Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başkanın videosunu şimdi seyrettim arkada oturan herifler olmasaydı çok daha iyi olurdu yakışmadı. o söylemler güme gitmiş. hem bu kadar güzel iş yapıp hem de böyle berbat etmek valla ciğerime oturdu.
    İlla bir kusur bulmak lazım ya.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

başkanın videosunu şimdi seyrettim arkada oturan herifler olmasaydı çok daha iyi olurdu yakışmadı. o söylemler güme gitmiş. hem bu kadar güzel iş yapıp hem de böyle berbat etmek valla ciğerime oturdu.
      Renktaş sen böyle diyip o arkada duran herifler diyerek ayip ettin. Sunu unutma, bu yapilanlar ekip işi. Başkan çok iyi bir yönetici olabilir ama ekip başkana ayak uydurmasaydi bu gunlere gelemezdi kulüp. Sanatçı çıkar şarkı söyler asıl işi yapan saz ekibini kimse görmez. Saz ekibi uyumsuz olsun bakalım o şarkı ne hale geliyor. Lütfen insanları küçümsemeyin. Başkanın göstermek istediği emeğe saygı, arkadaşlık ve dostluk senin söylemin başkalarını boşver kendini ön plana çıkar. Ayrıca ne var o insanlarda seni bu kadar kahreden? Elin adamı kulübüne şike damgası vurduranı dibine kadar savunurken bizdeki bu düşmanlık niye çok merak ediyorum. Kaldı ki bu insanları doğru dürüst tanımam bile. Senin istediğin ben egolu bir başkan ve reklam yıldızı ise istanbul takımlarında mevcut. Mütevazilikten kimse birşey kaybetmez. Hele başkan hiç kaybetmez

Yorum

• Vip Platinium 30.000 -> 3 yıl ne demek ??
        .
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vip Platinium 30.000 -> 3 yıl ne demek ??
          .
          Aliyorsun 3 yil senin oluyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim var başkanın arkasında söylemlerini bozan?
            inşaat amelesi gibi görüntü veren seni rahatsız etmiyor olabilir beni ediyor. vizyona yakışmıyor.
            İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlla bir kusur bulmak lazım ya.
            yav he he.
            İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renktaş sen böyle diyip o arkada duran herifler diyerek ayip ettin. Sunu unutma, bu yapilanlar ekip işi. Başkan çok iyi bir yönetici olabilir ama ekip başkana ayak uydurmasaydi bu gunlere gelemezdi kulüp. Sanatçı çıkar şarkı söyler asıl işi yapan saz ekibini kimse görmez. Saz ekibi uyumsuz olsun bakalım o şarkı ne hale geliyor. Lütfen insanları küçümsemeyin. Başkanın göstermek istediği emeğe saygı, arkadaşlık ve dostluk senin söylemin başkalarını boşver kendini ön plana çıkar. Ayrıca ne var o insanlarda seni bu kadar kahreden? Elin adamı kulübüne şike damgası vurduranı dibine kadar savunurken bizdeki bu düşmanlık niye çok merak ediyorum. Kaldı ki bu insanları doğru dürüst tanımam bile. Senin istediğin ben egolu bir başkan ve reklam yıldızı ise istanbul takımlarında mevcut. Mütevazilikten kimse birşey kaybetmez. Hele başkan hiç kaybetmez
            ben iki tanesini tanıyorum yöneticilik yapacak kapasiteyi bırak bekçi bile yapmam onları. başkanın kulübün konularında %90 yalnız olduğunu da biliyorum. yöneticiler dedikleriniz hangi işi alıp tek başına götürmüş, hep başkan hep başkan. geçsinler başkanın arkasına anca poz versinler.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vip Platinium 30.000 -> 3 yıl ne demek ??
              .
              Bunun nesini anlamadınız? vip tribünlerinin kombineleri 3 yıllık süre üzerinden satışa sunuluyor buda 30bin tl senelik 10bin tl ye gelir maç başınada 500 tl ye yakın bir bara ediyor tek senelik alınmıyor 3 seneden aşşağısı kurtarmıyor. vip tribün özeldir hele platinium tribünü en özeldir oradan yer isteyen paraya kıyacak demek gibi bir çok anlam çıkar umarım yardımcı olmuşumdur.
              not: yönetimin görselinde platinium tribününü inceleyebilirsiniz

Yorum

• Herkese selamlar,
                Bu stadı daha projesi belli olduğu andan itibaren çok beğenen, bize bir ayrıcalık katacağını düşünen biri olarak şu başlık altında gördüğüm sevinç ve heyecan sebebiyle çok mutluyum.

Yorum

• Son 1 saat. Sistem kitlenmez inşallah.

Yorum

inşaat amelesi gibi görüntü veren seni rahatsız etmiyor olabilir beni ediyor. vizyona yakışmıyor.

yav he he.

ben iki tanesini tanıyorum yöneticilik yapacak kapasiteyi bırak bekçi bile yapmam onları. başkanın kulübün konularında %90 yalnız olduğunu da biliyorum. yöneticiler dedikleriniz hangi işi alıp tek başına götürmüş, hep başkan hep başkan. geçsinler başkanın arkasına anca poz versinler.
                    Neden nifak sokma peşindesin? Başkan uygun bulup seçmişse saygı duymak lazım. O bilmiyor mu kimin ne olduğunu?
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu Başkanı dinledikçe kendimden geçiyorum. 41.061 kişinin oluşturacağı akustikle rakiplere kafayı yedirecegiz. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Hatta hakemler bile hata yapma cesaretini kaybedecekler diye umuyorum o muhteşem ambiansta

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 1 saat. Sistem kitlenmez inşallah.
                        En son şike sezonunda şikecilerin deplasmanına bilet alırken bu kadar heyecan yapmıştım.
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En son şike sezonunda şikecilerin deplasmanına bilet alırken bu kadar heyecan yapmıştım.

İşin ilginci benim maçlara gelip gelemeyeceğim bile belli değil

Yorum

• İnşallah herkes biletini yeni stadda yerine göre alır. Adam c blokta, gidiyor j'de oturuyor.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            MCMLXVII

Yorum

• Şimdi soru şu;
                              Ben istanbuldaki maçlara gidebilmek için TFF logolu passolig almıştım. Akyazıdan kombine sahibi olabilmek için TS logolu passo ya mı geçiş yapmalıyım? Eski kartı iptal mi ettireceğim?
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi soru şu;
                                Ben istanbuldaki maçlara gidebilmek için TFF logolu passolig almıştım. Akyazıdan kombine sahibi olabilmek için TS logolu passo ya mı geçiş yapmalıyım? Eski kartı iptal mi ettireceğim?
                                Dene almayı. Eğer oluyorsa sıkıntı yok.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X