Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bazı konularda yönetimin heyecanını anlıyorumda

şu taraftar konusunda gerçekci değil yönetim

ayrıca başkan neden ısrarla 7. hafta diye tutturdu

çok bariz yetişmeyeceği
    sakin olun...

Yorum

• Paylaşıldımı bilmiyorum fakat Socar açıklama yaptı böyle bir sponsorluk düşünmüyoruz diye.

Yorum

• Hep örnek olark pepsi arenayi görmüsümdür. Bence bu stadyumu hep örnek almis biri...

Güzel bir stadyum

https://upload.wikimedia.org/wikiped...n_Legii_07.jpg

Yorum

• Koltuklar takılmaya başlanmış , zemin yapılmaya başlanmış, çevre düzenlemesi neredeyse bitmiş sadece mebranlar kalmış onlarda dışardan takılıyor . Neye dayanarak 2 ay sonra bitmez deniyor ? 3 aya bitmez diyen bile var yok artık..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.08.2016, 09:39.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koltuklar takılmaya başlanmış , zemin yapılmaya başlanmış, çevre düzenlemesi neredeyse bitmiş sadece mebranlar kalmış onlarda dışardan takılıyor . Neye dayanarak 2 ay sonra bitmez deniyor ? 3 aya bitmez diyen bile var yok artık..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Hocam biz şantiye şefliği yaparken bu insanlar yüzünden sahada neler çekiyoruz neler. Kendisini proje müdürü gören işçiler ile uğraşmaktan saha mühendisliğini bıraktım artık. Laf anlatsan anlamaz, yap dersen yapmaz. Neyse çok uzatmayayım, Şimdi çok şükür teknolojik danışmanlık yapıyorum, çok da rahatım. O yüzden hiç kaale alma derim, kaale alırsan ya çıldırırsın ya da diktatör olursun)) Bu stad yetişecek, yetişirken ufak tefek eksiklikler olacaktır, ama sonuçta o stad da maç oynananacak.

Yorum

• Millet bu işten çok anlamadığı için yorum yapıyor da ondan... şuan gece gündüz çalışılıp istense 1 ayda bile bitebilir, bjk stadının son ayına bakmak yeterli... koltukları 10 güne takarlar, çim 40 güne hazır olur, çatı ve aydınlatma da bu işlerle paralel gidecek sonuçta,ufak tefek eksiklerde taşındıktan sonra giderilir...çevre yolları yetişmezse o başka durum tabi,
                En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 24.08.2016, 08:41.

Yorum

• FIRTINAZ

Bu nasil!?

Yorum

• 7.hafta bitmez 10.hafta biter cok önemli değil. .

Baskan 7 dedi de niye bitmedi de dememek lazim...

Konya nin stadini doldurduğu küme düşmemeye oynayan Antep in büyük oranda doldurduğu amatorde oynayan Kocaelisporun full oynadigi yerde ortalama 7 8 bin kişinin maca geldigi Trabzona bu stad fazla zaten..

İnsallah dönüşüm olur takima sahip cikilir ortalama 30 bine oynamak her anlamda güç verir..

Taraftarin olumsuz etkisi kadar olumlu etkisi oldugunu da düşünüyorum...yeter ki gelsinler..

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hep örnek olark pepsi arenayi görmüsümdür. Bence bu stadyumu hep örnek almis biri...

Güzel bir stadyum

https://upload.wikimedia.org/wikiped...n_Legii_07.jpg
                      güzel Stad fakat bizimki kesinlikle daha güzel görünecektir.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• şimdi stad 7. hafta açılacakya.tff de innadına maç saatini cumartesi saat 16 ya almassa adam değilim
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Avni Aker'in zemini tarla gibi olmasa acele etmeyelim diyeceğim ama stadyumun zemini gerçekten rezalet o yüzden en kısa zamanda bitirilmesi gerekiyor buranın. Ben yine de en iyi ihtimalle Aralık ayının başı diyorum.

Yorum

• yalnız beyler bu stat rakip takım taraftarına deplasmanı yaşatmaz. avni akere giden yollar ve evlerin çatıların üstünden yapılan saldırılar olmayacak gibi . labirent gibi yol vardı çok özleyecez gibi geliyor ya
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence de acele etmemek gerek olan oldu zaten, ligin ikinci yarısının başında bütün eksiklikler giderilmiş olarak açalım stadyumu.
                              Stadın açılması sponsor,bilet ve forma ile alakalı bir durum aslında yoksa şu fotolardan ve yorumlardan anladığımız kadarı ile erken açılması sağlıklı değil
                              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar selam bu gün stadı gezme fırsatım oldu
                                Son söylenecek şeyi baştan söyleyeyim stadın belirtilen tarihte yani Akhisar maçına yetişme şansı yok eğer yetişirse bilin ki inanılmaz şişirme bir iş yapılacak
                                Dikkat çeken noktaları söyleyeyim
                                Locaların önüne konan bordo ve mavi deri koltuklar çok kalitesiz ve özensiz
                                Stadın diğer plastik koltukları dayanıklı ve güzel ama yinede üzerinde zıplamak koltukları mahveder
                                Her ne kadar oturma mesafesi geniş gibi görünse de otururken önünüzden birinin geçip sırasına gitmesi zor mecburen ayağa kalkmak gerekecek
                                Localar komple yeniden boyamamak hatta stadın içinde birçok yer yeniden boyanacak ama boya işi duvarlarda fazla sürmeyecektir
                                Çatının Akçaabat tarafında çok iş var hala bir sürü çatı elemanı hala monte edilmemiş durumda
                                Çatı tamamlanınca tüm çatı metal aksamı yeniden boyanmalıymış ama bunu belki açılış sonrasına erteleyebilirler
                                Zeminde bazı çalışmalar var ama Zemini yapacak firma kesinlikle sahada metal bir parça kalmamasını istiyor çünkü iş sonunda drenaj ısıtma vs sorun olursa sorumluluk kendisinde olacak
                                Yağmur yağdığında baya sorun oluyormuş Stad çevresinde su birikmesi şeklinde Stad içinde de bazı tribünlerde bunu gördüm ama tamamen üstü kapanınca bu sorun ortadan kalkar
                                Birazda iyi şeyler söyleyelim
                                atmosfer süper, harika bir ambiyans var çatı çok yakın heryerde ses sistemi hoparlörler var
                                şeref tribünü tarafında kullanılan malzeme kalitesi güzel
                                Çok güzel bir Stad planı aslında keşke acele etmesek sezonun ikinci yarısı herşey optimal olunca açılış yapılsa ama yinede
                                Bitince harika olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                oradaki işçiler veyahut sorumlular ne diyor abi tarih konusunda
                                sakin olun...

Yorum

Yükleniyor...
                                X