İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehic guzel olmamış insan bi hastane bi otel diker.
hahahah vallahi guzeldi :dTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic guzel olmamış insan bi hastane bi otel diker.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGorusume katılıyor musunuz?
.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyorsun ki Konya'nın şansı Torku idi talih kuşu başına kondu onun dabiz de kebir arena yapabilirdik eğer ki 4 büyüklerden olmasaydık
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic guzel olmamış insan bi hastane bi otel diker.şehir hastanesiz spor kompleksi mi olurmuş
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic guzel olmamış insan bi hastane bi otel diker.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bence yeni stadımızda böyle olsun, premier lig havası katalım. Çimleri hibrit olan stada Avni Aker'deki gibi file yapmayalım.
Emirates_Stadium_(14675538459) (Copy).jpg
1280px-Emirates_Stadium_Arsenal (Copy).jpg
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yeni stadımızda böyle olsun, premier lig havası katalım. Çimleri hibrit olan stada Avni Aker'deki gibi file yapmayalım.
[ATTACH]8903[/ATTACH]
[ATTACH]8904[/ATTACH]"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçlarında patlarız garanti ceza yeriz traftarların attığı şeylerden
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum