Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazıya şehir hastanesi ve raylı sistem gelecek miş. Bana kalırsa rayı gider hastanesi kalır .
    Tam aklımdan geçen de buydu.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• garaj ve hastane ancak trabzon zihniyeti ile açıklanabilecek mevzular. on numarasınız beş yıldızsınız.

Yorum

• Başkan daha yakın zamanda dememiş miydi; "ben trabzonda raylı sistemi göremem belki benden sonrakiler görür" gibisinden. Akyazıyı kapmak için bu kadar kısa sürede manevra yaptığına göre, ya insanları aptal yerine koyuyorlar ,yada sandığımızdan daha esnekler...

Yorum

• Evet fizıbıl olmadığını savunmuştu başkan önce 4 senede bitmeyen meydanda ki eski belediye binasının resterasyon işini bitirsin

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] renkdaşım birşey sormak istiyorum. Bu tribün mesafeleri diğer takımların tribünlerinle kıyaslarsak durumumuz nedir?
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] renkdaşım birşey sormak istiyorum. Bu tribün mesafeleri diğer takımların tribünlerinle kıyaslarsak durumumuz nedir?
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @selcuk renkdaşım birşey sormak istiyorum. Bu tribün mesafeleri diğer takımların tribünlerinle kıyaslarsak durumumuz nedir?

bizde
                maraton: 8.5 m

Kale arkası: 10 m

fb:akyazi stadi s.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.06.2016, 12:13.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• euro2016'da en güzel stad bordeaux stadı. hem mimari olarak hem de iç görüntü olarak
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    euro2016'da en güzel stad bordeaux stadı. hem mimari olarak hem de iç görüntü olarak
                    Sanırım tasarımı bize önerilmişti:

Şu an yapılan stadı beğenmeyen biri olarak bu stadı çok sevmiştim.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Karadeniz bu stadi yerdi

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karadeniz bu stadi yerdi
                        Daha sen dur, Karadeniz neleri yiyecek de...

Yorum

• SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİNDE SONA GELİNDİ

Mali yönden zor günler geçiren Trabzonspor’da yönetim, kulübün gelirlerini artırmak için farklı projeler üretmeye çalışıyor. UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle hareket alanı dar olan bordo mavililer, yapımı devam eden Akyazı Stadı’nın isim hakkından gelecek gelirin yanı sıra farklı projeleri de ortaya koyarak gelirlerini yükseltmeyi hedefliyor. Akyazı Stadı’nın isim hakkı için yapılan sponsorluk görüşmelerinde sona gelindiği, önümüzdeki hafta içerisinde görüşmelerin olumlu sonuçlanacağı öğrenildi.

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)

Bir kac aydir sponsor yakinda aciklanacak diyorlar bakalim gelecek hafta ne olacak...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bordonun stadına benziyor baya çatısı çok güzel göürünyor
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadeniz bu stadi yerdi
                              mevcut olana torpil mi geçecek?
                              Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mevcut olana torpil mi geçecek?
                                mevcut olanin sagi solu acik degil ve suyun uzerinde durmuyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X