Piramit kısımlar olsa da çatı yine de basık abi fazla takmayan kafayı, her türlü on numara çatı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden insanı bide gerizekalı yerine koyuyorlar..Rantınız batsın sizin..
Çok mu zor ulan şehiri kalkındıracak bir proje yapmak.Yüzyılın fırsatı ayagına gelmiş şehirin geleceği için...
Ama bunlar nasıl içine sıç.... onu düşünüyorlar.
Otel,Avm,Kolej,Kongre merkezi ve birçok sosyal alan yapılsa dünyada eşi benzeri olmayacak bir kompleks olacak.Turist bile çekersin,şehirin ekonomisi kalkınır hatta birçok futbolcu etkilenir bundan.
Ama yok örümcek beyinlerin kafası almıyor.Onlar rant peşinde.
Açık konuşmak gerekirse oraya hastane dışında ne yapılırsa yapılsın,ilk konuşulacak olan kime peşkeş çekilecek,rantını kim yiyecek diye dedikodusunu yapmak olacak,bu gerçeği hepimiz biliyoruz.
Rant olmayacak tek şey belkide hastane olacak ama oraya hastene yapmak Trabzon şehrine ve bölgeye ihanettir.Butik bir sporcu sağlığı merkezi olur.- Memento mori
Yorum
-
arkadaşlar hala hastane diyenler var şaka gibi!! ey vizyon nereye firar ettin?
oraya hastane yapmak bir şehrin kaderiyle oynamaktır.. şehirde hastane yapılacak en uygun yer mevcut avni aker arazisidir.. orada numune ile bitişik 3-4 tane hastaneden oluşan bir sağlık kampüsü yapılabilir. mevcut fatih devlet ve kanuni de oraya taşınır.. kanuni hastanesi tümüyle onkoloji hastanesine çevrilip bütün bölgeye hizmet eder.. malum her evde bir bir kanser hastası var artık.. ve bölge için büyük bir ihtiyaç.. avni aker, yavuz selim ve spor salonu yıkılarak dev bir kampüs kurulur ve herkesin yürüyerek ulaşacağı modern bir şehir hastanesi olur trabzonda..
akyazıda ise bir fizik tedavi merkezi ya da sporcu sağlığı merkezi gibi acil servisi de olan daha spesifik bir alan açılabilir.. emin olunm böylesi şehir için biçilmiş kaftan olur!!En son memozcan tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 22:52.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bu hastane işine başkanımızın bir tane itirazını görmedim ben.. gören varsa uyarsın lütfen.. kendisi hastane zinciri sahibi.. malum yeni hastaneler de kamu-özel işbirliği ile yapılacak.. yoksa diyorum, acaba??Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hastane işine başkanımızın bir tane itirazını görmedim ben.. gören varsa uyarsın lütfen.. kendisi hastane zinciri sahibi.. malum yeni hastaneler de kamu-özel işbirliği ile yapılacak.. yoksa diyorum, acaba??
senin büfenin yanina cocuk parkli vs. mc donalds acilsa ne dersin
stadyumu yetisdirmek icin su an ayi ya dayi diyordur bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şehir hastanesi denilen zevat eğer özel teşebbüs ortaklığı ile yapılacaksa Trabzonspor A.Ş. de bu ortaklığa dahil olsa gelirden pay alsa olmaz mı?Bu düşüncem son çare en azından hastaneden kurtulamayacaksak gelir haline çevirelim diye.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi adamin hastanesinin dibine yapilacak, göbek atmiyordur sanirim
senin büfenin yanina cocuk parkli vs. mc donalds acilsa ne dersin
stadyumu yetisdirmek icin su an ayi ya dayi diyordur bence
öbür tarafı liv yapmak çok mu zor?En son memozcan tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 23:06.Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ne diyorum sen ne diyosun.. kamu- özel işbirliği ile yapılacak bu hastaneler.. yani büyük sağlık yatırımcıları giriyor sadece bu işe.. türkiyede de bu büyüklükte işe girebilecek 4-5 tane sağlık yatırımcısı var.. biri de bizim başkan.. yandaki hastanenin 20 katı büyüklükte bir hastene yapılacak ve 20 sene özel işletmeci işletecek hastaneyi.. sence kim yapabilir o işi?
orada 1 tane varken 1tane daha üstlenmez diye düsünüyorum
birde yani bu ithamlardan uzak durmak icin özellikle orayi istemez bence
ayrica bi düzine baska sehir hastaneleri yapiliyor üstlenebilecegi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Sonuçta Hastane oraya veya başka yere yapılmış olması Muharrem Usta için neyi değiştirir olaya sağlık işletmeciliği açısından bakarsak?
Başka yere yapıldığında ihaleye girip alması daha kabul edilebilirken,neden böyle bir yere yapılmasını istesin ve eğer işletmesini alırsa da bu tür bir tartışmanın içine girsin?
Adam zaten ülkenin en büyük sağlık yatırımlarını yapmış,Trabzon bölge hastanesi olsa veya olmasa gerçek bu,bugüne kadar koruduğu imajı ve saygınlığı neden bir bölge hastanesi için harcasın?
Muharrem Usta belki de oraya hastane yapılmasını isteyecek en son kişi,çünkü;
A-Trabzonspor başkanı ve o alanın Trabzonspor için daha faydalı bir kulanım amacı ister.
B-Sağlık alanında ülkedeki en büyük yatırımcılardan biri olarak bu alana yapılacak olan bölge hastanesinin işletmesini almak için ihaleye girerse ve de alırsa ortaya çıkacak tartışmadan en çok zararı kendisi ve markası görecek.- Memento mori
Yorum
-
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem 59 dk.59 dakika öncePendik, İstanbul
Akyazı stadı tarih kokacak.orada tarihe yolculuk olacak.Stadın etrafına efsanelerimizin heykellerini dikeceğiz.
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem 49 dk.49 dakika önceİstanbul, Türkiye
"Efsaneler anıtı".Onlar en zor şartlarda ve daima TS için var oldular...hiç bir hesap yapmadan.Onlar Akyazı'ya çok yakışacaklar çok.
61
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuçta Hastane oraya veya başka yere yapılmış olması Muharrem Usta için neyi değiştirir olaya sağlık işletmeciliği açısından bakarsak?
Başka yere yapıldığında ihaleye girip alması daha kabul edilebilirken,neden böyle bir yere yapılmasını istesin ve eğer işletmesini alırsa da bu tür bir tartışmanın içine girsin?
Adam zaten ülkenin en büyük sağlık yatırımlarını yapmış,Trabzon bölge hastanesi olsa veya olmasa gerçek bu,bugüne kadar koruduğu imajı ve saygınlığı neden bir bölge hastanesi için harcasın?
Muharrem Usta belki de oraya hastane yapılmasını isteyecek en son kişi,çünkü;
A-Trabzonspor başkanı ve o alanın Trabzonspor için daha faydalı bir kulanım amacı ister.
B-Sağlık alanında ülkedeki en büyük yatırımcılardan biri olarak bu alana yapılacak olan bölge hastanesinin işletmesini almak için ihaleye girerse ve de alırsa ortaya çıkacak tartışmadan en çok zararı kendisi ve markası görecek.
o alana yapılacak bir projeye nasıl karşı çıkabilir bir sağlık yatırımcısı olarak??Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
O alana yapılması Bölge Hastanesi olması gerçeğini değiştirmiyor ki?Sonuçta tek ve en büyük hastane olacak bölge için,ha orası ha Yomra ne fark eder?
İşi düşen Bölge Hastanesine gidecekse yerin işletmeci açısından ne önemi olabilir?Kaldı ki bölgede zaten kendi hastanesi ve hizmet ettiği belli bir kitle var,bölge hastanesi gelirse bu avantajını da kaybedecek.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO alana yapılması Bölge Hastanesi olması gerçeğini değiştirmiyor ki?Sonuçta tek ve en büyük hastane olacak bölge için,ha orası ha Yomra ne fark eder?
İşi düşen Bölge Hastanesine gidecekse yerin işletmeci açısından ne önemi olabilir?Kaldı ki bölgede zaten kendi hastanesi ve hizmet ettiği belli bir kitle var,bölge hastanesi gelirse bu avantajını da kaybedecek.Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO alana yapılması Bölge Hastanesi olması gerçeğini değiştirmiyor ki?Sonuçta tek ve en büyük hastane olacak bölge için,ha orası ha Yomra ne fark eder?
İşi düşen Bölge Hastanesine gidecekse yerin işletmeci açısından ne önemi olabilir?Kaldı ki bölgede zaten kendi hastanesi ve hizmet ettiği belli bir kitle var,bölge hastanesi gelirse bu avantajını da kaybedecek.
bu konu hakkinda ne diyim, asar bizi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum