İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
z.jpg
Ok işareti ile belirttiğim bloklardan yeni taraftar grubumuz "Trabzon Ultras" kombine alacakmış.... Ya arkadaş çıldırıcam.. Hadi eyvallah gittin üst taraftan alıcan kombineni ama neden misafir tribünün yanından alıyosun?? Miss gibi Güney Tribünü var orda.. Bizim taraftarı anlamak zor gerçekten..
Kapatsana kardeşim güney tribününü korku salsana gelene geçene her rakibe.. Yanlış mı düşünüyorum?
Bu konya stadındaki taraftarlar gibi bölük bölük oluruz, iğrenç bir görüntü çıkar ortaya......
maxresdefault.jpg
Bana sorsalar, sağlam bir taraftar grubuna ihtiyacımız var, ismi de korkutucu olmalı, rakibe korku salmalı, kale arkasını komple kapatmalı.. Misal ismi; CONTRA
Trabzon Ultras nedir ya? Cincon taraftarının yan sanayisi gibi..
Başkanımızın bu konuya el uzatmasını can-ı gönülden isterdim..Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.
Yorum
-
Bu resmi de buraya bırakıyorum.
CONTRA: Karşı demek. Kısaca tam bizlik sıfat.
Ultras Trabzon'dan kat kat daha iyi bence .
11.jpgEn son altmisbiirr tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 12:48.Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.
Yorum
-
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle. Biz k' ları g. B' leri p. D' leti t. Diye yazan bir milletiz sen şimdi kalktın bizden atomu parçalamamızı istiyorsun.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuan stadin yanindayim iceri girecektim gorevli izin vermedi. Yilbasindan sonra biter dedi stat.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuan stadin yanindayim iceri girecektim gorevli izin vermedi. Yilbasindan sonra biter dedi stat.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleContra değil Bomberman olsun hatta TANK 90 olsun güzel oyundu.Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.
Yorum
-
İlk olarak altmisbiirr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Ultras Trabzon gibi yan sanayi ismiyle mutluluklar..
Temel Ultras İlkeleri[değiştir | kaynağı değiştir]- Ultraslar takımın deplasman maçlarında bile takımı için tezahürat yapar.
- Deplasman, mevsim zorlukları veya uzaklık onlar için aşılamıyacak şeyler değildir.
- Ultraslar taraftarları bağımsızdır. Ne yönetim ne de medya, işleyişlerine karışamaz.
- Kavga karşıtı olan, gerektiğinde takımı için ölümüne savaşan taraftarlardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum