Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Canim benim cimi bizimkilerin yapmayacagini bende biliyorum. Türkiye'ye getircek olan araci firma kim onun adini ver bana bakim önce.
    Bilemem abi büyük paralar dönüyordur

Yorum

• artik hersey orada
      türkcell arena hayirli olsun diyebiliriz bence

İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad ismi Turkcell forma sponsoruda Huawei oldu sanırım öyle geldi bana.
      huawei in gögüs sponsoru olacagini hic sanmiyorum
      stadyuma kurulacak elektronik aletleri karsiligi kol sponsorlugu ve resmi teknoljoji ortagimiz gibi bisey olacaktir
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.06.2016, 02:50.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad ismi Turkcell forma sponsoruda Huawei oldu sanırım öyle geldi bana.

Yorum

• Sarı lacivert sponsorumuz mu olacak şimdi?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Forma Qatar Sırt huawei galiba stad turkcell

tahminimce Turkcell Stada 70 mil euro huawei 70 mil euro verecek ortak sponsorluk olacak

Yorum

• Temmuz ayına geldık sponsor işi çozulmedı.Hadı onu hallederız de su kombınelerle alakalı bır açıklama yapın.Olmadı fıyatını falan soyleyın.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma Qatar Sırt huawei galiba stad turkcell

tahminimce Turkcell Stada 70 mil euro huawei 70 mil euro verecek ortak sponsorluk olacak
                140 m € ?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Vodafone'nun BJK sayesinde yaptığı reklama karşılık Türkcell'de bu piyasada birşeyler yapmak isteyecektir..Mantıklı geldi..Türkcell bir şekilde bir yere sponsor olur

Yorum

• Turkcell iyidir iyi
                    En başından beri dediğim gibi Turkcell bizlere sponsor olmazsa ülke de başka sponsor olabileceği bir klüp yok
                    Rakipleri Gs ve Bjk almış iken Turkcell geri kalması beklenemezdi
                    Ayrıca Turkcell Trabzon da daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacaktır.
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turkcell iyidir iyi
                      En başından beri dediğim gibi Turkcell bizlere sponsor olmazsa ülke de başka sponsor olabileceği bir klüp yok
                      Rakipleri Gs ve Bjk almış iken Turkcell geri kalması beklenemezdi
                      Ayrıca Turkcell Trabzon da daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacaktır.
                      İşte bu yüzden türkcell de şikecileri seçecektir diye bir düşünce var akıllarda.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sponsorlar:
                        Kompleks "Samsung"
                        Stadium "Android"
                        Forma "Turkcell"
                        Kol "Huwaii"
                        Short" IPhone"
                        Tribün Sponsorlar "Qatar /THY / Lufthansa / RainAir"
                        unuttugum varmi?

Yorum

• O zaman herkes Emirates olcak derken Turkcell olacak diyen Levent Ustabaşı nı tebrik ediyoruz

Yorum

• SPONSOR NE FİYAT VERİYOR ÖNEMLİ OLAN BU? kaça gider acaba?
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sponsorlar:
                              Kompleks "Samsung"
                              Stadium "Android"
                              Forma "Turkcell"
                              Kol "Huwaii"
                              Short" IPhone"
                              Tribün Sponsorlar "Qatar /THY / Lufthansa / RainAir"
                              unuttugum varmi?
                              Hadi hepsi okey olsunda iphone nerden çıktı İmkansızın imkansızı

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman herkes Emirates olcak derken Turkcell olacak diyen Levent Ustabaşı nı tebrik ediyoruz
                                Sevgili Levent Ustabaşı bunu ne zaman dedi bilemiyorum ama benim mesajların tarihi de fena değil

Bunu unutmuşum

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 30.06.2016, 12:03.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X