Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o muşamba dediğin malzemenin adı membran. dünyaya senden daha çok faydası var. su geçirmez, rüzgara dayanıklı, havayı ve kendini temizler gelir evde kalan bulaşıkları da temizler. dünyanın her yerinden kullanılan malzemeye adamlar muşamba çadır bilmem ne diyor ya hu! milyonluk muşamba (!)

şu saçma sapan tabirlerinizi kendinize saklayın. inşaat sektörüyle uzaktan yakından alakası olmayan adamlar son teknoloji ürünlere dalga geçer gibi tabirler kullanıyor.
    futbolcu oldunuz teknik direktör oldunuz başkan oldunuz o oldunuz bu oldunuz şimdi sıra inşaat yüksek mühendisliğinde...(malzeme alanında yüksek mühendis(!))

şaka gibisiniz vesselam.
    [emoji122] [emoji122]
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir stadyumda ne gibi kalite yoksunluğu olabilir?
      Localar mı? Gördüğümüz kadarıyla gayet kaliteli bir işçilik var.
      Koltuklar mı? Tartışmaya bile gerek yok.
      Zemin mi? Hibrit olacak.
      Skorboard mı? Başkan birinci kalite olacak dedi.
      Konumuz stadyum iç mekanıysa tuvaletler de dahil, stadyumlardaki tuvalet standartı nedir sizin için? Akyazı stadı bu standartların ne kadar dışında.

Ben stadımız dört dörtlük demiyorum ama ne gibi bir kalite eksikliği var göremedim açıkcası.
      Görmedim.Benimkisi öngörü.Belki tamamen sen haklısın.Ben yinede son yıllarda yapılan müteahhit işlerine bakınca hele hele toki işin içindeyse kesin bir acaba diyorum.Bkz.Haçkalı baba hast.Kaş üstü hast.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görmedim.Benimkisi öngörü.Belki tamamen sen haklısın.Ben yinede son yıllarda yapılan müteahhit işlerine bakınca hele hele toki işin içindeyse kesin bir acaba diyorum.Bkz.Haçkalı baba hast.Kaş üstü hast.
        Benim anladığım sizin Tokiye karşı bir tutumunuz var. Peki stadı Toki değil başka bir firma aynı bu şekilde yapsaydı aynı eleştiriyi yapar mıydınız?
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Kedi Yoluna monte edilmis olanlar stad isiklandirmasi / aydinlatmasi. Isigin kaynagi ise LED.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

o muşamba dediğin malzemenin adı membran. dünyaya senden daha çok faydası var. su geçirmez, rüzgara dayanıklı, havayı ve kendini temizler gelir evde kalan bulaşıkları da temizler. dünyanın her yerinden kullanılan malzemeye adamlar muşamba çadır bilmem ne diyor ya hu! milyonluk muşamba (!)

şu saçma sapan tabirlerinizi kendinize saklayın. inşaat sektörüyle uzaktan yakından alakası olmayan adamlar son teknoloji ürünlere dalga geçer gibi tabirler kullanıyor.
            futbolcu oldunuz teknik direktör oldunuz başkan oldunuz o oldunuz bu oldunuz şimdi sıra inşaat yüksek mühendisliğinde...(malzeme alanında yüksek mühendis(!))

şaka gibisiniz vesselam.

az bile yazdın, ağzına sağlık.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ses sistemine ait hoparlörler çoktan takıldı. Bunlar ışıklandırma.
              Tribün Isitma Sistemi olamazmi? Aydinlatma catiya takilacakdi diye biliyorum
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tribün Isitma Sistemi olamazmi? Aydinlatma catiya takilacakdi diye biliyorum
                onu yapmazlarsa gece millet donar mutlaka düşünmüşlerdir.

Yorum

• Isıtma olacaktır mutlaka ama sanırım toki yapmiyor. Ttarenada da ilk yapıldığı zamanlar yoktu sanirim, sonrasinda kulüp yaptırmıştı galiba ufo tarzi çatıya monte şekilde.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• statyum aydinlatmasi led sistemimi gercekten ?
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Bu aydınlatma sistemi çatının en ucuna yapılmayacak mıydı?

Ben öyle hatırlıyorum.

Çatının ucunda olsa daha hoş olurdu sanki.

Yorum

• demekki çatı memranı farklı bir malzeme değilmiş konyadaki gibi. aynı malzeme ile kaplanıyor.

Yorum

• bu topraklarin degerini bilecek futbolcular oynasin.. tek dilegim bu !

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            statyum aydinlatmasi led sistemimi gercekten ?
                            Bu donemde artik halojen yapmazlar sanirim.
                            LED olmasi lazim...
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

şaka gibisiniz vesselam.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu donemde artik halojen yapmazlar sanirim.
                                LED olmasi lazim...
                                iyide led sistemlerinin lumen olarak etkisi cok dusuk. nasil bir led sistemi olacakki tum stadi aydinlatabilsin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X