ben stadın yapımından bahsediyorum TOKİ yapmıyor sonuçta. spor toto gibi yancılar bizde de olacaktır. birde şöyle düşünün stadınızın yeri orası olsaydı biz ordan ayrılmayı istermiydik? bu kadar tepki göstermeye gerek yok bence. malum devir de iş bilenin kılıç kuşananın devri. çokda haksızlar diyemiyorum onlara.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdiden kendimizi bu görüntülere hazırlayalım derim ben.
beşiktaş stadında ilk gölü kendi kalesinde görmüş. Muhtemelen bizim de kaderimiz bu olacak.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
kayseri, seyrantepe, mersin, konya, bursa simdide inönü
bu isin raconu bu, bütün dünyada büyük yatirimlarin acilisini devlet büyükleri yapar
buna üzülmek bosuna
hitlerin olimpiyatlarini gördük, yakinda putinin dünya kupasini yasayacagiz..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVodafone Arena soyunma odasıymış.. Adamlar iyi çalışmış.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş stadında ilk gölü kendi kalesinde görmüş. Muhtemelen bizim de kaderimiz bu olacak.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar bu stadi yapiyor
itina kikina olsada yapiyorlar
bende olsam sov yapardim
bu dünyanin her yerinde öyle
bunu obamada, merkelde yapiyor
izinlerde olsun, kredide olsun, firmalarin alcak tekliflerinde hep parmaklari vardi
politikasisiz
nou mestalla ya benzerdi bu stadinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen burada hiçbir açılişda böyle birşey görmedim, arkadaşın dediği gibi bu iş kefena kadar uzar bizde.
2006 öncesi hangi stadyum acilisinda hükümetten biri yoktu
merkel utanmadan milli takim galibiyetinden sonra soyunma odasina giriyor, kendine reklam icin
bakmasan görmessin tabi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Adamların kefene ihtiyacı yok,politikacısını asan,bununla gurur duyan,beğenmediğine posta koyup hapse atan ve bununla marifet sanan,siyasetçisine bu kadar düşman,şamar oğlanına çeviren,küçük gören,aşağılayan ilkellikten uzaktalar,adamlar yüz yaşındaki kraliçesinin sittiri boktan merasimini dünyaya pazarlıyor,kültür emperyalizmi yapıyor,dünyanın her tarafına ölüm götürdüklerini kapatıyor,sömürdüklerini unutturuyor.
La çok biliyosan git atıl siyasete,kapı kapı dolaş,seçil,bir tane ağaç dik bir yere ben gelip posterini asaçağım.Bu ülke nasıl yönetilecek?- Memento mori
Yorum
-
Fikret Orman kendisi zaten her konuşmasında eğer Cumhurbaşkanı olmasa bu stadı kesinlikle yapamazdık diye bas bas söylüyordu, nasıl parmağı yokmuş.Arkadaşların'da dediği gibi spora inanılmaz bir yatırım yaptılar ve bunun karşılığında'da açılışlara katılıyor ki bence katılsınlar da problem yok bu işin raconu hep böyleydi böyle devam eder ama sonrasında sen kendi vizyonun ile ikinci bir açılış organize edersin ve asıl açılış olarak bunu kabul edersin olur biter.
Yorum
-
Rte nin cogu seyini beyenmeyebilirsiniz bende begenmiyorum ama spora yaptigi yatirim cok buyuk.yaptirdigi stadin acilisinada gelicektir tabiki..bu yorumumu tekrar sikeye baglayip uzatmaya gerek yok.kendi gorusumdurtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra köklü değişiklikler olmaz. ufak dokunuşlarla trabzonsporumuza özel izler işlenmeli stada.
stat otobüs girişleri
Cumhurbaşkanı ust gecit acilisina bile katiliyor. Hatta acik olan yerleri bidaha aciyor. Bunu bos geçecek hali yok.
Yorum
-
hersey bir yana. Guzel bir stat olmus. Bunuda cumhurbaskaninin acmasi en dogal olanidir. Boyle bir ortamda, protestonun olmayacagini kimse garanti edemez. bu yuzden taraftarlar stada alinmiyor. dogrumu bence dogru. Adam orda ulkeye yepyeni bir stadin acilmasinin onunu acmis sen kalk orda ana avrat kufret..
siyasi dusunceniz bir yana dursun, olaya objektif bakin. Sizde CB olsaniz siz de yapardiniz. Sizde kufur edilmesini istemezdiniz, sizde protestoyu kaldiramazdiniz. Olmamasi icinde elinizden geleni yapardiniz.
hee isin baska bir boyutu varki, siyaseti bu tur olaylara sokmamak gerekir. Yani kalkipta AKP mitingi vari birsey yapilacaksa, yukarida soylediklerimin hepsi hukumsuzdur !u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum