İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazıldığı gibi okunsa sıkıntı yokta c harfi k okarak okununca sıkıntı olabilir
Hele manşetlerde aleyhimize kullanılmak için biçilmiş kaftan.
Şikecilere yenildiğimiz bir maçta atılacak manşetleri düşünemiyorum bile.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu ülkeden ne yazık ki kimse SOCAR diye okumaz.
Şikecilere yenildiğimiz bir maçta atılacak manşetleri düşünemiyorum bile.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu ülkeden ne yazık ki kimse SOCAR diye okumaz.
Şikecilere yenildiğimiz bir maçta atılacak manşetleri düşünemiyorum bile.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenersek de bizim açımızdan güzel manşetler olacaktır. YenelimÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Biliyorum sayfalarca tartışması döndü ama keşke Arena dışında bir şey olsaBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyorum sayfalarca tartışması döndü ama keşke Arena dışında bir şey olsa
VFD 600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor park SOCAR bu nasil
VFD 600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum