Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soyunma odası bana göre olmamış tabi şu an görüntü çok kabataslak ama koltuk bordo olmalıydı bence ve logo kısmıda sadece logonun mavi kısmıyla orada olmalıydı rakip takıma kasvetli bir görüntü vermesi bizimkilereyse burası bizim yerimiz izlenimini vermesini isterdim ama ne yazık ki sıradan olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Beşiktaşın soyunma odaları böyle, her ne kadar geniş açıdan olmasada fikir edinmek açısından paylaşayım dedim.

Bana göre en önemli ve güzel detaysa bu, kendi soyunma odamıza buna benzer bir görsel konabilir. Tarihimizi özetleyecek aynı şekilde rakip soyunma odasına da tarihimizle ilgili çarpıcı bir slogan olsa etkili olur diye düşünüyorum.

Bursaspor

Dünyadaki örnekler ise;
      Barcelona

PSG

Bayren Münih

Juventus

Man. City

En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 02:59.

Yorum

• tekli koltuklardansa diğer örnekler daha iyi duruyor.

Yorum

• bernabeu
          liverpool

wembley
          corinthians
          maracana

lüks bisey istedigim yok
          sadece 1-2 renk ic acici, zihnin takima konsantre edilmis bir oda
          okadar zor degil

son 3 favorilerim
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 03:47.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Via@DrBaykan61
            Hiçbir özelliği olmayan kolktuk tasarımının sahibi kimse tebrik etmek lazım...
            Renk bizim rengimiz değil. sağ ve sol taraf daha şimdiden çökmüş iç demirler çıktı çıkacak.

İşi bilmediğiniz gibi zevk sahibi bile değilsiniz.

Ayrıca koltuk şart değil. Bak Real Madrid'e, bak Juventus'a, bak Bayern'e

Şu rezil düşünce tarzından ne zaman vazgeçeceğiz ? Ya sabır....

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bernabeu
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• koltuklara neden takıldınız anlamadım ... güzel diye paylaştığınız romanın odasında da bir benzeri kullanılmıştı. ikincisi doğru düzgün aydınlatması yapılmamış boya badanası bitmemiş bir yeri bukadar boş bir şekilde eleştirme becerinize de saygı duyuyorum ... led takılmadı diye laf diyenler realin barçanın ve diğer kulüplerin oda resimlerine bakın acaba neye benziyor onlar ... boşluktan ne yapacağınızı şaşırdınız ya ... neyi nasıl eleştiririmin peşine düştünüz. daha inşaat halindeki bir odayı bile ayırt edemiyorsunuz kafanızda durumu idrak edemiyorsunuz ama o kafada nasıl okadar negatif ve olumsuz hayali kura biliyorsunuz şaşıyorum ... yazık ya ...
              En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 09:42.
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Akyazı spor kompleksini bütün olarak değerlendirirsek ne kadar büyük bir proje olduğu anlaşılacaktır. Teklif ettiğimiz futbolculara tesislerimizi ve stadımızı gezdirdiğimizde büyük bir etki bırakacağımız kesin. Nitekim futbolcunun şehirden çok zamanı tesislerde geçiyor. Bu sebeple Ersun Yanal ın bir önceki yönetimden talebi doğrultusunda antrenman sahalarında ve tesis de bazı değişikliklere gidilmişti. 7 adet saha yapılacaktı 2 si sentetik 5 i ise normal çim olacaktı.

Ersun hoca istediği şekilde revize edilen tesisi ve stadı kullanan kişi olacak.
                En son sarman61 tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 09:55.
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Çöp takıma boş yatırım . Buraya harcanan para daha iyi değerlendirilebilirdi .

Yorum

• Koltuğun kendisi ve rengi dışında beni rahatsız eden bişi yok çünkü stadı teslim aldıktan sonra o ince dokunuşları mutlaka yapacaktır yönetim,harika bir görüntü oluşacaktır,ondan benim şüphem yok,canımı sıkan otobüs koltuğu ve rengi.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Soyunma odasında kullanılan koltukları beğendim. Tavan ve duvarlara bir kaç rötuş yapılabilir devir işleminden sonra.

Yorum

• soyunma odası fotograflarından sonra yıne olumune eleitirilier gelmiş. acaba diyorum taraftar Ersun hoca ile başlayan bu dönüşüme gerçekten sabredebilecek mi ? Bir fotoğraf üzerinden koltukta saatlerce oturmuşcasına bilgiç yorumlar çıkınca ürküyor insan.

Elbette ki zevkler ve renkler tartışılmaz. Sonuçta orası soyunma odası sadece futbolcular kullanacak taraftar neden bu kadar sahiplenip kendi zevkine göre döşemeye çalışıyor onu da pek anlamıyorum ama benim dikkatimi çeken asıl şey soyunma odalarının bu kadar erken yapılması. Demek ki stadyumun içinde işler bayağı bir ilerlemiş. vodafone arena da 1 hafta kala soyunma odaları kaba sıvayla duruyordu. Bu çalışma temposuyla yeni sezona sorunsuz yetişir inşallah.
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          soyunma odası fotograflarından sonra yıne olumune eleitirilier gelmiş. acaba diyorum taraftar Ersun hoca ile başlayan bu dönüşüme gerçekten sabredebilecek mi ? Bir fotoğraf üzerinden koltukta saatlerce oturmuşcasına bilgiç yorumlar çıkınca ürküyor insan.

Elbette ki zevkler ve renkler tartışılmaz. Sonuçta orası soyunma odası sadece futbolcular kullanacak taraftar neden bu kadar sahiplenip kendi zevkine göre döşemeye çalışıyor onu da pek anlamıyorum ama benim dikkatimi çeken asıl şey soyunma odalarının bu kadar erken yapılması. Demek ki stadyumun içinde işler bayağı bir ilerlemiş. vodafone arena da 1 hafta kala soyunma odaları kaba sıvayla duruyordu. Bu çalışma temposuyla yeni sezona sorunsuz yetişir inşallah.
                          Katılıyorum size.. Daha ne renklendirme, ne ışıklandırma, ne logo, ne montaj ne de yerleşim yapılmamışken dünya kadar eleştiri oluyor. Daha görünen tek şey koltuk modeli ve rengi, onu beğenmeyenlere bir şey diyemem ama odanın kalanı için yapılan eleştiriler tamamen sabırsızlıktır. Zira koltuğu da bizlerin değil teknik ekip ve futbolcuların beğenmesi gerekiyor. Kimse üzerine oturduğu şey için daha iyi top oynar diye bir şey yok. Önemli olan o odanın ışıklandırması ve yerleşimidir ama bunlar daha en ufak şekilde belli bile değil.
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bu durum hakkında aklıma bir film sahnesi geldi.
                            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Hayret stada asılan bayrak için ''bu ne biçim bayrak la'' diyen çıkmamış daha
                              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Koltuklar gerçekten kötü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X