Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stat ilk cezamiz bittikten sonraki ilk maca yetisecek. Endiseye gerek yok. Bu arada su ofli seyini birakin allahini severseniz ya. herkes niye bana oflu demeye basladi. tamam oyleyimde, ne gerek var yani
    Harbide ofliysen gururlanman gerekirken, niye böyle cellatlaniyorsun
    Relax dostum, keep calmn dude. Ofli/ Hocam resim bilgi icin tsklr

Yorum

• Peki merdiven çıkışları hangi renk olacak bilgi verildimi bu konuda?

Yorum

• Ya şu an çalışma var mı stadımızda, herkes yetişecek diyor da yaprak kımıldamıyor nasi iştir anlamadım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Stad alanına hastane saçmalığı olmaz umarım yani hastane çevresi sessiz sakin bir alan olması lazım stad alanı ses ve gürültünün yüksek olacağı stta İnşAllah nice Şampiyonluklar ve Şampiyon kutlamaları olacak hatta konserler olacak vb. şeyler o hastaneye gelen hastalar o sesinin içinde olmaz bu hastaneyi oraya yapmaya çalışanlar ve düşünenlere büyük bir vebal olur başka yere yapsınlar hastaneyi daha iyi olur ama stad alanına hastane olmaz.Ama böyle bir şey olur Disneyland benzeri birşey büyük modern eğlence makinaları vb. şeyler olur Dubai deki gibi lüks modern otel olabilir...

Trabzon'un Stad sonra çok önemli konusu daha var O otogar Terminali Trabzonu'muza hiç yakışmıyor yüzyıllık gibi duruyor yeni ve modern bir terminal yapılması gerek aynı şekilde havaalanıda yeni ve modern yapılmalı...

Yorum

• Biktim su baslikta sscma sapan sohbetlerden, resim veya önemli bi bilgi varsa söyleyin kaynagiyla beraber, birakin su bos sohbetleri. Tesekkürler tschüss ciao.
            Onur Recep Kivrak

Yorum

• https://youtu.be/aVDw-YFpVk8

Akyazıda inş. şu atmosferleri yakalarız

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harbide ofliysen gururlanman gerekirken, niye böyle cellatlaniyorsun
                Relax dostum, keep calmn dude. Ofli/ Hocam resim bilgi icin tsklr
                degilim kardesim oflu moflu. nufus kagidinda yazmasi benim sucum degil. Trabzonluyum ben.
                u will need justice at the end..

Yorum

• M'Bia paylasmis loca almak isteyebilir
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

M'Bia paylasmis loca almak isteyebilir
                    Derdi başka da olabilir.

Yorum

• Stadı üstüne yapmamızı istiyor olabilir başkan hemen telefon numarasıbı engellesin

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

M'Bia paylasmis loca almak isteyebilir
                        Ne Mbiası ne locası herif giderken nerdeyse donumuza kadar alacaktı

KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Millet,bu gün eskişehirdeydim, şehri,parkları,insanların kültür seviyesini tabiki yeni statlarını tekrar yakından görme fırsatı buldum. Çölün ortası kurulan venedikvari şehiri mi desem,insanların kültür seviyesi mi desem, çok farklı.hele yeni statın yanina yapılan sazova parkı yanıbaşındaki yeni statı resmen gölgede bırakmış.resmen çölün ortasında hydeparkı ışınlamışlar.açıkçası imrendim.sonra aklıma karadenizin yanıbaşına yapılacak olan statımız geldi ve tabiki statın yanındaki o muazzam silüete oldubittiyle kondurucak olan şehir hastanesini anımsadım...ansızın gözlerimden iki damla yaş süzüldü( şaka lan ne ağlaması&#128523 ama cidden anladımki almamız geren çok yol var.

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne Mbiası ne locası herif giderken nerdeyse donumuza kadar alacaktı

o konuda suç mbia'nın değil yönetimin. aldığı parayı da sonuna kadar haketti.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki merdiven çıkışları hangi renk olacak bilgi verildimi bu konuda?
                              Şu an portekiz-fransa maçını seyrediyorum. Merdivenler mavi!

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu an portekiz-fransa maçını seyrediyorum. Merdivenler mavi!
                                Koltuk renginin akibetini öğrenen renktaşımız,merak konusu olan merdiven rengini öğrenebildi mi? Sarı renk olma ihtimali var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X