Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her taraftan arazi satın alıyorlar.Misal uzungöl çevresi.Yakında girmek için vize almamız gerektiği zaman hoş olur o sözler.Herhangi bir yerde fransızlar yazdığımı göremedim.
    İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Normal şartlar altında insanları ayırmayı sevmem ancak kusura bakmasınlar Araplar çok pis...

Onların kadar pis insanlar hayatımda görmedim
    İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir yaz boyunca gelin burda yaşayın anlarsınız ne olduğunu
    nefes alamıyoruz, heryerdeler ve onların yüzünden evler kiralar almış başını gidiyor
    millet para kazanmak için günlük kiralık eşyalı daire işine giriyor cümbür cemaat evlere doluşuyorlar ve aşırı pisler

1. Evet, siz Fransızlardan bahsetmediniz. Fransızlardan ben bahsettim.

Zaten ''Fransız'' örneğini, yaptığınız ayrımcılığı vurgulamak için verdim. Alman veya Hollandalı da diyebilirdim.

Anlayacağınız Arap turistleri diğerlerinden ayrıştırdığınız bu örneği verdim.

2. Belli prosedürler çerçevesinde, paranız da varsa; siz de herhangi bir ülkeden konut veya arazi satın alabilirsiniz.

Vize konusunda yazdıklarınız, dünya gerçekleri ile uyuşmuyor. Bazı şeyleri abartmanın lüzumu yok.

3. Trabzon'a 3 Milyon turist geliyorsa, herkes bundan doğrudan veya dolaylı olarak ekonomik olarak fayda sağlıyor.

Veya orta ve uzun vadede fayda sağlayacaktır. Belki de turizm ile şehrin göç sorunu ortadan kalkacak...

O nedenle artık şehre vize ile gireriz korkusu yerine, şehrimiz ekonomik olarak kalkıyor sevincini yaşayabilirsiniz.

4. Bugün siz Araplara tırnak içerisinde ikinci sınıfmış gibi baktığınızda, dolaylı olarak Avrupa devletlerinin Türk vatandaşlarına yaptıkları ikinci sınıf muameleyi onaylamış oluyorsunuz.

Çünkü onlar da sizin bir önceki mesajınızdaki gerekçelerden hareketle Türk Vatandaşlarına itici bir gözle bakıyorlar.

Fark edilmesini istediğim nokta buydu. İyi akşamlar.
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 00:47.

Yorum

• bu işte en karlı kim .
      eğer doğruysa tabi ki emirates şirketi .

kulüp meteliğe kurşun atarken
      bu fırsatı kaçırmak istemediler ve değerlendirdiler .
      herifler tam mezarcı çıktı .

isim de biraz caf caflı zaten .
      yurdum insanı bayılır böyle eksantrik isimlere .

adamlar hatta ( şu anda ) düşük kalibreli bir takım için
      fazla bile vermiş olabilirler .

gelen para direk borcun faizine gideceği için
      bizim açımızdan da iyi oldu.

böylelikle 5 yıl sadri ve hacı.nın yaptırdığı borçlarının faizini en azından kafamıza takmamış oluruz .

ama asıl ödenmesi gereken vadesi gelmiş banka borçlarının ödemesi nasıl yapılır ,
      futbolculara nasıl ve nerden para ödemesi gerçekleştirilir,

onu da biz değil nevzat bey düşünsün .

Yorum

• bence stat sponsporu TUDOR gomlek olacak. kirmizi siyah o sahane renkleriyle tabikide...
        u will need justice at the end..

Yorum

• aklima gelmiskende soyluyum..

1) dolgu alaninin kiyi seridinde baya uzun bir duzluk var. o duzluk guzel bir asfalt kaplama ile, profesyonel otomobil drag yarislari duzenlenemezmi. Hem Trabzondaki apaci ve tuningci ergenuslar da kendine yer bulmus olur. Ve trafigin icine etmek yerine gider orda kimseye zarar vermeden tuplu arabalariyla yaris yapabilirler. hemde belli bir gelirde saglanmis olabilir. Hemde gercek anlamda tuning ile ilgilenen insanlar icinde Turkiyenin dort bir yanindan gercek bir drag pistide insa edilmis olabilir.

2) redbull, thy, emirates, samsung,medical park, vestel, beko.... ve aklima gelmeyen bir cok marka. bize paranin yaninda dunyada hatirlanmamizi, ve yer etmemizide saglayacak bir firma ile anlasmamiz lazim. Araplari hic sevmem ancak emirates fena olmaz, ayni sekilde Samsung ta oyle. THY icin isin icine siyaset hatir gonul, cepciler, yandascilar, yiyiciler vsss girecegi icin hic istemiyorum. Yani isin kisasi dunya da isim yapmis bir firmanin sponsporlugunu almak bizim sportif olarakta basarili olmamizi saglayacak bir neden olacaktir.
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanırım buldum dediğim gibi samsung stad sponsorluğunda daha öndeymiş forma ise emirates de

Benim burada gozume carpan Chevrolet oldu. Su anda Manchester United forma sponsoru. Baskanin verdigi tuyolara uyuyor mu?

Yorum

• Captiva Arena

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim burada gozume carpan Chevrolet oldu. Su anda Manchester United forma sponsoru. Baskanin verdigi tuyolara uyuyor mu?
                Baskanin A Spor'a konuk oldugu gün yaptigi aciklama:
                "Akyazı olağanüstü bir şey olmazsa sezon sonu açılacak. Bir sponsorluk görüşmesi yapıyoruz. Sona da geldik. Anlaşacağız. Bu sponsorumuzun Avrupa'da takımı var demeyeyim ama bir şeyleri var. Bağlantıları var. Oradan bir takımla maç yaparak açılışını yapacağız. Stadyumun localarını isimlerine varıncaya kadar belirledik. Bundan sonrası Trabzon'un zenginlerine kalmış. Stad hibrit çim olacak. Teknoloji bu. Evet maaliyetli ama yapacağız. Hatta yandaki antrenman sahaların birinin de hibrit olmasını istiyoruz."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hakan Çalhanoğlu ile FIFA ve ardından CAS'a giden dava için açıklamalarda bulundu.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Az önce sosyal medyada bir 5-10 dakika dolaştım. Gözlemlediğim şu oldu; Emirates'in adı bile diğer takım taraftarlarını kudurtmaya yetmiş.

.

Yorum

• ____________________________________________________________

Böyle bir tabloya rastladım ayrıca (ikinci tablo).

2016-17 sezonunda 60 milyon lira kamulaştırma, 15 milyon lira stad isim hakkı geliri bekliyoruz .
                    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 08:30.
                    .

Yorum

• Emirates Avrupa'ya daha iyi yerleşmek ve köprü görevindeki Türkiye'de de etkinliğini artırak için Trabzonspor'a sponsor olabilir.....

Bence gayet mantıklı bir durum....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Emirates olsun ne kafa buluyorum ha milletle
                        Cem nereye gidiyorsun
                        Baba Emirates gidecem sen
                        Ulkere giderim oradan TT olmadi Vodafone falan )))

Sent from my General Mobile 4G Dual using Tapatalk
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bu arada Emirates ingilizce emirler demek....

Şirket 7 emirliğin birleşmesinden oluşan Birleşik Arap Emirliklerine ait olduğu için Emirates adını almış....

Bilgilerinize....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

____________________________________________________________

Böyle bir tabloya rastladım ayrıca (ikinci tablo).

2016-17 sezonunda 60 milyon lira kamulaştırma, 15 milyon lira stad isim hakkı geliri bekliyoruz .

Stad isim hakki yaklasik 4,6 milyon € biraz az degilmi? Besiktas Vodafone'dan 9,6 milyon dolar, yani yaklasik 8,5 milyon € alacak.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stad isim hakki yaklasik 4,6 milyon € biraz az degilmi? Besiktas Vodafone'dan 9,6 milyon dolar, yani yaklasik 8,5 milyon € alacak.

Bizim Durumumuz Malesef Her Anlamda Beşiktaştan Şuan İçin Asagı Seviyede Oyuzden Normal Bence Çunkü Klüp Gerçekten 2 3 Senedir Dip Yapmış Durumda..
                              Trabzonspor

Yorum

• Akyazı Stadı hem Vodafone Arena' dan iyi hemde üzerine birde kompleks var. Küçük hayaller kurmak, küçük hedefler koymak çok yersiz. Elimizdekinin kıymetini bilelim. Aynı kompleks Bjk' nin olsa ve onların stadı bize yapılmış olsa eminim onların sponsor gelirinin 10' da birine razıydı bu taraftar şimdi.
                                En son kyodou tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 09:17.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X