Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konu dışı ama bence önemli;

Deyiş...değiş olacak,
    Deyil...değil olacak.

Bu konu hakkında, alıntılı örnekleriyle başlık mı açsak ilerleyen zamanlarda?
    . Biz k' ları g. B' leri p. D' leti t. Diye yazan bir milletiz sen şimdi kalktın bizden atomu parçalamamızı istiyorsun.
    En son kasila61 tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 13:27.
    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne oldu çim işi??
      Sen çok yanlış anlamışsın. Ramazan bayramı demek istedi başkan
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Başkan yalancı Fiko'yı örnek almış

Yorum

• z.jpg

Ok işareti ile belirttiğim bloklardan yeni taraftar grubumuz "Trabzon Ultras" kombine alacakmış.... Ya arkadaş çıldırıcam.. Hadi eyvallah gittin üst taraftan alıcan kombineni ama neden misafir tribünün yanından alıyosun?? Miss gibi Güney Tribünü var orda.. Bizim taraftarı anlamak zor gerçekten..
          Kapatsana kardeşim güney tribününü korku salsana gelene geçene her rakibe.. Yanlış mı düşünüyorum?

Bu konya stadındaki taraftarlar gibi bölük bölük oluruz, iğrenç bir görüntü çıkar ortaya......

maxresdefault.jpg

Bana sorsalar, sağlam bir taraftar grubuna ihtiyacımız var, ismi de korkutucu olmalı, rakibe korku salmalı, kale arkasını komple kapatmalı.. Misal ismi; CONTRA

Trabzon Ultras nedir ya? Cincon taraftarının yan sanayisi gibi..

Başkanımızın bu konuya el uzatmasını can-ı gönülden isterdim..
          Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

• Bu resmi de buraya bırakıyorum.

CONTRA: Karşı demek. Kısaca tam bizlik sıfat.
            Ultras Trabzon'dan kat kat daha iyi bence .

11.jpg
            En son altmisbiirr tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 12:48.

Yorum

• Loca fiyatları belli oldu mu ?
              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                . Biz k' ları g. B' leri p. D' leti t. Diye yazan bir milletiz sen şimdi kalktın bizden atomu parçalamamızı istiyorsun.
                Şiveyi yazıya yansıtmak ayrı bir şey kelimeyi yanlış bilip yanlış kullanmak ayrı. İkisi de hata olsa da ikincisi daha göz tırmalayan bir yanlışlık olarak geliyor bana.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Suan stadin yanindayim iceri girecektim gorevli izin vermedi. Yilbasindan sonra biter dedi stat.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Suan stadin yanindayim iceri girecektim gorevli izin vermedi. Yilbasindan sonra biter dedi stat.
                    yok artık..
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Contra değil Bomberman olsun hatta TANK 90 olsun güzel oyundu.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yılbaşından sonra açılsın ne olacak?Sanki 35 bin kombine satmışız da,o kadar taraftar Avni Aker'e sığmaz diye acele eden taraftar tribine gerek yok,Avni Aker'in kapasitesi yeter 1000-2000 kombineye.
                        Neyin sıkıntısı bu?
                        • Memento mori

Yorum

• Sırf Cumhurbaşkanı gelecek stadyumu açacak diye Akhisar maçı için zorlamaya gerek yok. Ben Rize ve Antalya maçları icin bilet alacağım.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Suan stadin yanindayim iceri girecektim gorevli izin vermedi. Yilbasindan sonra biter dedi stat.
                            Realist adamları severim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Contra değil Bomberman olsun hatta TANK 90 olsun güzel oyundu.
                              O zaman Ultras Trabzon gibi yan sanayi ismiyle mutluluklar..

Yorum

• İlk olarak altmisbiirr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman Ultras Trabzon gibi yan sanayi ismiyle mutluluklar..
                                Ultras, endüstriyel futbola karşı olan taraftarların oluşturduğu, Avrupa ve Güney Amerika'da yaygın olarak bulunan taraftar gruplarıdır.
                                Temel Ultras İlkeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

• Ultraslar takımın deplasman maçlarında bile takımı için tezahürat yapar.
                                • Deplasman, mevsim zorlukları veya uzaklık onlar için aşılamıyacak şeyler değildir.
                                • Ultraslar taraftarları bağımsızdır. Ne yönetim ne de medya, işleyişlerine karışamaz.
                                • Kavga karşıtı olan, gerektiğinde takımı için ölümüne savaşan taraftarlardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X