Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumun

1-Hibrit Çimi

2-Koltukları

3-Skorbordu....

11 Temmuz tarihinde ihale edilecek.....

Onun için çimlerin önce gelme şansı yok....

Açık ihale çocuk oyuncağı değil.... 1 kişi itiraz eder süreç 2-3 ay durabilir....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Muhtemelen işi alacak firma belli süreci hızlandırmak içinde sipariş verildi , çünkü iş teslim süresi 45 gün .
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Belki ihale sadece hibrit içindir... Doğal çimi belkide stadı şuan yapan firma yapacak... Sonuçta şartnamede çim ona ait değil mi?

Yorum

• Fotoğraf ta belli oluyorki cok adet mavi vip koltuğu sipariş edilmiş. Alt katta tribün koltukların açık mavi olasılığı bence fazla. Localar alta olduğundan böyle düşünüyorum.
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O koltuklar fazla lüks geldi bana. VİP için olabilir mi?
            evet kat arasi localarin ve protokolda sanirim kullanilacak

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İhalesi yapılmamış çimlerin siparişi nasıl verildi? Birisi açıklayabilir mi?
            bu isi yapan pek cok sirket yok, verilen zaman icinde hazirlikli olmadigin sürece zaten imkansiza yakin, ondan sis disi ihaleye girecek sirket yoktur
            ayrica bildigim bu isi Yapan Türk sirkette yok, yabanci sirketlerinde pazara girmek icin gereken izinleri vs. alana kadar stadyumda biz maca cikariz
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.06.2016, 17:16.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En azından doğru maviyi kullanacaklardan eminiz.
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer dedikleri gibi hibrit çimse her firma o işi yapamaz,uğraşmaz daha doğrusu.Büyük ihtimal ihaleye girecek ve alacak kişi bellidir tek firmadır ondan dolayı çimler yola çıkmıştır.Günümüz Türkiyesinde ihale alma işleri felan çok basit bazıları için,büyük ihaleler 3 kişi etrafında döner durur.

Yorum

• Renktaşlar sanırım hibrid çimde süreç şöyle işliyor. Sahaya serilecek normal rulo çim+ rulo çimin içine özel cihazla(20cm derine ) dikilen hibrit çim. Şu aşamada rulo çimin düz bir arazide ekilmesi büyümesi ve onun katlanarak stata serilmesi lazım ya,hah işte italyan firma muhtemelen o rulo çimin ekimi yapıyor.( yada yapılmıştır) . O çim büyüyp rulo olarak stata getirilp serilecek,ondan sonra hibrit(sentetik iplikler) rulo çimin içine 20 cm derine dikilecek.
                  Yani benim anladığım şu an rulo çimin yetiştirilmesi için italyaya sipariş verildi.konular karışmasın...
                  En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.06.2016, 17:35.

Yorum

• Koltuk dizilişi nasıl olacak karar verildimi?.
                    Karadenizli

Yorum

• Akıllı Stadyum çalışmaları Türkcell tarafından başlatılmış. Facebookta bir Turkcell çalışanı yer bildirimi yapmış stadda. Bu sponsorun da Türkcell olacağı anlamına gelir mi orasını bilemem. Bizimkilerin hükümet ile olan yakın ilişkileri ve aynı şekilde Türkcell'in de hükümete yakın oluşu bu ihitimali arttırıyor.

Yorum

• Stad isim hakkını turkcell alabilir fakat turkcellde olmaya bilir oranın internet 4.5g çalışma ve alt yapısını turkcell yapıyodur orası kesin fakat stad isim hakkı tamam turkcell dir diyemeyiz bence kesin olarak bekleyip görücez hayırlısı ve klube en çok parayı getiren olur inş.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burasi Türkiye. Burada hersey kendi adamina yaptirilir. Ihaleler falan faso fiso.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burasi Türkiye. Burada hersey kendi adamina yaptirilir. Ihaleler falan faso fiso.
                            Efendim söylediniz şey çok saçma hibrit çimi yapan türk firması yok zaten ihaleyi kim alırsa alsın anlaşılan firma ile yapılcak BJK nın stadınıda onlar yaptı referans var yabi başkan gitti gördü stadı biraz haksız eleştiri olmuş sanki ama söyledğiniz dogrudur yine bizim ülkede çohu işler böyle yürüyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu güzel Doğru mavi.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Efendim söylediniz şey çok saçma hibrit çimi yapan türk firması yok zaten ihaleyi kim alırsa alsın anlaşılan firma ile yapılcak BJK nın stadınıda onlar yaptı referans var yabi başkan gitti gördü stadı biraz haksız eleştiri olmuş sanki ama söyledğiniz dogrudur yine bizim ülkede çohu işler böyle yürüyor.
                                Canim benim cimi bizimkilerin yapmayacagini bende biliyorum. Türkiye'ye getircek olan araci firma kim onun adini ver bana bakim önce.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X