...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Se7en tarafından gönderildiStad yeni sezona yetişecektir. Gördüğüm kadarıyla çalışmalar hızlandı.
Stadın dolması mevzusunda ise ben Muğla'dan kombine alıp 2 haftada bir Trabzon'a gelmeyi düşünüyorsam.
Bir zahmet Trabzon'da yaşayanlar kıçını kaldırıp maça gitsinler.
Ben isterim ki Anadolu'nun en büyük takımımın tam destekçisi Trabzon'daki renktaşlarımız bu yakıştırmayı sözde bırakmayıp, yol gibi bahanelere sığınmadan maçlara giderler umarım. E bi zahmet de gitmeliler..Eğo ime asin Trapezunte..
Yorum
-
bakın şimdi abiler kardeşler
trabzonspor büyük takım.bir antep kayseri gibi değil.
mesela söyle düşünelim. 5 buyuk haric hadi konyayida sayalim.bu takimlarin evinde oynadigi maclarda iskeket taraftari vardir.özellikle 4 buyukler ilk 15 hafya kadar hedefden kopmamissa evinde %70 seyirci rahat toplar.fakat biz ve gs alışık olmadığımız şekilde erken koparsak sezon sonuna kadar boş tribüne oynarız. Çünkü taraftar bu durumlara alışık değil ve hedefsiz maçlara gitmez.küçük takımları düşünelim. onlar alışık olduğu için futbol onlar için ilk ve son beş hafta için geçerlidir. .
şimdi Akyazı tahminen ilk 5 hafta full dolar.sebebide takıma olan desteğiyle değil. sırf stadı görmek için. ha takım iyi giderse yıldız transferleri olursa bence en az 25 bin seyirci ortalama yakalar.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Se7en tarafından gönderildiStad yeni sezona yetişecektir. Gördüğüm kadarıyla çalışmalar hızlandı.
Stadın dolması mevzusunda ise ben Muğla'dan kombine alıp 2 haftada bir Trabzon'a gelmeyi düşünüyorsam.
Bir zahmet Trabzon'da yaşayanlar kıçını kaldırıp maça gitsinler.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakın şimdi abiler kardeşler
trabzonspor büyük takım.bir antep kayseri gibi değil.
mesela söyle düşünelim. 5 buyuk haric hadi konyayida sayalim.bu takimlarin evinde oynadigi maclarda iskeket taraftari vardir.özellikle 4 buyukler ilk 15 hafya kadar hedefden kopmamissa evinde %70 seyirci rahat toplar.fakat biz ve gs alışık olmadığımız şekilde erken koparsak sezon sonuna kadar boş tribüne oynarız. Çünkü taraftar bu durumlara alışık değil ve hedefsiz maçlara gitmez.küçük takımları düşünelim. onlar alışık olduğu için futbol onlar için ilk ve son beş hafta için geçerlidir. .
şimdi Akyazı tahminen ilk 5 hafta full dolar.sebebide takıma olan desteğiyle değil. sırf stadı görmek için. ha takım iyi giderse yıldız transferleri olursa bence en az 25 bin seyirci ortalama yakalar.Eğo ime asin Trapezunte..
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle Muğla dan atıp tutmaya olmuyor bu işler. trabzonda yaşayanlar senin gibi düşünmez. sen takıma hasretin. o yüzden böyle konuşuyorsun. gel trabzona yerleş 3.4 maçtan sonra bikarsin.özellikle şimdiki ortamdaŞampiyonluk önemli değil, senin bu adaletsiz ülkede vermiş olduğun mücadele yeter.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle Muğla dan atıp tutmaya olmuyor bu işler. trabzonda yaşayanlar senin gibi düşünmez. sen takıma hasretin. o yüzden böyle konuşuyorsun. gel trabzona yerleş 3.4 maçtan sonra bikarsin.özellikle şimdiki ortamda
Yorum
-
İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bir kere Konya'yı ayrı tut. Onlar hep hani şu benim ikinci takımım muhabbetini yapan tiplerden. Stadları bu sene doluyorsa hem yeni olduğundan hem de bu sene takımları iyi olduğundan.
İlk olarak Se7en tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen zaten Trabzonluyum. İşim gereği Muğla'da yaşıyorum. Trabzon'da maç kaçırmazdım. Bazıları gibi iyi gün taraftarı değilim.En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 19:10.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Yorum
-
Trabzon öyle bir sosyal yaşam merkezi bir kent kiii (!)
Stadyuma gidene kadar yapacak bir sürü aktivite vardır kesin.
Ya şuraya gene dönmek zorunda kalacam gene darlık bastı beni.
Gıybet, ego, kibrin başkenti ancak.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
"Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 2-0'ın rövanşında Wolfsburg'u konuk edecek Real Madrid, kritik maç öncesi saha boyutlarını değiştirdi.
Köşe gönderinden çekilen fotoğrafta saha çizgilerinin önceki maçın çizgilerinin dışında olduğu görülüyor.
FIFA kurallarında saha uzunluğunun 100 ile 110 metre, saha genişliğinin ise 64 ile 75 metre arası değişebileceği belirtiliyor."
Akyazı'da saha uzunluğu hangi ölçülerde yapıldı acaba ? Şu an ki ölçülerden 5-6 metre daha büyük yaparsak tribünlerin uzak kalması sorunu çözülmüş olur. En azından boydan ve enden 4 metre uzatsak kale arkası 8 metre, maraton 6,5 metre olur.
Tribünlerin yakın olması bir futbol stadının olmazsa olmazı. Akyazı'da bir çok eksik olabilir ama en önemlisi bu uzaklıklar. İngiliz statlarında bilindik statlardan en uzağı Emirates Stadı. o da bizimki gibi bir mesafe var 10 metre civarı. resim http://www.info-stades.fr/forum/ressources/image/483 Diğerleri hep 5 - 6 metre uzaklıkta. İngiliz statlarını farklı kılan en önemli şey.
Vodafone -
Kale arkası 8 metre, maraton 6 metre● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum..
mesela bu haftaki 6 bin seyircinin en az 3 bini stada yakın yerlerden arabasız gelmiştir...
altında arabası olmayan bence zor gider maça..
Yorum
-
Trabzon'da bir kısmının hayatı goygoy,Yavuz Selim yıkılacak diye ortalığı ayağa kaldırırlar 1 liraya 1461 maçını izlemeye gitmezler.
Avni Aker'de trafik oluyor,tribünler sidik kokuyor,yağmur yiyoruz diye ağlaşırlar,son model lüks stada uzak diye gitmezler.
Çözemedim bu goygoycu tayfayı.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da bir kısmının hayatı goygoy,Yavuz Selim yıkılacak diye ortalığı ayağa kaldırırlar 1 liraya 1461 maçını izlemeye gitmezler.
Avni Aker'de trafik oluyor,tribünler sidik kokuyor,yağmur yiyoruz diye ağlaşırlar,son model lüks stada uzak diye gitmezler.
Çözemedim bu goygoycu tayfayı.
Şehir çok güzel de işte göç bir elek kalanlar taş çakıl v.sBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum