Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    var var
    onlarda sl den taninan kulüplerinkiler

Dışardan bakmaya gerek yok pek de.

Binaların içine girdiniz mi hiç gerçekten?

Valla istisnasız hepsi derme çatma ve yamama binalar.

İlk yapılan bina zaten evlere şenlikdi de neyseki Sadri Şener ortalama yeni bina yaptırdı da biraz seviye yükseldi.

Çim sahalar konusu ayrı bir vaka A takımının genelde kullandığı saha ile yandaki B sahası dışındaki sahaların dışardan görüntüsüne aldanmayın derim.

Evet bu tesisler ilk yapıldığında Türkiye'de tek Avrupada ise sayılı idi.

Ama geçmiş zaman.

Şuan Türkiye'de Kasımpaşa'nın ve Bursa Sütlüce'nin gerisinde olan tesislerden bahsediyoruz.

Büyük İstanbul kulüplerine değinmedim.

Abartmayalım. Bizde isteriz 1. sınıf tesislerimiz, altyapımız olsun ama olan bu.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dışardan bakmaya gerek yok pek de.

Binaların içine girdiniz mi hiç gerçekten?

Valla istisnasız hepsi derme çatma ve yamama binalar.

İlk yapılan bina zaten evlere şenlikdi de neyseki Sadri Şener ortalama yeni bina yaptırdı da biraz seviye yükseldi.

Çim sahalar konusu ayrı bir vaka A takımının genelde kullandığı saha ile yandaki B sahası dışındaki sahaların dışardan görüntüsüne aldanmayın derim.

Evet bu tesisler ilk yapıldığında Türkiye'de tek Avrupada ise sayılı idi.

Ama geçmiş zaman.

Şuan Türkiye'de Kasımpaşa'nın ve Bursa Sütlüce'nin gerisinde olan tesislerden bahsediyoruz.

Büyük İstanbul kulüplerine değinmedim.

Abartmayalım. Bizde isteriz 1. sınıf tesislerimiz, altyapımız olsun ama olan bu.
      özlüce olacakti
      7-8 yildir hic gitmedim
      bursanin tesislerinin daha iyi oldugunu düsünmüyorum
      kasimpasaninki evet, oda sifir sayilir
      florya ve nevzat demiride bir üstün özelligi oldugunu düsünmüyorum
      samandira üstün
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 16:26.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

özlüce olacakti
        7-8 yildir hic gitmedim
        florya ve nevzat aydininda bir üstün özelligi oldugunu düsünmüyorum
        samandira üstün
        Özlüce'ye üç sene önce gitmiştim. Net olarak bizimkinden çok daha iyi bir tesis. Mihmandarlığını yaptığım İspanyollar da çok beğenmişti. Daha sonra da Kasımpaşa'nınkine gitmiştik. Benim şu ana kadar gördüklerim içerisinde en iyisiydi. Bizim tesislere en son 2 yıl önce gitmiştim, belki şimdi daha farklıdır bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özlüce'ye üç sene önce gitmiştim. Net olarak bizimkinden çok daha iyi bir tesis. Mihmandarlığını yaptığım İspanyollar da çok beğenmişti. Daha sonra da Kasımpaşa'nınkine gitmiştik. Benim şu ana kadar gördüklerim içerisinde en iyisiydi. Bizim tesislere en son 2 yıl önce gitmiştim, belki şimdi daha farklıdır bilmiyorum.
          iho zamaninda ne degissin oldugu gibi duruyor

Ünal Karaman

Yorum

• ....ve olaylar şöyle gelişir .

yeni stadının loca satışlarından iyi bir gelir elde eden trabzonspor kulübü
            sırasıyla uefa,fifa ve sonrasında da cas.ın aldığı kararla fifalık olan futbolcularına
            yüklü miktarda tazminat ödemeye mahkum edilir . ( sefa, constant , musa , teofilo , jaja, adrian , lune range v.s.)

hatta ve hatta trabzonspor.dan alacağı bulanan ve bu zamana kadar alamayan
            tolunay kafkas bile alacağı için kulübü '' iş akdine uymadığı '' gerekçesiyle mahkemeye vererek
            hak edişini talep eder . ve kuruşu kuruşuna alır .

böylelikle ilk senenin gelirleri
            haydan gelip huya gitmiş olur.

finansal fair play cezasına veya en iyi ihtimalle
            verecekleri yüklü miktarda para cezası konusuna
            daha girmedik.

kemerleri bağlayın . sonbahara doğru türbülansa giriyoruz .

ama ''kaos iyidir . insanı dinç tutar. ''

hadi eyvallah.

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ....ve olaylar şöyle gelişir .

yeni stadının loca satışlarından iyi bir gelir elde eden trabzonspor kulübü
              sırasıyla uefa,fifa ve sonrasında da cas.ın aldığı kararla fifalık olan futbolcularına
              yüklü miktarda tazminat ödemeye mahkum edilir . ( sefa, constant , musa , teofilo , jaja, adrian , lune range v.s.)

hatta ve hatta trabzonspor.dan alacağı bulanan ve bu zamana kadar alamayan
              tolunay kafkas bile alacağı için kulübü '' iş akdine uymadığı '' gerekçesiyle mahkemeye vererek
              hak edişini talep eder . ve kuruşu kuruşuna alır .

böylelikle ilk senenin gelirleri
              haydan gelip huya gitmiş olur.

finansal fair play cezasına veya en iyi ihtimalle
              verecekleri yüklü miktarda para cezası konusuna
              daha girmedik.

kemerleri bağlayın . sonbahara doğru türbülansa giriyoruz .

ama ''kaos iyidir . insanı dinç tutar. ''

hadi eyvallah.

bu arkadaş kesin yerel medyadan haberts bile olabilir bu kadar kaoscu olunmaz gerçekten.

Yorum

özlüce olacakti
                7-8 yildir hic gitmedim
                florya ve nevzat aydininda bir üstün özelligi oldugunu düsünmüyorum
                samandira üstün
                Nevzat Aydin ( bizim yönetici, yemeksepeti Nevzat ) degil Nevzat Demir olacakti abi
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nevzat Aydin ( bizim yönetici, yemeksepeti Nevzat ) degil Nevzat Demir olacakti abi

düzelttim

sen ne diyorsun tesislerimize

Ünal Karaman

Yorum

• tesis işi 2017-2018 diyorsunuz yani o zaman neden okadar çalışma var ki orada stada kaydırılamazmı o çalışanlar.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tesis işi 2017-2018 diyorsunuz yani o zaman neden okadar çalışma var ki orada stada kaydırılamazmı o çalışanlar.
                      okadarda degil
                      en gec ilk bahara gecilir

Ünal Karaman

Yorum

düzelttim
                        sen ne diyorsun tesislerimize
                        Mevcut tesislerimizi mi tartisiyoruz ? Eger öyleyse, dis görünüsü fenâ degil, içerisi de fenâ degil, vasat üstü diyelim ama abartmayalim... ayni zamanlarda yapilanlarla kiyasla daha iyiyizdir belki ama genel olarak ahim sahim tesislerimizin oldugunu zannetmiyorum, yani yenilige ihtiyaç var, ki zaten yeni stadin oraya daha iyi tesislerin yapilacaktir herhalde...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Fileler böyle olmalı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mevcut tesislerimizi mi tartisiyoruz ? Eger öyleyse, dis görünüsü fenâ degil, içerisi de fenâ degil, vasat üstü diyelim ama abartmayalim... ayni zamanlarda yapilanlarla kiyasla daha iyiyizdir belki ama genel olarak ahim sahim tesislerimizin oldugunu zannetmiyorum, yani yenilige ihtiyaç var, ki zaten yeni stadin oraya daha iyi tesislerin yapilacaktir herhalde...
                            adamsin
                            bukadar basit gercekler

Ünal Karaman

Yorum

• Ben tesisleri gezmiş biri olarak Trabzonspor gibi bir klüp için vasat bir tesis oldugunu düşünüyorum.

Yorum

• Mevcut tesiste neler var ve Akyazı'da da hepsi olacak mı? Ben Akyazı'da pek fazla bina görmedim.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X