Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Stada yakından baktığımda ne yazık ki mebranların uzaktan görünmeyen kusurları çok bariz belli ve görüntü olarak çok kötü ve kalitesiz duruyor özellikle mebranın alt kısmı söylenilen gibi boş bırakılırsa stadın görüntüsü, sanki üzeri biraz kapansın diye yarım yamalak bir bez parçası atılmış gibi olacak, ne yazık ki samsunsporun stad iskeleti bile bizimkinden heybetli ve dış görünüş olarak daha etkileyici görünüyor.
    02/08/2016

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bugün ilk defa yanından geçtim. fotoğraflardan çok daha güzel. büyük ve ihtişamlı duruyor. inşallah en kısa zamanda biter.
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• fenere monacoydular

edit.. yanlis baslik...

yanlis baslik olsa da iyi koydular fenere

Yorum

• İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk katın mavi olduğunu duşunursek???

başka bir açık renk bulursun.

Yorum

• Abi istese yapmaz kulüp sarı bence, ne zorunlusu ya.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yonetime yakin arkadaslar var ise bu merdivenlerin acik parlak renk olma konusunu konussunlar.Sari olacak die bir kaide yok.Bu konu cok onemli.Biz de diger stadlar boyle yapmis biz de boyle yapalim dersek sikinti olur.Ust taraf GS alt taraf FB renklerini cagristiracak.Kisisel fikrim eger tFF kabul ederse acik turuncu renk olursa daha once 3.renk olarak da kullandigimiz bu renk sicak renk oldugu icin ahenki de bozmicaktir
              Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Dahasi da soyleyeyim artik metalik boyalar revasta.Parlaklik ifadesini boya da metalik boya ya da kaplama olarak kullanirsak istedigimiz rengi kullanabiliriz diye dusunuyorum.Bu konunun yonetim tarafindan dikkate alinip TFF yetkilileriyle uzlasmasi lazim.Sari olmassa olmaz diil ama herkes enteresan bir sekilde sari yapiyor.FIFA UEFA ve TFF nin kendi Codelarinda sari renk ifadesi yok.Yonetime yakin arkadaslara duyurulur
                Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Köşelere Trabzonspor logosu olan membranlar takılmayacak mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum CpAQ95fWAAALdVW.jpg
                  "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Projede öyle gözüküyodu, ama bence Stadsponsoru olursa ona göre bi logo olacak.
                    Karadenizli

Yorum

• Sponsor olarak Turkcell geliyooooor.......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• rüzgar kanali (windcanal)

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 17 Std.Vor 17 Stunden
                        Akyazı Stadı rüzgar testlerinden.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Köşelere Trabzonspor logosu olan membranlar takılmayacak mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum [ATTACH]10038[/ATTACH]
                          Logolar büyük ihtimal Vodafone arenadaki gibi çatı bitince membran üzerine yapıştırılacaktır.

Sponsor isim ve logosuda aynı durum olacaktır.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Arkadaşlar selam...

Bakın duyum vermiyoruz, vermeyiz diye defalarca tekrarladık...

Olmaz mı? Olmama ihtimali tabi var. Ama bu "bilgidir" ...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Membran aralarını doldurmaya başlamışlarda diş macunumu sıkıyor bunlar anlayan varmı

Yorum

• Kombine ve loca satislari ne zaman basliyor? Kombine alsam benim yerime baskasi mac izleyebiliyormu?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                ...imza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X