İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın videosunu şimdi seyrettim arkada oturan herifler olmasaydı çok daha iyi olurdu yakışmadı. o söylemler güme gitmiş. hem bu kadar güzel iş yapıp hem de böyle berbat etmek valla ciğerime oturdu.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVip Platinium 30.000 -> 3 yıl ne demek ??
.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim var başkanın arkasında söylemlerini bozan?
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla bir kusur bulmak lazım ya.
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş sen böyle diyip o arkada duran herifler diyerek ayip ettin. Sunu unutma, bu yapilanlar ekip işi. Başkan çok iyi bir yönetici olabilir ama ekip başkana ayak uydurmasaydi bu gunlere gelemezdi kulüp. Sanatçı çıkar şarkı söyler asıl işi yapan saz ekibini kimse görmez. Saz ekibi uyumsuz olsun bakalım o şarkı ne hale geliyor. Lütfen insanları küçümsemeyin. Başkanın göstermek istediği emeğe saygı, arkadaşlık ve dostluk senin söylemin başkalarını boşver kendini ön plana çıkar. Ayrıca ne var o insanlarda seni bu kadar kahreden? Elin adamı kulübüne şike damgası vurduranı dibine kadar savunurken bizdeki bu düşmanlık niye çok merak ediyorum. Kaldı ki bu insanları doğru dürüst tanımam bile. Senin istediğin ben egolu bir başkan ve reklam yıldızı ise istanbul takımlarında mevcut. Mütevazilikten kimse birşey kaybetmez. Hele başkan hiç kaybetmez
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVip Platinium 30.000 -> 3 yıl ne demek ??
.
not: yönetimin görselinde platinium tribününü inceleyebilirsiniz
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşaat amelesi gibi görüntü veren seni rahatsız etmiyor olabilir beni ediyor. vizyona yakışmıyor.
yav he he.
ben iki tanesini tanıyorum yöneticilik yapacak kapasiteyi bırak bekçi bile yapmam onları. başkanın kulübün konularında %90 yalnız olduğunu da biliyorum. yöneticiler dedikleriniz hangi işi alıp tek başına götürmüş, hep başkan hep başkan. geçsinler başkanın arkasına anca poz versinler."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bu Başkanı dinledikçe kendimden geçiyorum. 41.061 kişinin oluşturacağı akustikle rakiplere kafayı yedirecegiz. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Hatta hakemler bile hata yapma cesaretini kaybedecekler diye umuyorum o muhteşem ambiansta
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 1 saat. Sistem kitlenmez inşallah.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son şike sezonunda şikecilerin deplasmanına bilet alırken bu kadar heyecan yapmıştım.
İşin ilginci benim maçlara gelip gelemeyeceğim bile belli değil2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi soru şu;
Ben istanbuldaki maçlara gidebilmek için TFF logolu passolig almıştım. Akyazıdan kombine sahibi olabilmek için TS logolu passo ya mı geçiş yapmalıyım? Eski kartı iptal mi ettireceğim?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum