Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece membran işiyle uğraşsalar 3 günde biter o.
    Daha çok işi var.Çatı montajında destek amaçlı konulan direkler duruyor daha.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar esli projede kenarlar havuz şeridindeydi,yine o şekildemi yoksa iptalmi ???
      Şu an için iptal fakat istenirse sonradan yapılabilir, çok zor bir şey değil.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar esli projede kenarlar havuz şeridindeydi,yine o şekildemi yoksa iptalmi ???
        Anlatarak kimseyi ikna edemedim resimde görülen otopark artık kullanılmayacak anayolun ağaçlık kısmın altına kapalı yapılamaz mıydı böylece bu çirkin görüntü ortadan kalkar o alanda kazanılmış olurdu
        @ okşoholu

Yorum

• [MENTION=30542]oksoholu[/MENTION]

Size katılıyorum. Daha bu durumu ben de ifade etmiştim.

Açık araç parkı çok büyük alan kaplıyor. Bu kadar büyük yapılmasına gerek yoktu.

1/4 oranında daha az kaplayacak şekilde katlı otopark sistemi denenebilirdi.

Bu kadar değerli bir araziyi bu şekilde heba etmek hiç ama hiç doğru değil...

Yorum

• Düzeltme: İki mesaj çıkmış.
            En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 16:19.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlatarak kimseyi ikna edemedim resimde görülen otopark artık kullanılmayacak anayolun ağaçlık kısmın altına kapalı yapılamaz mıydı böylece bu çirkin görüntü ortadan kalkar o alanda kazanılmış olurdu
              İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @oksoholu

Size katılıyorum. Daha bu durumu ben de ifade etmiştim.

Açık araç parkı çok büyük alan kaplıyor. Bu kadar büyük yapılmasına gerek yoktu.

1/4 oranında daha az kaplayacak şekilde katlı otopark sistemi denenebilirdi.

Bu kadar değerli bir araziyi bu şekilde heba etmek hiç ama hiç doğru değil...
              500 araclik kapali otopark var ihalede

kapali otopark fore kaziklar üzerine insaat edildiginden pahali oluyor

ilerde avm yapilirsa acik otoparkin oraya yapariz, kapali otoparkli, bi farki olmaz
              yine arsayi kullanmis oluruz

büyük vinc son kösede resimde
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 14:37.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                500 araclik kapali otopark var ihalede

kapali otopark fore kaziklar üzerine insaat edildiginden pahali oluyor

ilerde avm yapilirsa acik otoparkin oraya yapariz, kapali otoparkli, bi farki olmaz
                yine arsayi kullanmis oluruz

büyük vinc son kösede resimde
                Abi bu fotoğraf eski galiba kapalı tarafındaki membran sayısı daha fazla şuan.

Yorum

• Trafiğin gidiş yönünde mesela Rize istikametine gideceksiniz (dağ tarafı) sağ tarafta, Giresun istikametine gidecekseniz (stad tarafında) otoparklar yapılsa stada girişlerde otobanın altından yaya olarak sağlansa daha iyi olmaz mıydı ? açılan arazi başka şekilde de değerlendirilebilirdi. Planlama planlama...
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• hafta sonu rize geldim dönüşte otobüs camından akyazı görününce otobüsteki insanların kafaları hemen hemen hepsi aynı orantıda müzeye gelirsinde ortada duran şaheserin etrafında ona hayranlıkla bakar gibi stadı döndük ve yolumuza devam ettik.Anladımki akyazı trabzonun bence en önemli simgesi vede konum itibari ilede çok güzel bir yerde stadında ismi gibide AK olması müthiş aynı formalarımız gibi bembeyaz vede tertemiz stadın özellikleri şöyle böyle onlar bence ikinci planda TRABZONSPORUMUN yazgısı AKYAZI ........

Yorum

• Kombınelerle alakalı hala bır açıklama yok.Arkadas ne zaman çıkacak fıyatı ne olacak soylesınlerde ona gore kendımızı hazırlayalım.Uçaklı kombıne buyuk ıhtımal 1500-2000 lıra arası olur.Şak dıye çıkarıp vermemız zor olabılır.Versınler şu tarıhı ona gore vazıyet alalım

Yorum

• Şu forumda hala sadece resimlere bakabilecegimiz bi thread acılmadı
                        Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu forumda hala sadece resimlere bakabilecegimiz bi thread acılmadı
                          Kaç defa dedik kimse dinlemedi!

ama twitterda instagramda günlük paylaşan arkadaşlar var onları takip edebilirsiniz.

Benim bildiğim https://twitter.com/Samet_Karadeniz https://twitter.com/yalevent61 bu adreslerde günlük resim paylaşılıyor özellikle https://twitter.com/yalevent61 evi orda sağolsun sabah akşam gelişmeleri aktarıyor.

Kaç membran takılmış nerelerde çalışma var buradun takip edebilirsiniz.

Maalesef bu konuda klüp çok amatör beğenmedeğimiz İHO yönetiminde Erol Ağaoğlu arada bir paylaşıyordu,Şuan da yeni yönetimde Akyazıdan sorumlu yöneticinin maalesef taraftar ile böyle bir iletişimi olmadı henüz.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu forumda hala sadece resimlere bakabilecegimiz bi thread acılmadı
                            Kaç defa dedik kimse dinlemedi!

ama twitterda instagramda günlük paylaşan arkadaşlar var onları takip edebilirsiniz.

Benim bildiğim https://twitter.com/Samet_Karadeniz https://twitter.com/yalevent61 bu adreslerde günlük resim paylaşılıyor özellikle https://twitter.com/yalevent61 evi orda sağolsun sabah akşam gelişmeleri aktarıyor.

Kaç membran takılmış nerelerde çalışma var buradan takip edebilirsiniz.

Maalesef bu konuda klüp çok amatör beğenmediğimiz İHO yönetiminde yönetici Erol Ağaoğlu arada bir paylaşıyordu,Şuan da yeni yönetimde Akyazıdan sorumlu yöneticinin maalesef taraftar ile böyle bir iletişimi olmadı.
                            En son tomislav tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 19:43.

Yorum

• Yorum

• mebranların 146 tane olduğu kesin mi çatının üzerine yerleştirilecek mebranlar büyük yani üçgenlere göre tek parça olacaksa eğer o kadar yoktur gibime geliyor
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X