Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şahsen ben ismin ne olacağına takılmıyorum sponsorun adı gelsin örnek veriyorum. Adidas Trabzon Stadyumu vs. benim için makul Arena imiş Park'mış bilmem neymiş bunların ne önemi var ki?
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende Arena olmasini istiyorum. ne olacak simdi? gereksiz konulara girmeyelim. Bastan beri Arena deniyor simdi degisikliye ve kafa karistirmaya gerek yok.. Park isteyenler gitsin cocuk parkina ...
      Burada herkes fikrini dile getiriyor, yorum yapıyor. Mesajınızdaki sertlik düzeyini aşağıya çekmenizi rica ediyorum.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Diş cepheyi hiç sevmedim hiç içime sinmiyor...
        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Trabzon ve Trabzonspor'la özdeşleşmiş isimdir Hüseyin Avni Aker.Hiç bir bedeli de yoktur o ismin.İstanbul kulüplerine öyküne öyküne sıradan bir kulüp olduk.Bu kafayla da bişey olacağımız yok.Herhangi bir siyasetçinin ismini bile verseler o stada hazmedecek yüzbinlerin yaşadığı bir kent Trabzon.Kimsede demiyor ki Hüseyin Avni Aker ismi neyinize batıyor.Yemişim Arenasını Marenasını.İsmi ne olursa olsun Trabzonspor'un stadının ismi benim için hep Hüseyin Avni Aker olacaktır.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadin cevresini canli tutmanin tek yolu AVM dir, sozune tam zit bir yorum yapmam gerekirse, avm nin oldugu hicbir yere ben gitmem mesela.. Olmasin demiyorum, olsun ama Trabzonda gayette guzel bir yerde var zaten. Isteyen oraya gitsin. Amerikada yasiyorum, oyle her sehirde 3 5 avm bulamazsiniz. Her sehirde bir yada en fazla iki avm vardir. Millet manyakmi isi gucu yok avm ye gidecek. Kizacaksiniz bana ama kizmayin, gercegi soyluyorum, ulkemiz Amerika gibi ulkelerden 150 sene geriden geliyor.. Bak bu yorumu 3 ay sonra temelli olarak donecek olmama rahmen yapiyorum. Gerisini dusunmek size kalmis, lakin zamaninda bende cok dusundum.
            Yok kardeş 150 sene değil 1500 sene geriden geliyoruz hatta milat bizde 2000 de başladı. Bu kadar ülkeni kötüleme be 150 sene önce ülken Dünya'daki en geniş 4-5 devletten biriydi ve hala güçlüydü. Abd de avm yokmuş bilmem ne he abd liler salı pazarı kuruyor Her yerde karşılıksız dolar basıp Tüm Dünya nın hakkını kendi ülkesinde tüketen ABD yi savunan mesajların çok itici...

Yorum

• Coliseum of Emirates

Bu nasil??

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon ve Trabzonspor'la özdeşleşmiş isimdir Hüseyin Avni Aker.Hiç bir bedeli de yoktur o ismin.İstanbul kulüplerine öyküne öyküne sıradan bir kulüp olduk.Bu kafayla da bişey olacağımız yok.Herhangi bir siyasetçinin ismini bile verseler o stada hazmedecek yüzbinlerin yaşadığı bir kent Trabzon.Kimsede demiyor ki Hüseyin Avni Aker ismi neyinize batıyor.Yemişim Arenasını Marenasını.İsmi ne olursa olsun Trabzonspor'un stadının ismi benim için hep Hüseyin Avni Aker olacaktır.
                Yılda 20 milyon tlcik ver sadece senin için değil hepimiz için Avni aker olarak kalsın..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yılda 20 milyon tlcik ver sadece senin için değil hepimiz için Avni aker olarak kalsın..

olur olur tlciklerle başarıyı yakalarsın.150 trilton borçla alıp 300 trilyon transfere harcayıp borcu 500 trilyona çıkaran İHO sığırı ile kümede zor zar kaldın.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olur olur tlciklerle başarıyı yakalarsın.150 trilton borçla alıp 300 trilyon transfere harcayıp borcu 500 trilyona çıkaran İHO sığırı ile kümede zor zar kaldın.
                    Senin kulübün başında çoban değil Usta olduğundan ve oluşturulmaya çalışılan sistemden haberin yok sanırım.. neyse Usta var panik yok.. gücümüz yettiğince destek olalım da stad ismi çok da f i f i..

Yorum

• kale olsun arena yerine, seklide musait

Yorum

• Tankyazı stadı

Yorum

• 33. ve 34. Membran - 06/06/2016

bu arada bugün yine turkcell haberleri cikti

En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.06.2016, 06:21.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadin cevresini canli tutmanin tek yolu AVM dir, sozune tam zit bir yorum yapmam gerekirse, avm nin oldugu hicbir yere ben gitmem mesela.. Olmasin demiyorum, olsun ama Trabzonda gayette guzel bir yerde var zaten. Isteyen oraya gitsin. Amerikada yasiyorum, oyle her sehirde 3 5 avm bulamazsiniz. Her sehirde bir yada en fazla iki avm vardir. Millet manyakmi isi gucu yok avm ye gidecek. Kizacaksiniz bana ama kizmayin, gercegi soyluyorum, ulkemiz Amerika gibi ulkelerden 150 sene geriden geliyor.. Bak bu yorumu 3 ay sonra temelli olarak donecek olmama rahmen yapiyorum. Gerisini dusunmek size kalmis, lakin zamaninda bende cok dusundum.
                            Tabiki küçük bir şehirde iki tane avm fazla ama biz her tarafı avm dolduralım felsefesi yapmıyoruz zaden takıma para kazandıracak başka bir şey aklına geliyorsa o olsun ama lunapark hayvanat bahçesi sanat galerisi de orada para kazandırmayacağını hepimiz biliyoruz
                            Farklı tarzda bir şey olabilir ama bir şekilde insanları oraya çekmek lazım
                            @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabiki küçük bir şehirde iki tane avm fazla ama biz her tarafı avm dolduralım felsefesi yapmıyoruz zaden takıma para kazandıracak başka bir şey aklına geliyorsa o olsun ama lunapark hayvanat bahçesi sanat galerisi de orada para kazandırmayacağını hepimiz biliyoruz
                              Farklı tarzda bir şey olabilir ama bir şekilde insanları oraya çekmek lazım
                              Trabzon öyle kücük bir sehir degil, ayrica yilda 3 milyona yakin turist gören bir kent.

akyazinin derecik, akcaabat ve Trabzonun arasi bir noktada olusuda foruma karsi önemli bir avantaj...

Trabzon'a bu yıl gelen turist sayısı açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla Trabzon'da gerçekleştirilen Trabzon Turizm Stratejisi ve Eylem Planı toplantısında şehre gelen turist sayısı açıklandı Toplam turist sayısı 2 milyon 869 bin 257 olarak açıklanırken yerli turist sayısının 790 bin 682 olduğu ifade edildi. Trabzon'da 39 otel işleme belgeli otel sayısının olduğu açıklanırken 1 5 yıldız, 8 4 yildiz, 20 3 otel hizmet verdiği açıklandı. Öte yandan Trabzon'a 410 bin arap turist gelirken Sumela Manastiri'na 625 bin turistin ziyaret etti kaydedild
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.06.2016, 09:00.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                33. ve 34. Membran - 06/06/2016

bu arada bugün yine turkcell haberleri cikti

Vodafone ve TT var, sıra Turkcell'de.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X