Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kombine ve loca satislari ne zaman basliyor? Kombine alsam benim yerime baskasi mac izleyebiliyormu?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Passoligi olan başkasına her hafta (sadece o hafta için) devredebiliyorsun.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Emre Vural twitterda böyle bir görsel paylaştı. @Emrevural061: Trabzonspor'un yeni stadyumu böyle olsun mu? CpAvC2YWYAAou5O.jpg
      En son pokerface61 tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 14:29.
      "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Membranların yarısı takıldı mı?

Membranların birleşme yerlerine sıkılan şey izolasyon malzemesi mi?

Yorum

• Beyazlar olmasa çok daha güzel olur.

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emre Vural twitterda böyle bir görsel paylaştı. @Emrevural061: Trabzonspor'un yeni stadyumu böyle olsun mu? [ATTACH]10040[/ATTACH]

Oy oy oy... Yapmayın böyle şeyler, damarlarum harharis ediyi
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• olmasin arkadas piksel ol ma sin
              u will need justice at the end..

Yorum

Emre Vural twitterda böyle bir görsel paylaştı. @Emrevural061: Trabzonspor'un yeni stadyumu böyle olsun mu? [ATTACH]10040[/ATTACH]

O şekilde yapıp "PAVYON" a çevirmesinler güzelim stadyumu...

Yorum

• kötü değil gibi, beyaz bozmamış alt katı.
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 14:38.

Yorum

• merdivenler sarı olursa stadın içi sarı mavi olcak sponsor Türkcell olursa stadın dışı da sarı mavi olcak

Yorum

Alt katta tamamen mavi, üst kattada beyaz olmazsa çok memnun kalmasamda bu model kabul edilebilir.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Bana göre çok kötü hatta gözüme hiç hitab etmiyor ben stada baktım zaman asalet ve bir sadelik görmek isterim.Bu tasarım lise turnuvalarında oynadıgımız salonların aynısı gibi duruyor böyle saçmalıkmı olur allah askına insanları stada küstürcekler.

Yorum

• Beyaz yerine bordo mavinin tonları olsaydı keşke. Ama fena değil bence.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

10 tane seçenek sunulsa hangisi olmasın diye bunu seçerdim sanırım.

1-Dalga motifi
                            2-Beyazlar
                            3-Nokta nokta olan yerler
                            4-Mavi rengi

Hepsi faul.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Bu da paylaşılan piksel tasarımın genel görünüşü CpA55V5WAAArpBb (1).jpg
                              "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• ne zevksiz insanlar var şu hayatta. çocuk parkına döndürmüşler stadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X