Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• )

illa dünyadan örnek bulup gostermelerine de gerek yok yani. dünyada olup olmaması bizimde olacak manasına gelmez.her seferde dünyadan ornekler gösterilmesi saçmalık bu tıp konularda.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saçmalamayın arkadaşlar! Tabi ki stadın yanına hastane yapılabilir! Bunun dünyada örnekleri var!!11!!!!1!1!!

[ATTACH]10314[/ATTACH]

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...
      gresun ve rize hastene projesini almak için bastırıyor. istemıyorlarsa bizim şehre yapın dıyorlar.

yani akyazıya yapılacak buyuk ıhtımalle.

bu yatırımın trabzondan gıtmesıne göz yumamayız.
      ...
      Şu kısma bitiyorum. Nasıl bir milliyetçilik varsa şu saçma mantıktan kurtulamadık. Rize, Giresun başka ülkelerin şehirleriymiş gibi anlamsız bir düşmanlık, bir yarış gidiyor. Ben kendimi bildim bileli böyle, onlarda da bizde de aynı.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Akyazıda ki hastane için düşünülen arsanın mülkiyetinin Trabzonspora geçme ihtimali var mı?

Burdaki tartışma bunun üzerinden mi yoksa; orası belediyeye ait hastane yapıcağına, avm yapsın durumu mu var?

Yorum

• Oraya kanunen hastane yapılamaz zaten de, ülkemizde işler böyle yürümüyor maalesef..

Hastane yapılmasını mantıklı bulananların hayatlarında maça gittiklerini de sanmıyorum..
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• o halde sen Trabzon için heyecan yaşama arkadaşım. Güçlü takım güçlü şehir istiyosan gelişmek istiyorsan şehrinin dinamiklerini kullanıp daha ileri gideceksin. bu şekilde insanlar gelişiyor. bu şehire yapılanlar ot gibi bitmedi yerden. rizede gresunda kendi şehri için çalışacak elvette.bu düşmanlık manası vermez. senin mantıkla bakacak olsak sen para kazanma nede olsa karşındaki düşman değil hemşerin. git çay iç. iş yapma. anlatabildim mi bilemiyorum. saygılar
            En son seyosti61 tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 18:10.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu kısma bitiyorum. Nasıl bir milliyetçilik varsa şu saçma mantıktan kurtulamadık. Rize, Giresun başka ülkelerin şehirleriymiş gibi anlamsız bir düşmanlık, bir yarış gidiyor. Ben kendimi bildim bileli böyle, onlarda da bizde de aynı.
              o halde sen Trabzon için heyecan yaşama arkadaşım. Güçlü takım güçlü şehir istiyosan gelişmek istiyorsan şehrinin dinamiklerini kullanıp daha ileri gideceksin. bu şekilde insanlar gelişiyor. bu şehire yapılanlar ot gibi bitmedi yerden. rizede gresunda kendi şehri için çalışacak elvette.bu düşmanlık manası vermez. senin mantıkla bakacak olsak sen para kazanma nede olsa karşındaki düşman değil hemşerin. git çay iç. iş yapma. anlatabildim mi bilemiyorum. saygılar

Yorum

• Cidden insanı bide gerizekalı yerine koyuyorlar..Rantınız batsın sizin..
                Çok mu zor ulan şehiri kalkındıracak bir proje yapmak.Yüzyılın fırsatı ayagına gelmiş şehirin geleceği için...
                Ama bunlar nasıl içine sıç.... onu düşünüyorlar.
                Otel,Avm,Kolej,Kongre merkezi ve birçok sosyal alan yapılsa dünyada eşi benzeri olmayacak bir kompleks olacak.Turist bile çekersin,şehirin ekonomisi kalkınır hatta birçok futbolcu etkilenir bundan.
                Ama yok örümcek beyinlerin kafası almıyor.Onlar rant peşinde.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

o halde sen Trabzon için heyecan yaşama arkadaşım. Güçlü takım güçlü şehir istiyosan gelişmek istiyorsan şehrinin dinamiklerini kullanıp daha ileri gideceksin. bu şekilde insanlar gelişiyor. bu şehire yapılanlar ot gibi bitmedi yerden. rizede gresunda kendi şehri için çalışacak elvette.bu düşmanlık manası vermez. senin mantıkla bakacak olsak sen para kazanma nede olsa karşındaki düşman değil hemşerin. git çay iç. iş yapma. anlatabildim mi bilemiyorum. saygılar
                  Size mi soracaktım? block
                  yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akyazıda ki hastane için düşünülen arsanın mülkiyetinin Trabzonspora geçme ihtimali var mı?

Burdaki tartışma bunun üzerinden mi yoksa; orası belediyeye ait hastane yapıcağına, avm yapsın durumu mu var?
                    oraya yapilan sahil kanunu degisikligine göre hastane gibi yapitlar orada yapilamiyor, dogru biliyorsam
                    o-hal yetkilerini bu kanunu degistirmede kullanmak icin birden gaza basildi durumu dogru anladiysam
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oraya kanunen hastane yapılamaz zaten de, ülkemizde işler böyle yürümüyor maalesef..

Hastane yapılmasını mantıklı bulananların hayatlarında maça gittiklerini de sanmıyorum..
                      hastane yapılması hiz, kamulaştırma sorunları, arazi sorunu gibi konuların üzerine çizdiği için uygun görülmekte. sorun burada. hastane oraya yapılmasın elbette .. ama bu sorunlardan dolayı en cazip orası devlet için.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim ictigimiz suyu cogu ülkede siselerden iciyorlar
                        eureau teskilatinin arastirmalarini okuyabilirsin.
                        nerenin suyuymus bu ? Trabzonda en son ne zaman su ictin ? ben gecen sene Trabzondaydim sehire gelen su gercekten cok kaliteli, bildigim kadariyla galyan barajindan geliyor ve suyun tadi, benim burada sisede aldigim nestle su dan bin kat daha guzel.
                        u will need justice at the end..

Yorum

hastane yapılması hiz, kamulaştırma sorunları, arazi sorunu gibi konuların üzerine çizdiği için uygun görülmekte. sorun burada. hastane oraya yapılmasın elbette .. ama bu sorunlardan dolayı en cazip orası devlet için.
                          Hastane sorunu bugün mü ortaya çıktı, bu dolgu alanı olmasaydı hastane havaya mı yapılacaktı ?
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

devlet halk icin vardir. Halk istemiyorsa ya-pi-la-maz. Ha sen banane yapacam diyorsan buyur yap. Denizin icine ettiniz birazda hastane ile edin. Rantiniz batsin !
                            u will need justice at the end..

Yorum

• doğru düzgün konuş. rant kelimesi nedir onu bi öğren. burada facebook muhabbeti yapma.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hastane sorunu bugün mü ortaya çıktı, bu dolgu alanı olmasaydı hastane havaya mı yapılacaktı ?
                                orada dolgu yokken hastane yapılacak denmedi. dolgu var. o halde havaya yapılmasına da gerek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X