Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşim üstteki mesajları okur musun cevap olarak.. son derece alakasız şeylerden bahsediyorsun şu an..
    Alakasız değil,işletmeci için yerin bir önemi yok diyorum,bölge hastanesi nerede yapılırsa yapılsın,oraya gelecek olan,gelmek zorunda olan,yerini beğenmedim gitmiyorum mu diyecek?
    Usta için Akyazı'ya yapılması bana göre onun o ihaleye girmemesi için bir sebep.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alakasız değil,işletmeci için yerin bir önemi yok diyorum,bölge hastanesi nerede yapılırsa yapılsın,oraya gelecek olan,gelmek zorunda olan,yerini beğenmedim gitmiyorum mu diyecek?
      Usta için Akyazı'ya yapılması bana göre onun o ihaleye girmemesi için bir sebep.
      yahu kardeşim bu anlamda bir sürü ihaleye girecek ya da girmesi muhtemel birinin ya da halen hastanecilik yapan birinin bu hastane işine muhalefet etmesi mümkün müdür? ben akyazıda olursa girer orda burda olursa girmez gibi bir iddiada bulunmuyorum.. başkanın bu işe hiç itiraz etmemesi beni kıllandırıyor sizi bilemem.. açıklamasını da bu şekilde yapıyorum..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        su an cepimde 20 cent var

bu konu hakkinda ne diyim, asar bizi
        Kardeşim bazen cebinde 20 cent olması 1 Dolar olmasından iyidir
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim bazen cebinde 20 cent olması 1 Dolar olmasından iyidir
          1dolarda var, ama o koleksiyon kutusunda
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu kardeşim bu anlamda bir sürü ihaleye girecek ya da girmesi muhtemel birinin ya da halen hastanecilik yapan birinin bu hastane işine muhalefet etmesi mümkün müdür? ben akyazıda olursa girer orda burda olursa girmez gibi bir iddiada bulunmuyorum.. başkanın bu işe hiç itiraz etmemesi beni kıllandırıyor sizi bilemem.. açıklamasını da bu şekilde yapıyorum..
            Pardon ben olaya direkt olarak Akyazı-Trabzonspor Başkanı-Rant olayı olarak baktım,o konuda haklısın,çıkıp hastane olmaz dese dert,demese başka dert.
            Belki de en büyük hastane işletmecisi olarak,yani konunun uzmanı olarak buraya bölge hastanesi olmaz dese bir çok tartışmanın önüne geçebilir.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 23:41.
            • Memento mori

Yorum

• Ali Fuat beyle aynı fikirde olan var mı ? Ben çok yersiz bir eleştiri olduğunu düşünüyorum kendisine yakıştıramadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ali Fuat beyle aynı fikirde olan var mı ? Ben çok yersiz bir eleştiri olduğunu düşünüyorum kendisine yakıştıramadım.

Akıl var mantık var geçmişi unutan yada geçmişinden güç almayan hatırladıgı zaman yüreği heycan kapmayan bir klup başarılı olabilirmi sormak istiyorum.Geçmişini unutan geleceğini kuramaz geçmişe takılı kalmak mı oluyor bu.

Heykel kısmına gelirsek şu sorun olabilir hangi tarihe kadar olanların heykeli koyulcak yada neye göre efsane olucaklar bu kritwri belirlemek zor.Onun için ilk şampiyonlugu getirip klubu bir anadolu efsanesine getiren o kadronun ufak bir heykeli yapılabilir onuda bir saha çizersin yere ilk 11 oyuncunun ufak heykellerini koyarsın yedek oyuncuları filan oda mutevazi bir şekilde tabi.Diyer taraftar nezlinde efsaneleşmiş futbolculardan oluşan bir balon yapılabilir filan.

Yorum

Ali Fuat beyle aynı fikirde olan var mı ? Ben çok yersiz bir eleştiri olduğunu düşünüyorum kendisine yakıştıramadım.

bende hemen heykeller olmasa, anitlar olsa daha dogru olur yazdim

zaten baskanda hemen bu mesajlarin pesine "efsaneler aniti" yazarak bu konuya yeni yön verdi bence

Trabzonda genel olarak heykeller sevilmeyecektir bence
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Herkes kendi fikrini beyan etmekte tabikide özgür Lakin geçmişinden dersler almadan,ornekler almadan çıkılacak yolda tökezleme olabilir. Dolayısıyla bu heykeller futbolcularımız bir nevi" Bakın biz bu mücadeleyi heykelleri olan isimlerle verdik,Sizde onları örnek alarak bu camiada uzun yıllar yer edinin" denilebilir.Hoş olur güzel olur boyle bir durum.Hem yeni nesle ,hem futbolculara hemde taraftara takim hakkında çevresel dürtü niteliği taşır.
                    Tabi böyle hoş durumlarla karşılaşmadığımız için bu zamana kadar, Ali bey gibi düşünmek yadırganmamalı
                    Yönetimi ince düşüncelerinden dolayı ayrıca Tebrik ederim.

Yorum

• Bu stat diğer yapılacak stadyumlara örnek olmalı çatısıyla...
                      Diğer yapılacak stadyumlar bu çatı sistemini kullanmamalı...
                      Yemin ediyorum şiştik.
                      Tak tak bitmiyor parçaları...
                      Neyleyim BORDO Dediğimde MAVİ Demeyen Sevgiliyi !!!

Yorum

zaten baskanda hemen bu mesajlarin pesine "efsaneler aniti" yazarak bu konuya yeni yön verdi bence

Anıt veya heykel kelimelere takılmaya gerek yok bence asıl olay oraya eskileri anımsatacak bir görüntü olması ve mümkünse dikkat çekici kadarda büyük olması bence olursa herkes tarafından imrenilecek bir hareket olur.

Yorum

• dergi kapağı çok güzeldi efsanelerle ilgili, kullanmak lazım.

Yorum

Trabzonda heykel sevilmeyecek de soyut anıtlar mı sevilecek?Asıl ben hiç zannetmiyorum.

Burada geçmişti 1975 kupasının kaldırılış anı vardı.O an heykelleştirilebilir bence.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Anıt veya heykel kelimelere takılmaya gerek yok bence asıl olay oraya eskileri anımsatacak bir görüntü olması ve mümkünse dikkat çekici kadarda büyük olması bence olursa herkes tarafından imrenilecek bir hareket olur.

Katılıyorum ve özellikle anıt veya heykel hangisi yapılacaksa siyah beyaz yapılmalı yanı renksiz tv lerde görünen renkler ve görüntü neyse aynısı uygulanmalı inş. renk kullanılmaz çünkü tarihliğini yitirir bence.

Örnek vermek gerekirse Arsenal henry heykeli yaptırdı niye çünkü kluple birleşmişti benimsenmişti şuanki Onur gibi mesela onur futbolu bıraktıgı zaman oda eklenebilir

Thery Henry ayrıca henry hayranıyım

Yorum

• özkan sümer heykeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X