Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni stadın işi 1 ay içinde bitecek gibi gözüküyor. Umarım hava koşulları da izin verir.

En kötü ihtimalle Şikebahçe maçına yetişmeli
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Spor Toto.jpg

Spor Toto yazısı baya ufak yazılmış olarak gözüküyor.

Yorum

• stad fenerbahce macına kesin yetişir.

Yorum

• Bu stad ikinci yarıya bile yetişmez....Hep birlikte göreceğiz....dediydi dersiniz....ulan şu bizdeki şansa bak...stadımız bile kaplumbağa hızında ilerliyor
          takım gelenden gidenden fark yiyor....ne hallere düştük Ya Rab!
          En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 04.10.2016, 10:42.
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Yakında yepyeni bir stadyumda oynayacağız ancak takımdaki bu isteksizlik şaşkınlık verici.

Yeni stadyumu kullanacak ilk takımın Trabzonspor tarihindeki en kötü başlangıç yapan takıma denk gelmesi de ayrı bir facia.
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakında yepyeni bir stadyumda oynayacağız ancak takımdaki bu isteksizlik şaşkınlık verici.

Yeni stadyumu kullanacak ilk takımın Trabzonspor tarihindeki en kötü başlangıç yapan takıma denk gelmesi de ayrı bir facia.
              Son cümleye ben sonuna kadar katılıyorum. Bu yüzden kahroluyorum.
              Oysa iyi futbol oynayan, sonuna kadar maçı bırakmayan, yenilse de alkışlanan bir takımla şu stada başlasak ve seneye de üstüne birkaç takviyeyle şampiyonluğa oynasak ne güzel olurdu
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• bu stadın hakkı verilmeli önümüzdeki sezon 30 bin kombine yakısır.

Yorum

• Başkan kulelerin geçen hafta pazar kaldırılacağını söylemişti..

10 gün oldu bir şey yok.. Antalya maçına açılır diyordum ama o da zor gibi artık..
                  Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Tribün Adı Kapasite Satılan Kombine
                    Vip Platinium 1171 380
                    Vip Gold 724 375
                    Vip Silver 954 682
                    Batı Alt 3684 2114
                    Batı Üst 1982 1050
                    Doğu Alt 5033 4194
                    Doğu Üst 5811 1428
                    Kuzey Alt 3381 2975
                    Kuzey Üst 4448 3345
                    Güney Alt 3197 3029
                    Güney Üst 6445 1607
                    Toplam Sayı 36830 21179
                    NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan kulelerin geçen hafta pazar kaldırılacağını söylemişti..

10 gün oldu bir şey yok.. Antalya maçına açılır diyordum ama o da zor gibi artık..
                      Destek kulelerinin kaldırılması için membranların tamamının takılması mı bekleniyor? Destek kuleleriyle ilgili söylenen hiçbir şey zamanında yapılmadı. Bence tamamen kaldırılmaları Kasım ayını bulur.

Yorum

• en güzel başlık ,forumda
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Destek kulelerinin kaldırılması için membranların tamamının takılması mı bekleniyor? Destek kuleleriyle ilgili söylenen hiçbir şey zamanında yapılmadı. Bence tamamen kaldırılmaları Kasım ayını bulur.
                          Yok gerek yok. Dışarıdan takılabiliyor ve desteğe ihtiyaç yok membranlar için..

Bu hafta bekliyorum ben..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla 47 gün önceki hali bu ise Vodafone arenanin o zaman bizim stadimizin su an ki haliyle cok büyük bir fark görmüyorum. Az kaldi
                            Yapılan drenaj işciliğine bakıyorum da adamların drenaj anlayışı ile bizimki arasında dağlar kadar fark var profosyonellik bakımından vodafone arenanın drenaj işciliği biİmkinden 10 gömlek üstün
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapılan drenaj işciliğine bakıyorum da adamların drenaj anlayışı ile bizimki arasında dağlar kadar fark var profosyonellik bakımından vodafone arenanın drenaj işciliği biİmkinden 10 gömlek üstün
                              Bu dediğini ben de yazacaktım ama korktum. Malum işin profesyoneli değiliz, çimden, drenajdan falan da anlamayız. Ancak sadece fotoğraflara baktığımızda Vodafone Arena'da zemin için harcanan emeğe ve işin profesyonelliğine hayran kalmamak elde değil. Bizimkisi az biraz derme çatma gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tribün Adı Kapasite Satılan Kombine
                                Vip Platinium 1171 380
                                Vip Gold 724 375
                                Vip Silver 954 682
                                Batı Alt 3684 2114
                                Batı Üst 1982 1050
                                Doğu Alt 5033 4194
                                Doğu Üst 5811 1428
                                Kuzey Alt 3381 2975
                                Kuzey Üst 4448 3345
                                Güney Alt 3197 3029
                                Güney Üst 6445 1607
                                Toplam Sayı 36830 21179
                                Takımını ve bu kötü günde şehrine sahip çıkan bu büyük taraftarı saygıyla selamlıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X