Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• La grayruk ortaluğu üc makina bi celiği koyamadık hahahaha

Mithat Turgut, Murat Türk, Uğurcan Bülbül ve 15 diğer kişi bunu beğendi.
    Yorumlar

Mehmet Fil Ula dalga gecma is yap������

· 20 saat

Murat Bayraktar İş bizi bozar böyle iyi

· 20 saat

Mehmet Fil Kime cektin azcik calis o stad yetismezse gorusuruz artist..
    · 20 saat

Murat Bayraktar Abi yetişmeyeceğinin garantisi varda yetişirmi onu bilemm

öncelikle bu şekilde kopyaladığım için kusura bakmayın. şunu söylemek istiyorum: fotoğrafı çeken arkadaş sanırım vinç operatörü. işini ne kadar ciddiye aldığı ve yaptığı yorumları göstermek istedim. umarım hepsi şakadır. zira şakaysa hiç komik değil
    En son grisakall tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 13:45.

Yorum

• Tavanda alçıpandan yapılmış TS logosu için; daha üzerine alçı ve saten gelecek. Gerçek şekil ancak o zaman ortaya çıkar.
      Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O derece ekstra maliyet mi yani, bu kadar paranın harcandiığı bir projede eklenemez miydi o da

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        şöyle söyliyeyim maç oynanmadığı günler full açık olmalı zaten kar yağışı ve yoğun sağanak yağış varsa maç günü kapatılır sadece. hem zemin yoğun hava şartlarından korunmuş olur hemde futbol kalitesi üst düzey olur. sonradan eklenebilecek şekilde raylı sistemle 2 adet cam plaka ile çözülür sonradan. trabzon gibi bi yerde şart bu sistem

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://www.youtube.com/watch?v=JdceeytnA7Y#t=16
          krasnodar 36bin kapasiteli yeni statı. çatı ile tirbün arasındaki boşluğu komple led pano yapmışlar. harika bir görsel oluşmuş.

statımızla ilgili uzun süredir aklımda olan bir fikir vardı bu videoyu izledikten sonra yapılabilir olduğunu daha iyi anladım o da şu;
          malum statımızın ambulans çıkışları bir hayli büyük ve bu durumdan bir çoğumuz muzdarip. diyeceğim o ki, söz konusu ambulans çıkışlarına led reklam panaları konulabilir mi sizce? yada bunu yönetime iletebilir miyiz.
          Şu bizim stada uygulansa yapılacak olası yorumlar ;

Çatı havada gibi duruyor güzel olmamış.
          Stadın içinde uçağın ne işi var olmamış.
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

krasnodar 36bin kapasiteli yeni statı. çatı ile tirbün arasındaki boşluğu komple led pano yapmışlar. harika bir görsel oluşmuş.

statımızla ilgili uzun süredir aklımda olan bir fikir vardı bu videoyu izledikten sonra yapılabilir olduğunu daha iyi anladım o da şu;
            malum statımızın ambulans çıkışları bir hayli büyük ve bu durumdan bir çoğumuz muzdarip. diyeceğim o ki, söz konusu ambulans çıkışlarına led reklam panaları konulabilir mi sizce? yada bunu yönetime iletebilir miyiz.
            efsane olmuş ..
            Ancak şöyle bir durumda var bu kadar fazla elektronik aksan (led panolar, ışıklar, videolar , küçük ekranlar vs.) futbol stadlarına değilde basket salonlarına daha cok yakısıyor
            61

Yorum

• Vay anasini o nasil
              bir led teknolojisidir.. adamlar cag atlamis
              u will need justice at the end..

Yorum

• şöyle içerden kameranın konulacağı apartman gibi olan yerden fotoğraf çekipte koyabilicek yok mu ? stadın içerden kamera açısından nasıl göründüğünü merak ediyorum

Yorum

Paylaşım için saol. Efsane olmuş diyebilirim. Alacağı reklamlardan kısa zamanda parasını çıkaracaktır.

TOKİ yada yüklenici firma bu tür yenilikleri yapmak istemiyor olsa bile kulüp kendi belirleyeceği bir miktar bütçeyle beraber yapabilir. Bu bir kenara; çatı led lambalarla (bir çok farklı renkte) aydınlatılacak mı? hala endişelerim var. Geçmişe yönelik mesajları da okudum ama resmi bir açıklama yok. Fotoğraflarda da çatının herhangi bir yerinde bırakılan kablo, aydınlatma sistemi filan görmedim. Belki LED sistemler daha değişiktir bilemedim?

Görünen o ki hem taraftar hemde "kulüp" olarak şuan yaptırabildiğimizi baskıyla yaptırmamız, yaptıramadığımız işleri de "kulüp" olarak bir bütçe ayırıp kendimiz yapmamız gerekiyor. Saçma sapan eleştiriler dışında diğer tüm yapıcı eleştirilerin baskı unsuru olduğunu unutmamak lazım. Hem TOKİ'ye, hem kulübe.
                  Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Krasnodar'ın stadyumundaki o LED kısım, komple LED duvar. Adamlar beton üstüne LED ekran montelemediler Vodafone Arena'daki gibi mesela. Direkt LED duvar yaptılar.
                    ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      La grayruk ortaluğu üc makina bi celiği koyamadık hahahaha

Mithat Turgut, Murat Türk, Uğurcan Bülbül ve 15 diğer kişi bunu beğendi.
                      Yorumlar

Mehmet Fil Ula dalga gecma is yap������

· 20 saat

Murat Bayraktar İş bizi bozar böyle iyi

· 20 saat

Mehmet Fil Kime cektin azcik calis o stad yetismezse gorusuruz artist..
                      · 20 saat

Murat Bayraktar Abi yetişmeyeceğinin garantisi varda yetişirmi onu bilemm

öncelikle bu şekilde kopyaladığım için kusura bakmayın. şunu söylemek istiyorum: fotoğrafı çeken arkadaş sanırım vinç operatörü. işini ne kadar ciddiye aldığı ve yaptığı yorumları göstermek istedim. umarım hepsi şakadır. zira şakaysa hiç komik değil
                      Ağzına sağlık bende yapicaktim da mobildeyim diye yapamadım işte işin nasıl takip edildiği kimler tarafından ne şartlarda yapıldığını görmemiz için büyük fırsat yazıklar olsun bjk stadı kaç sene sürdü böyle birşey olMadi stad bitmez dedi diye adamı işten çıkardılar bizimkilerde dalga geçiyorlar ne diyebilirizki demekki adamların keyfi yerinde
                      Trabzonspor

Yorum

• Krasnodar stadinin en güzel yani o LED kisim degil diş dizayn müthis.

FC Krasnodar Location: Krasnodar, Krasnodar Krai, Russian Federation Rumours: Capacity: 30,000 with opportunity to reach 40,000 Features: Sliding roof Start of construction: November/December 2011 Year: 2014 Companies in tender for making a stadium project: 1) "Botta Management" with...
                        En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 16:35.
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• Muharrem Usta : "Çim hybrid oluyor ama yetmez. Çimin altında havalandırma, ısıtma, suyu emme gibi 10 milyon tl masrafla yapılan sistem var."

Gespräch zeigen0 Retweets0 Gefällt mir

Muharrem Usta : "Stadın ihalesinde bildiğimiz plastik koltuk vardı. Bunu değiştirip ultra 1. sınıf koltuğa dönüştürdük."

Yorum

• Aha buda Samsun inşaat. Çok mükemmel çalışıyorlar maşallah. FB alıntı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Başkan artık hiç sponsorluktan bahsetmiyor, bu konuda fikri ya da bilgisi olan var mı? Başkan'ın bahsettiği UEFA'dan men yememek için gereken para ancak ve ancak sponsorluktan gelebilir.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 17:19.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan artık hiç sponsorluktan bahsetmiyor, bu konuda fikri ya da bilgisi olan var mı? Başkan'ın bahsettiği UEFA'dan men yememek için gereken para ancak ve ancak sponsorluktan gelebilir.
                                herseyin aciklanmasini tatiksel bir tarih secildigini son kez aciklamisti

--------------------------------------------------

koltuklarin halen siparis edilmedigini söyleyen isci kaldimi santiyede
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X