Soyunma Odaları güzel fakat oyuncuları heyecanlandırıcak tarzda resimler konulursa çok iyi hava katılabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Toki'nin yaptığı bir soyunma odası olarak fena sayılmaz, gerekli düzenlemeler ancak biz stadı devraldıktan sonra yapılır ve sizi temin ederim en iyisini de yapar bu yönetim.
Başkan Yardımcımız Nevzat Bey'in yemeksepeti genel binasını tv de izleme fırsatı bulmuştum. İç dekorasyon olarak harikulade bir bina ve o binayı içselleştiren harika kendine özgü dokunuşlar vardı. Ve bunları direk olarak Nevzat Bey yaptırmıştı. Kendisi anlatıyordu.
Sözün özü her şey bence en iyisi olur, yeterki stadı bi devralalım.
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
ben gördüğümü söyleyeyim .
stadın iki kolonunun arasına 5 adet koltuk yerleştirilmiş .
görünüm tam anlamıyla rezalet . hatta iğrenç ötesi .
arkadaşın biri paok soyunma odasını göstermiş .
valla bakarken adamın içi açılıyor . kıskandım tek kelimeyle .
her yerinden kalite ve iyi işçilik fışkırıyor .
artı renk uyumunu da bir şekilde yakalamışlar .
bizimkinde de getir 5 koltuğu , koy kolonların arasına .
soyun, çık , fazla anlam yükleme mesajı verilmiş .
hatta sana verdiğim değer , iki kolon arası kadar denmiş .
ayrıca o nasıl bir renk seçimidir Allah aşkına .
şu forumdan 5 tane eleman toplasanız
size kasvetsiz , odayı karartmayan , insanın içini açan ,
açık renk bir sürü koltuk örneği gösterir .
hayır , kimi , nasıl zengin ediyorsunuz bilmiyorum ama
yap şu koltukları açık renk ,
kolonları alçıpanla veya başka bir malzemeyle güzelce kamufle et .
tabanı ve tavanı da koltuklara uyumlu bir şekilde dizayn et .
ondan sonra cehennemin dibine kadar yolunuz var .
size laf anlatacağız diye
ömrümüz çürüdü şerefsizim .
Yorum
-
30 küsür yıldır şampiyonluk kutlayamamış bir camiayız. Ama bir soyunma odasına bile bu kadar takılabiliyoruz, çok ilginç bence. (üstelik henüz bitmemiş bile) (ayrıca stadı yapan da devlet)En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 18:43.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben begenmedim, koltuklar disi bir albenisi yok
cok klasik, renkler sönük...
bu odada takim adrenalin depolanacak, ona göre daha agresif bir ic mimari beklerdimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gördüğümü söyleyeyim .
stadın iki kolonunun arasına 5 adet koltuk yerleştirilmiş .
görünüm tam anlamıyla rezalet . hatta iğrenç ötesi .
arkadaşın biri paok soyunma odasını göstermiş .
valla bakarken adamın içi açılıyor . kıskandım tek kelimeyle .
her yerinden kalite ve iyi işçilik fışkırıyor .
artı renk uyumunu da bir şekilde yakalamışlar .
bizimkinde de getir 5 koltuğu , koy kolonların arasına .
soyun, çık , fazla anlam yükleme mesajı verilmiş .
hatta sana verdiğim değer , iki kolon arası kadar denmiş .
ayrıca o nasıl bir renk seçimidir Allah aşkına .
şu forumdan 5 tane eleman toplasanız
size kasvetsiz , odayı karartmayan , insanın içini açan ,
açık renk bir sürü koltuk örneği gösterir .
hayır , kimi , nasıl zengin ediyorsunuz bilmiyorum ama
yap şu koltukları açık renk ,
kolonları alçıpanla veya başka bir malzemeyle güzelce kamufle et .
tabanı ve tavanı da koltuklara uyumlu bir şekilde dizayn et .
ondan sonra cehennemin dibine kadar yolunuz var .
size laf anlatacağız diye
ömrümüz çürüdü şerefsizim .
Konu farketmeden yaptığınız iç açıcı (!) , umut dolu (!) yazılarınızdan dolayı moralimin tavan yapmaması için engellemiştim siziBelki bi şeyler değişmiştir diye , belki bi olumlu yorum görürüm diye her seferinde açıp yine okuyorum , dayanamıyorum ama yok arkadaş
Bi insan bu kadar karamsar nasıl olabilir
Çevrenizdekilere Allah sabır versin .
Yorum
-
Küçücük bir oda , en berbatı dahi olsa şu odayı komple yenilemek kadrodaki en gereksiz topçulardan birinin yıllık maaşının 10'da birinden az tutar .
Bu kadar büyütmeye gerek yok , oda bitsin , sonra istenilen değişiklikler başkana iletilir , uygun görülürse de yapılır . Bunun için can sıkmaya gerek yok
Yorum
-
Stadı devralana kadar TOKİ'nin ihale ettiği proje doğrultusunda ilerlenecek. Resmi olarak bir revizyon efendime söyleyeyim keşif artışı vesair bir durum olmadığı sürece böyle olacak. TOKİ oraya bir stat yaptırıyor o kadar. GSGM'ye vereceği bir stat...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de stadın girişine bir yazı yazılmasından yanayım.
You will never walk alone tarzı.
Rakip okusun stada girerken, titresin, o tarz. Adı Avni Aker olsa hazırdı bile. "Fırtınanın kopacağı yerde Avni Aker'desin"
Adı uysa bu da uyarlanabilir.
Öyle bir şey işte.
Yorum
-
İlk olarak berit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazarsan yaz iki haftada 13 gol yemiş bunun 6' sı kendi sahanda. Bunlar tırışkadan hikayeler takımın her açıdan iyiyse gider 100 bin kişi önünde barcelonayı 85 bin kişi önünde r.madridi bile yenebilirsin. Bunun için kendimizi hurafelerle içi boş şeylerle avutmayalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum