Ah Hibrid cim ahhh, bi serilmedin gitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu stad yetişmez. açık ve net.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
[MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]
beşirli tenis kortunun üstü kapatılıyor. orada da aynı tip malzemeler kullanılıyor. oraya gidiyor olmasın.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]
beşirli tenis kortunun üstü kapatılıyor. orada da aynı tip malzemeler kullanılıyor. oraya gidiyor olmasın.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani, orası da olabilir tabi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış haber veren arkadaşların ceza alması gerekiyordu değil mi?
Yorum
-
loca koltukları mavi orada nasıl bir piksel olacak merak ettim şimdi. hiç iyi olmaz.
bari şöyle yapsalar alt tribünün en alt 3-4 sırasını bordo ile karıştırsalar daha mantıklı.
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet kardesimizin verdigi bilgiye göre..
Trabzonspor yazisi bordo olacak.
Alt katta da 3 sira pixel olacakmis.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yazısı bordo olacaksa kenarlarına beyaz koltuk yerleştirilmeli. O zaman daha güzel bir görüntü ortaya çıkar.
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleloca koltukları mavi orada nasıl bir piksel olacak merak ettim şimdi. hiç iyi olmaz.
bari şöyle yapsalar alt tribünün en alt 3-4 sırasını bordo ile karıştırsalar daha mantıklı....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3d şeklinde görüntü yapabilirler mi acaba?
[ATTACH]10863[/ATTACH]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum