamsi icin) sonra cim ve suni lif islemi

cim saha 1.siranin zeminin 32 santim altinda olacak, yani 1 basamak

İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorulmus olma ihtimalini goz onune bulundurarak hafiften bir linc edilme korkusu yasiyorum yalan yok ama sormadan edemicem bu mebranlarin aralarindaki bosluslari nasil, neyle kapayacaklar?
                        ilk membran kaynak edilecek aralara denmisti, sonra "plakalar" dösenecek diyende cikdi
                        ilki uzun sürsede daha homojen görüntü birakir, 2. dis isiklandirma olursa daha dogru olur, ledleri hemen plakalara monte edilir

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öncelikle bilgiler için teşekkürler
                        fotoğraflar yanıltıyor sanırım yükseklik konusunda
                        oooo daha cok işi varmış stadın. o zaman ocakta ancak biter işi
                        bunun hepsini drenajlan beraber vodafone da 42 günde bitirdiler
                        bizde drenajin cogu bitti
                        su an her seyi engelliyen kuleler, onlar söküldümü jet hizinda diger isler yapilir
                        İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi benim anlamadigim kulelerin bulundugu yerde hicbir islem yapilmayacak tasinirken zemine zarar verir diye mi bekleniyor?
                        yapilacak tabi
                        su dagilim hatlari oralardan gececek, tribün prekastlarinin altindaki aciktan katakomblara, oradanda su aritma merkezine hatlar dösendi/ dösenecek

ayrica o kuleler onlarca ton yük, vincsiz ne sökersin, nede disari transport edersin
                        özellikle cim isitma boru hatlari vincin yüküne zor dayanir

bu hafta sonu sökme baslarsa bence antalya macina yetisir

yoksa gercekten worse case olabilir, yani aralik ayi
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.10.2016, 00:28.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          drenaj bitince iki tane pervaneli motor daha gelecek, üzerine isitma, sogutma sistemi ( evdeki yerden isitma sistemlerine benzer) ve sulama sistemi
                          üzerine en az 15 santim daha toprak (hibrit cimin suni lifleri dikilirken bisey yaralamamsi icin) sonra cim ve suni lif islemi

öncelikle bilgiler için teşekkürler
                          fotoğraflar yanıltıyor sanırım yükseklik konusunda
                          oooo daha cok işi varmış stadın. o zaman ocakta ancak biter işi
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk membran kaynak edilecek aralara denmisti, sonra "plakalar" dösenecek diyende cikdi
                            ilki uzun sürsede daha homojen görüntü birakir, 2. dis isiklandirma olursa daha dogru olur, ledleri hemen plakalara monte edilir

bunun hepsini drenajlan beraber vodafone da 42 günde bitirdiler
                            bizde drenajin cogu bitti
                            su an her seyi engelliyen kuleler, onlar söküldümü jet hizinda diger isler yapilir
                            Abi benim anlamadigim kulelerin bulundugu yerde hicbir islem yapilmayacak tasinirken zemine zarar verir diye mi bekleniyor?
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Kulelerin sokulmesi icin ne bekleniyor.. sikma islemleri bitmedimi hala
                              u will need justice at the end..

Yorum

• 16 Membran kaldı.. Bu saatten sonra hepsini bitirip kuleleri sökerler sanırım..

Pazar günü membran işi bitmiş olur, kulelerde sökülmeye başlar..
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X