Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stat sponsorluğu bağlamında ekstra bir ücret talep edemezsin Avrupa için. UEFA bu tarz isim hakkı anlaşmalarını tanımıyor. Herhangi bir UEFA organizasyonunda stadın adı muhtemelen "Trabzon Stadium" veya "Trabzonspor Stadium" olarak geçecektir.

Başka bir yöntem bulunabilir ama... Sırt reklamı, kol reklamı, şort reklamı...
    "
    Benim kastım o değil. Sponsorluk anlaşmasına "Avrupada her maç için ilave 50K Euro" veya "Gruplardan sonraki her maç 100k Euro" gibi fiyatlar koymak.

He Vestel kabul eder, etmez bilemem. Ama iki tarafın da Türkiyeden dışarıya daha çok açılması lazım. Bunları değerlendirmek mesele işte.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sorun akustik degil eskisi gibi bagıran carsı gibi v.s gruplar bedavacı bagıran tayfa trübünde yok yoksa akustik bakımından en iyisi orası bizdede aynısı olacak.
      Birde her 50 metreye mikrofon koymayı unutmuş Tivibu..

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iho almış mı loca? aman diyim taksitli satmasınlar ona yoksa borcunu yine başkan öder
        Eski trabzonspor baskani loca almaz.

Yorum

• Berat bey'den Allah razı olsun çok yardımcı oluyor kulubümüze tam bir Trabzonsporlu.

Yorum

• BILGI

Trabzonspor Vestel ile yıllık 5 m. € doğru ise iyi rakam.Gs Yıllık 10 m. $ (8.9 m. €) 10 yıl anlaşma.Bjk Yıllık 7.73 m. $ (6.5 m. €) 15 yil.

Yorum: Rakami tartismak anlamsiz yani...Bjk aldigi rakam ortada..
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Vestel daha önce duymuştum isim sponsoru olacaklarını,Vestel'in sahibi Ahmet Zorlu ile Faruk Özak'ın çok samimi arkadaşlıkları olduğunu biliyordum,bu sponsorlukta etkisi olmuştur.Sahipleri Trabzon'a geldikten sonra biz büyüdük diyorlar,o yüzden şehre ve insanına karşı bir vefa duyguları var,Trabzon'un böyle güzel hikayeleri var,eski başkan Şamil Ekinci de olduğu gibi.

Vestel'li 93-98 arası yıllarda çok güzel ve başarılı bir Trabzonspor vardı,iyi ve güzel günlerdi.

Vestel'in yeni yatırım alanları askeri teknoloji,İHA ve elektrik motorlu otomobil.Bence doğru bir strateji seçtiler,elektronik ve beyaz eşyada zaten liderler,enerji de diğer yatırım alanları.
              Güçlü bir sponsorluk ismi.Hayırlı olsun.
              • Memento mori

Yorum

• Tartışmalar çok yersiz..Sonuçta en yüksek fiyatı kim veriyorsa sponsor o olacaktır.Sanki Turkcell 6 veriyo da reddettik,Vestelin 5 milyon euroluk teklifini kabul ettik.
                İsterse Aytemiz olsun,en çok parayı kim veriyorsa sponsor o olur.
                Son yıllardaki takımı da göz önünde bulundurun ve gerçekleri görün lütfen..İtibarımızı kaybetmek üzereyiz.İstanbul takımlarının sponsorluklarıyla karşılaştırmak pek doğru olmaz.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• YOrumların büyük cogunluğunu okudum ama bu vestel isminin hangi habere dayanarak kesei leştiğini anlayamadım.sporx deki yerli firma haberine istinaden mı kıyamet kopuyo.bende fikrimi söyliyim trabz vestel yakışır

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eski trabzonspor baskani loca almaz.
                    Onur konuğu mu olacak birde

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bjk nin stadinin akustiginde kesinlikle bir sknti var yoksa banami oyle geliyor sonuna kadar sesini actim ses duymadim full dolu tribun ilginc konya arenada boyle kesinlikle gsnin stadi gbi degiller insallah bizimki en iyisi olacak

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      membrandan kaynaklaniyormus o, membran sesi emiyor. tt arena sac oldugu icin sorun yok.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        membrandan kaynaklaniyormus o, membran sesi emiyor. tt arena sac oldugu icin sorun yok.
                        Bizde de membran olacak eeeeeee baslarim böyle ise yaa
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eskı ınonude kapalıda kutu dıye tabır edılen bır yer vardı.Oradan 200 kişi ile bütün stadı ınletebılıyordun.Butun stadıda kontrol edıyordun.Şimdi pahalı bıletlerden dolayı butun gruplar aynı yerde degıl.Bırı kapalıda diğerı kalearkasında.O yuzde eskı ambıans olmuyor.
                          Yenı stada geçen her takım bu sıkıntıyı yasıyor.
                          Bızdede gruplar farklı yerlerde olacak.Insallah bız tek ses olabılırız

Yorum

• Akyazı'da bugün - 28/09/2016

Çatı - 28/09/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.09.2016, 02:45.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Baskan gecen mayis dunyaca unlu falan diyordu anlasma yakindi. Ekim oldu Vestele donduk.

Zaten dunyaca unlu bir markayla 8 9 milyon$ anlasma buyuk basari olurdu. Vestel olursa bunu basari da saymam basarisizlik da saymam. Normal bir anlasma bizim icin.

Yorum

• En iyi anlasma neyse onu secmistir yonetim.

Vestel olmus , didi cay olmus hic farketmez.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X