Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili Levent Ustabaşı bunu ne zaman dedi bilemiyorum ama benim mesajların tarihi de fena değil

Bunu unutmuşum

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920470117
    Admin bey sana da tesekkur ederiz ama herkes emirates dediği zaman yazmıştı Ustabası

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Admin bey sana da tesekkur ederiz ama herkes emirates dediği zaman yazmıştı Ustabası
      Ben gazeteci değilim nihayetinde ama forum bir cevher. Bence tabi
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Stat bitmedi mi hala ya?
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bence led panellerde gelecek. Huwai haledektir bunu. Hertürlü herseyiyle herkesin ağzı açık kalacağı bi stad olacak. Beşiktaşlılar bizim stadi gördükten sonra bizi iyi kaldırmışlar diyecekler.
          Ustaninda hakkını teslim etmek gerek. Tüm positif değişikler ona ağıt. Diğer Başkan adaylari olsaydı, biz burda isyan edecektik muhtemelen.
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• transferden çok sponsoru merak ediyorum. şu formanın önünün boş olması kadar itici bişey yok. sanki sahipsizmişiz gibi geliyor..
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Sponsorlar ne zaman açıklanacak ya artık beklemekten yoruldum.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stadın isimine inş Arena ibaresi koyulmaz Turkcell Akyazı Park yada huaweı Akyazı park yada Turkcell Huaweı Akyazı park daha hoş geliyor

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stat bitmedi mi hala ya?
                  internette paylaştığın ramazan pidesimi bu
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    internette paylaştığın ramazan pidesimi bu
                    pide candır.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Arkadaşlar, lütfen siyasi tartışmalarınızı özel mesaj yoluyla yapın. Yeri bu başlık değil.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı olan Atalay, Akyazı konusunda iktidar ile ters düştü. Trabzon’a yapılması düşünülen Şehir Hastanesinin Akyazı Stadyumun yanında yapılması fikrine şiddetle karşı çıkan Atalay, “Yanlış proje olmasını eleştirdim. Hastane olmasını asla kabul etmiyorum. Aynı fikirdeyim. Düşüncem hiç bir zaman değişmeyecek” dedi. Akyazı’da stadyumun hemen yanına bölgeye turist çekebilecek ‘Disneyland’ tarzı proje yapılması gerektiğine dikkat çeken Atalay, “Akyazı Turist çekecek bir bölge olacak. Siz Akyazı’ya en fazla yakışan hemen yan tarafına koyacağınız Disneyland projesi. Karadeniz’in bütün bu bölgede ki önemli şehirlerini az çok gezdim. Sochi”yi de gezdim. Biz “Sochi, yarınlarımıza engel olur mu? Trabzon’un geleceğinden fırsatları kapar mı?“ diye endişe ettik. “BÖLGEMİZDE BU TARZ TESİS YOK” Çünkü ciddi yatırım aldı. 44 milyar dolarlık yatırım aldı. Kış olimpiyatları esnasında. Ama orada yapılmayan bazı tesisler var. Biz dedik ki Trabzon’un bazı avantajları var. Isı olarak, eğlence mekanı olarak avantajları var. Trabzon’a bir Disneyland projesi lazım. Sochi’de, Tiflis’te, Batum’da, Ermenistan’da, İran’da yok. Bu çevrede hiç yok. Trabzon’un İpek Yolundan, deniz ticaretinden gelişmesine kadar gelen turistleri ağırlayacak, insanları getirtecek cazibe merkezi sunmak lazım. Akyazı’yı tamamlayacak unsurlardan bir tanesi de odur. Orada mutlaka oteller olmalı. Kamp eğitim merkezi, koleji, hatta ilerde üniversitesi olmalı” diye konuştu. “AKYAZI, TÜRKİYE’YE DESTEK OLACAK” Atalay, sözlerine şu şekilde devam etti “900 döneme sadece Trabzon’un futbol geleceğini sığdırmıyorsunuz. Aynı zamanda da dünyanın en çok kazançlı çıkacağı bölgeyi yerleştiriyorsunuz. Trabzon o arazide yetiştireceği futbolcularla hem Trabzonspor’u, hem Trabzon’un diğer kulüplerini hem de Türkiye’ye destek olacak. Milli takıma futbolcu yetiştiren, aynı zamanda da dünyaya modern bir yapıyı oluşturacak Akyazı’da. Alt yapıda yetişecek gençler, hem dışardan getirip orada eğiteceği büyüteceği kazanabileceği yıldızlarla, hem de kendi özel yapısıyla Türkiye Şampiyonlukları, Avrupa Kupalarında başarıları, Milli takımın maç oynayacağı başarı kazanacağı bir mekan. Aynı zamanda da Avrupa Futbol Şampiyonasını aldığımızda, Dünya Kupasına ev sahipliği yaptığımızda ki bunları mutlaka Türkiye bir gün başaracak. Olmazsa olmaz bir stadyum. Ve stadyumun etrafında futbol kompleksi olacaktı. Orası, spor ve turizm merkezi olacak bir yapı olacak. Onun için biz diyoruz ki Akyazı bir Trabzonspor’un baştan sona 200 yılını kurtaracak bir mekan olsun”

Yorum

• Disneyland girmez oyle bi ise. Formula 1 bile cekildi Turkiyeden. Yapilacak tek sey Avm, Lunapark gibi seyler olur oraya. Ya da Akyazi alanini ne canli tutacaksa.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Disneyland girmez oyle bi ise. Formula 1 bile cekildi Turkiyeden. Yapilacak tek sey Avm, Lunapark gibi seyler olur oraya. Ya da Akyazi alanini ne canli tutacaksa.
                            üniversite
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              üniversite
                              Ama üniversitede tehlikeli gibi. Okuyan baska takim taraftarlari ile olay cok cikar sanki.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• [ATTACH]9663[/ATTACH]

sari lacivert olayi pek problem değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X