Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yapılırsa yapılsın tartışılacak zorlamayalım bence.tek bordocular var fırtına tasarımcılar var iki renkçiler var.roninin attığı garip şeyi sevende var.hayırlı olsun ne olursa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Prekastların siyaha boyanması ve koltuk dizilimi ona göre yapılırsa nasıl olur acaba?
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bakın ne buldum Bi de adamlar çalışmıyor dersiniz.
        Fotoğraf 2012'den.. 550470_10150999390291815_1477798228_n.jpg
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ey gidi günler, gözlerim yaşardı yeminlen. Hatta hatırlıyomusunuz aylarca fizibilite çlışması için küçücük bi taka beklemişti orda
          En son kasila61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 16:14.
          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Koltuk renklerinin tartışılmasının önüne geçmek için yüklenici firma 5 sıra 2 farklı tip koltuğun örneğini yapabilir. Sonuçta montajlanıp, tekrar sökülebilen bir şey. Mevcut durumda koltuk renginin nasıl duracağını çatı tamamen kapanmadan tahmin etmek biraz zor. Işık durumu, mimarı yapı vb. bir sürü görüntüyü değiştirebilecek unsur var. Bir de insan zevki tabii. Koltuk renklerinin bu kadar önceden belirlenme sebebinin üretime ayıracakları zamandan dolayı olduğunu düşünüyorum.

İnsanın yaşadığı yeri cennete dönüştürmesi kendi elinde. Akyazı Arena tamamen bittiğinde asıl iş başlıyor. Sonuçta her yüklenici firma kar edebilmek için iş yapar. Trabzonspor yönetimi ne kadar bastırırsa bastırsın yapabilecekleri sınırlı. Ellerinde teknik bir şartname var, adam şartnamede yazılı olanları karşılayıp, gerisine karışmayabilir. (siyasi baskılar bu durumu değiştiriyor) Önemli olan; firma geçici kabulü verdikten sonra kulüp ve taraftar olarak bizim ne tepki vereceğimiz. "Bunu yaptılar, bunu kullanalım" mı diyeceğiz, "bunu yaptılar, biz üzerine şunu da yapalım mı? mı diyeceğiz. Göreceğiz.
            Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nereye yaziyorsun? bende yardim etmek istiyorum.
              Muharrem usta twıtter hesabı Trabzonspor resmı hesabı
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nerden bilecez çok bilmiş bilmiş yazdığımızı? dumana ortaya başlığa yazanlara üstü kapalı konuşacağına isim verir yazarsın. delikanlıysan tabi.
                ne boş konuştun yaa. yaran varsa gocun. delikankılık da sana kalmamış.
                Delikanlılık dersini önce bi kendisi alsın. Her lafa atlamakla delikanlı olunmaz.
                Benim kime laf ettiğimi herkes biliyor.

Şu Ronin trollüne söyleyin kaşınmasın. Herşeye atlarsa canı sıkılır. Stad başladığında 3 yaşındaydı şimdi ergen olmuş ortamı gazlama derdine düşmüş.
                Beyin yaşı ilerlemiş olsa bu kadar ünlü olamazdı bu forumda. Yöneticiler şu veledi pistten almadılar maalesef. Korkup yorum silmene de gerek yok. Alıntılanan mesajdan ne yazdığın görünüyor Ben böyle troll görmedim.
                En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 19:17.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne boş konuştun yaa. yaran varsa gocun. delikankılık da sana kalmamış.
                    Delikanlılık dersini önce bi kendisi alsın. Her lafa atlamakla delikanlı olunmaz.
                    Benim kime laf ettiğimi herkes biliyor.

Şu Ronin trollüne söyleyin kaşınmasın. Herşeye atlarsa canı sıkılır. Stad başladığında 3 yaşındaydı şimdi ergen olmuş ortamı gazlama derdine düşmüş.
                    Beyin yaşı ilerlemiş olsa bu kadar ünlü olamazdı bu forumda. Yöneticiler şu veledi pistten almadılar maalesef. Korkup yorum silmene de gerek yok. Alıntılanan mesajdan ne yazdığın görünüyor Ben böyle troll görmedim.
                    Ertan51 renkdasimizi beni uyardığı için sildim .korkmak bizim lugatta yer almaz.uzatma

Ayrıca eski geçmiş sayfalara bak ne kadar faydalı bilgiler paylasmistim.ayıp yani emeğime saygısızlık.
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 19:55.

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ey gidi günler, gözlerim yaşardı yeminlen. Hatta hatırlıyomusunuz aylarca fizibilite çlışması için küçücük bi taka beklemişti orda

"çalişmalar devam ediyor"
                      En son kayyum61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 20:01.

Yorum

• Bizim stad koltuk mimarisiyle spartakın stadına benziyor sanki sizce spartak stadı nasıl?

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim stad koltuk mimarisiyle spartakın stadına benziyor sanki sizce spartak stadı nasıl?

Spartak stadı görüldüğü gibi tek renk koltuk.ve maraton ve kale arkalarında loca saçmalığı yok.catimiz daha iyi onlarınki daha yukarıda. Locali trubunlarimizde benziyor.

Yorum

• 2016-04-16 20.39.29.jpg
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]9006[/ATTACH]
                              çok güzel olmuş. bir kale arkasına mavi tarafa, yani sadece alt kata amblem yapılabilir.diğer taraflara sponspor ve trabzonspor yazıları yazılır.bordonun etkisi çoğaltılır.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer bordo mavi yapılması allahın bir emriyse sayın başkanım usta böyle yap .tam carisma.
                                bencede bu olmalii çok modern ve klasik ayrica farkli hepsi bir arada

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X